Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikolaj28

Czemu kobiety nie maja prawie zadnych zainteresowan?

Polecane posty

jeszcze raz się odniosę do tematu :O \'Czemu kobiety nie maja prawie zadnych zainteresowan?\" nie wiem czy mając zy nie mają ale jakoś na ten moment mnie to nie obchodzi... mają fajnie ich zysk 🖐️ i tak nigdy sięz nimim nie zwiąże wiec wniosek o kobietach jako intelektualnych wydmuszkach i ich niezdolności do stworzenia wspaniałego związku z wspaniałym i zainteresowanym, jak autor tematu, facetem też mnie niespecjalnie rusza. Ani ja wspaniał, ani zainteresowany ani w związku... i w sumie błędnie zarzucałem mu zbyt duże wymagania... niech ma jakie ma... oczywiśce pomijając to że temat jest prowokacją :O 🖐️

kobiety robią wszystko po coś, kochają za coś, a zaintersowania według nich niczego im nie dostarczają, nie mogą robić czegoś bezinteresownie

Gość jestem kobieta i mam
bardzo dużo zainteresowań. Interesuje się piłką nożna, od małego grałam z chłopakami,i podobno pierwszą lalkę wyrzuciłam przez okno, nie pamiętam bo byłam za mała. Jestem kibicem mojego kochanego klubu, chodze na mecze, uwielbiam F1 i Tour de France. Poza tym interesuje się językoznawstwem, filozofią, starożytnością z racji moich studiów. także nie narzekam na brak zainteresowań, a więc widać istnieją kobiety z zainteresowaniami.

Gość just a dream
Mikołaj: mnie najbardziej interesuje świat uczuć. Świat zewnętrzny: polityka, pasje, sport - to domena raczej mężczyzn.

Gość just a dream
chyba, że do pasji zaliczyć moją ukochaną muzykę, moje ukochane Tatry, mój ukochany Dom...

Gość ..... moving on
>> -czytam książki Wymień 5 książek, które przeczytałaś w ciągu ostatnich 6 miesięcy? >>-znam się na sztuce i muzyce poważnej (uwielbiam) Jaki jest Twój ulubiony okres w malarstwie, ulubiony przedstawiciel i dzieła? Czyja muzyka podoba Ci się najbardziej? a co to egzamin czarny durniu z 12 postami ???? niepotrzebnie sie tlumaczylas ... takim jajoglowym i tak nic nie udowodnisz

Gość jestem kobieta a interesuję si
ę polityką, mediami, etykę, filozofią, muzyką, fotografią, sportem. Uwielbiam chodzić po górach, bardzo dużo podróżowałam. Interesuję się tez literaturą, nauką, np. antropologią, biologia.

Gość jestem kobieta a interesuję si
ale często jestem wyśmiewana z tego powodu i młode osoby nie z mojej uczelni, a np. z pracy śmieją się zawsze, skąd to wiem i gdzie przeczytałam i ogólnie wychodze na oszołoma:O Aha, no i jestem oczywiście samotna. Zgadnij, dlaczego:classic_cool: Wszystkie koleżanki, które plotkują tylko na temat, która z kim spała i kogo poderwała maja duże wzięcie. A nie wyglądam az tak strasznie:D

Gość Junakaaaa
Mikolaj28 o jezu, nie przesadzasz? Szukasz ideału czy co? Każdy jest jaki jest i każdy ma jakąś pasję:/

Gość dyskusjaa
na poziomie, jaki sobą prezentujecie:(

Mikołaj, napisz coś o sobie? może Ty jestes urzędnikiem państwowym po prostu? uprawiam sport, mam pasję, nie mam telewizora w domu, ale takich dziwnych facetów to nie spotykam...

Gość gość
Masz racje ja mam takie samo odczucie. Ogólnie ludzi z jakimikolwiek pasjami jest mało. Ale jesli mam o kim porozmawiac o mojej pasji to zazwyczaj z facetami...z kobietami raczej o życiu codziennym albo o ich dzieciach. Jednakże spotykałam się parę razy z opinią faceta po takiej rozmowie w związku z moją pasją, że jestem jakimś babo-chłop, bo skończyłam polibudę i jestem informatykiem. Kilka razy ze strony kobiet, że czują się gorsze jak ze mną rozmawiają - bo jestem ambitna. Tak więc sama nie wiem czego ci ludzie chcą. Z jednej strony kobiety z pasją a z drugej tą moją pasję dyskryminują. Ciężko jest z tym. Nie mogę rozmawiać o mojej pasji ani z kobietami, ani z facetami.

Gość gość
kobiety lubia gotowac.sprzatac .prac ...

Zdecydowanie nie zgadzam się z tym, że kobiety nie mają żadnych zainteresowań! Natomiast prawdą jest, że często mają o wiele więcej obowiązków i może nie starczać im czasu na realizację pasji. ______________________________________________ Na temat gier i programów http://awad.net.pl/

Gość gość
interesuje sie polityka.muzyka.filmami.tancem..lubie zwierzeta.podroze.