Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juuuuuuuuuuuuulia

czy bylibyscie z nim?

Polecane posty

to ty też idź do pracy zarabiać a nie tylko byś chciała, żeby to on cie utrzymywał...jak martwisz się o takie rzeczy to ja nie wiem czy ty naprawde jak już wspomniałąś wcześniej "jesteś w nim zakochana". w miłości ludzie idą na żywioł, a budując swoją przyszłość robią to wspólnie...

Gość jestes mloda i masz wlasny dom
usmialam sie :-D Ale nr do niego moglabys dac :-D

Proponuje, zebys z nim porozmawiala na ten temat. Przy okazji podajac mu link do tego topiku :)

Gość juuuuuuuuuuuuulia
juz sie ktos podszywa pode mnie :/ moze mi ktos powiedziec jak sie blokuje nick na czarnucha?

Gość nie mozemy powiedziec
to tajne :classic_cool:

Gość ..............321
zerwij z nim znajdz innego, sam zarabiam kilka jego pensji i z taka jak ty srednio koncze znajomosc po 10 razach :) a one mysla ze pana Boga za nogi zlapaly :)

Gość juuuuuuuuuuuuulia
chyba macie racje ze musze z nim porozmawiac o swoich watpliwosciach :/ fakt jest taki ze bez niego zaden wlasny dom nie ma sensu ale z nim wszak musze sie czuc bezpieczna nie tylko emocjonalnie i fizycznie, ale tez finansowo. on poki co nie wie ze mam takie rozterki ale chyba bede musiala z nim porozmawiac. a numer moge wam dac czemu nie jestem pewna jego wiernosci wiec powodzenia :) nie raz dzwonily do neigo jakies lalunie ale jego to nie kreci

Gość juuuuuuuuuuuuulia
no wlasnie gdyby on zarabial kilka swoich pensji to wszystko byloby ok nasza przyszlosc bylaby zabezpieczona a tak milosc moze ustapic strachowi o nasz byt

Gość juuuuuuuuuuuuulia
nie wiem, moze 20. chociaz w sumie nasze wspolzycie jest swietne tylko tak sobie mysle ze kiedys urodze i bede szersza itd

Gość juuuuuuuuuuuuulia
jo chcialabym pytonga jak waz boa zeby mnie dusil przez cale cialo aha i jego nasienie musi byc rozowe bo jak nie to finito

Gość juuuuuuuuuuuuulia
spadaj parszywa podszywaczko!

Gość juuuuuuuuuuuuulia
ok widze ze juz nikt mnie nie wspiera. dzieki za wszystkie opinie i te wspierajace i te szydzace, gdyz w sumie daly mi troche do myslenia. ide porozmyslac a wieczorem porozmawiam z moim kotkiem. pozdrawiam

Gość jęęęęęndrzej
o fuck ja tez mam podobne dylematy mam fajna kobiete ale ona zarabia tylko 20 tys na reke :)

Gość Anutka21
ja rozumiem autorke watku tez bym nie chciala takiego nieudacznika

Gość JolaSwawola
ja tez bym go olala znajdz sobie lepszego sponsora!

Gość Kaspen72
4000 i życ z tego w Gdańsku a życ w Warszawie to pewna róznica.

Gość Kaspen72
Poza tym jeżeli chłopak nie ma innego pomysłu na życie to daj sobie z nim spokój, bo nigdy nie bedziesz pewna jutra.

Gość antonioB
4k to rzeczywiscie malo :/ zyc sie za to za bardzo nie da nie wiem jakim cudem stac go na snowboard i narty. zastanow sie, moze koles jest fajny ale to nie wystarczy do cudownego zycia we dwoje. generalnie jesli ktos nie zarabia przynajmniej 10k na reke to swiadczy to o tym ze jest nieudacznikiem i nie wrocy to ciekawej przyszlosci z nim :/

Gość lilii
autorka bardzo cwaniaczy a nie wiadomo ile ona bedzie zarabiac jak skonczy te swoje studia. Zauwazcie jej postawe roszczaca - facet musi duzo zarabiac zeby sie nie bala jak bedzie w ciazy. 4 tys to nie jest malo, widocznie ona jest rozpieszczona jedynaczka albo coreczka bogatych rodzicow. Facet romantyk,przystojny, majacy wlasne zainteresowania to skarb. A ta idiotka faktycznie powinna sobie poszukac starego capa jak ktos to napisal,ktory bedzie ja sponsorowal do konca zycia a po smierci jego majatek przejdzie na nia..

Gość prezydentowa_pinkoio
dlaczego nie pracuje caly dzien? bo w zyciu nie chodhzi o to zeby zapieprzeac od rana do nocy i nawet kasy nie miec kiedy wydac. madry z niego facet. piszesz, ze ma duzo zainteresowan i pasji, wiec chyba jakis czas poswieca na ich realizowanie? bo moj maz na przyklad nie moze zyc bez swoich rowerow i w sezonie tez jezdzi w kazdej wolnej chwili i wiesz co? ja tez bym nie umiala zrezygnowac ze swoich zainteresowan

Gość Kaspen72
skoro dziewczyna ma już teraz takie wątpliwości to nie wiem nad czym sie zastanawia.On nie zrezygnuje ze swojego sposobu życia i w sumie skoro mu tak dobrze to niech tak zyje. jezeli jej nie odpowiada to co robi to niech szuka bardziej idealnego ideału. A to że przeszkadza jej 16cm, o rany toi już błazenada. Tak więc najwazniejsze sprawy jej nie pasują wiec o czy tu mówic

Gość antonioB
ale mlody koles tez moze szybko umrzec - na raka, w wypadku itp. i co wtedy jej zostanie po takim mezu? z czego wyzywi dzieci? najlepiej wziac slub narobic dzieci a potem po zapomoge i dzieci gloduja :/ tak to juz jest ze w dzisiejszych czasach zeby godnie zyc to 4 osobowa rodzinka musi zarabiac te 15 tys na reke wszystkich innych powinni sterylizowac

Gość julioooo
Jestes chyba kretynką

Gość Kaspen72
Dwoje ludzi i każde z innej bajki! Ona w której liczy się "miec" a w jego bajce "byc"-nie maja szans!!!!

Gość Kaspen72
Myśle że nie można żadnego z nich krytykowac.Każde ma swój sposób na życie.A że nie pasują do siebie to oczywiste!

Gość juuuuuuuuuuuuulia
to nie tak ze jestesmy zupelnie z innej bajki... ja kocham nasze wspolne podroze, zwiedzanie (o architekturze on wie prawie tyle co ja bo to jego kolejne zainteresowanie) no ale on nie jest architektem niech chociaz by byl jakims prawnikiem lub lekarzem. ja mysle przyszlosciowo - teraz jest ok ale co potem? on rozglada sie za inna praca ale mowi ze nie ma pospiechu - ta mu dosyc odpowiada i zeby ja zmienic musi znalezc cos naprawde ekstra a ja bym chciala zeby byl bardziej zdecydowany i pokazal ze bedziemy razem przez zycie isc przebojowo i razem z dziecmi bedziemy mogli sobie na wszystko pozwolic

Gość juuuuuuuuuuuuulia
my pasujemy do siebie, jest nam cudownie i nie znam zadnego innego tak wspanialego faceta, ale martwie sie o nasza przyszlosc pod wzgledem materialnym...