Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juuuuuuuuuuuuulia

czy bylibyscie z nim?

Polecane posty

Gość Ręce opadają....
Nie mamy kompleksów, panienko...to chyba Wy je macie, skoro używacie stwierdzenia "prowincja" w pejoratywnym znaczeniu tego słowa...

Gość juuuuuuuuuuuuulia
stwierdzenia prowincja nie uzylam w znaczeniu pejoratywnym ,a skoro tak to odebralas, to tylko potwierdza Twoje kompleksy, tak wiec nie oklamuj samej siebie :)

Gość Ręce opadają....
A na Warszafkę lecą wszyscy, i tak już zostanie, dopóki mentalność takich ludzi ja Ty się nie zmieni... Jak gdziekolwiek w PL powiesz "Jestem z Warszawy" , to już się ludzie krzywią...Czy osoby mieszkające np. w Paryżu albo w Berlinie albo w Washington maja tak ZJEBANĄ opinię jak Warszafka? Do tego stopnia, że wzbudzają powszechną ANTYPATIĘ? Nie, sami na to sobie zapracowaliście, to się ciągnie jeszcze od czasów PRLu, od czasów "bo U NAS W WARSZAWIE jest najlepiej"...ale czasy się zmieniły, już nie jest U WAS najlepiej, jest znacznie gorzej, poza miejscami pracy NIC więcej nie jesteście zaoferować, ludzie z PL jadą do Was, żeby PRACOWAĆ a nie ŻYĆ. Nie wiesz o tym? W Warszafce się PRACUJE, ale ŻYJE w lepszych i piękniejszych miejscach. No, ale takie panienki jak Ty wciąż tkwią mentalnością w PRLu, BO U NAS W WARSZAFIE... Wnerwiają mnie Warszafiacy zadzierający nosa i traktujący wszystkich z góry, chociaż NIE MAJĄ DO TEGO PODSTAW. Z czego to wynika? Pewnie z ich kompleksów, przyjechali ze wsi i teraz chcą się dowartościować na zasadzie BO U NAS W WARSZAFIE! Ps. Nic nie ujmując ludziom ze wsi! Spędziłam całą swą młodość pod namiotami u pewnych sympatycznych gospodarzy :-) Są 1000 razy sympatyczniejsi, niż warszfskie panienki takie jak Ty.

Gość Ręce opadają....
To był mój ostatni post to PANIENKI WARSZAFSKIEJ, a teraz dalej! Startuj do wyścigu szczurów! Heja! Po mamonę!

prowokacja.. jak nic... nie ma az tak infantylnych dziewczyn ( chyba):O

Gość juuuuuuuuuuuuulia
rece opadaja powstrzymam sie od dalszego komentowania twoich wypocin bo ewidentnie nie mozesz sobie poradzic ze swoja bezpodstawna antypatia i kompleksami :) zapisz sie na joge i odzyskaj spokoj i rownowage :) a wowczas powroc do tego watku, przeczytaj jeszvze raz to co napisalam i na spokojnie przeanalizuj swoje odpowiedzi. pozdrawiam wszystkich NORMALNYCH mieszkancow trojmiasta :) a teraz startuje do wyscigu szczurow po mamone :) hihihi

Gość juzek juzek juzek
od poczatku czulem ze to prowokcja,po prostu nie wierzylem ze mozna byc tak glupim!! Akurat jestem architektem i powiem Ci za po studiach to bys sobie za 1500 popracowala i tyle... 4k w Gdansku to sa dobre pieniadze,taka prawda...