Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KiziaPizia

po jakim czasie drugie wejście?

Polecane posty

Gość KiziaPizia

faceci, jak to z Wami jest? Ile potrzebujecie czasu na regenerację? pierwszy stosunek, wytrysk i jaka długa przerwa zanim znów zaczniecie się kochać???

Gość KiziaPizia
oczywiście chodzi mi o ten sam dzień, to samo zbliżenie...

Gość cxvc
2-3 dni

Gość Plastron
To zależy od partnerki..jeśli da kilka sekund odpoczynku a potem jest aktywna..to przerwa trwa kilka minut a jesli zos.tawia to smamemu facetowi,to potrzeba z pół godzin

Gość kessel
ok.15-20 min ale można ten czas jakoś wypełnić :) a skąd takie pytanie ile tobie trzeba zanimm znów dojdziesz?

Gość zbygniew
ja młody jestem:) i jeśli partnerka jest napalona i robic coś w tym kierunku to z 3minutki:) w najgorszym wypadku 10min:)

Gość fajna robota
a mój mąż to zawsze tylko raz.

Gość KiziaPizia
dzięki za odpowiedzi :) pytałam, bo właśnie mój facet po 5-10 minutach znów chce, dla mnie wydawało się to dość dziwne, że tak szybko, że może go nie zaspokajam skoro tak szybko chce drugi raz. Ale jak widać, przerwa 10 min to normalne i w zupełności wystarczy ;)

Oj, to zależy od częstotliwości stosunków. Jeśli była większa przerwa (kilkudniowa), to po pierwszym wytrysku wystarcza 15-45 minut do następnego stosunku. Ale jeśli seks był rano, a potem wieczorem, to następny raz może wymagać nawet godziny czasu odpoczynku (mówię o sobie).