Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliandkka

czy moge byc w ciazy?

Polecane posty

prosze o pomoc. spoznia mi sie okres jeden dzien. od pol miesiaca pije herbatki odchudzajace- vitax- czy moze przez to spozniac mi sie okres. kochalam sie z narzeczonym w tym miesiacu w polowie z gumka,byla cala na 100% po skonczeniu stosunku. czuje sie tak jakby okres mial przyjsc, moja temperatura spadla mi do 36,4... co o tym myslicie??? czy moglobyc tak przez herbatki??czy mozliwe bym byla w ciazy??????????prosze pomozcie!!!!!!!

Gość Allussiia1
tzn ze moge juz sie przyszykować ze bedę mamusia ?

Gość Allussiia1
tzn nie okres tylko krwawienie .

Gość ciekawa19
czy moge byc w ciazy jezeli wczoraj wspolzylam z moim chłopakiem a dzisiaj dostałam okresu ?

Gość maskotka999
WItam wszystkie kobietki! Mam pewien problem, dlatego chcialabym zasięgnąć Waszych opini. Stosuje tabletki Yaz juz 4 miesiąc. W pierwszym miesiacu przyjmowania wystepowaly plamienia środcykliczne.Potem wsyztsko sie unormowalo. Tabletki przyjmowalam w miare regularnie, lub z 3-4godzinnym opóźnieniem. W zeszlym miesiacu współżylam z facetem, skończyl we mnie, po kilku dniach od stosunku normalnie jak zawsze dostalam okres. Teraz w pazdzierniku,(od tamtego czasu nie współżyłam) na tydzień przed okresem, wytąpiło u mnie dwudniowe plamienie. Zdarzylo się, ze 2 razy wymiotowalam jakies 4-5 godz od przyjecia tabletki, ale nie wzielam kolejnej po wymiotach. Plamienia zawsze mialam w polowie cyklu, a nie na tydzien przed okresem.Mam tkliwość piersi, boli mnie czasem podbrzusze, czuje lekkie "napompowanie " w dole brzucha.Objawy typowe jak przed @, ale zaniepokoilo mnie zasinienie warg sromowych. Czy jest prawdopodobienstwo ciąży? Naczytalam sie już tyle, ze pomalu fiksuje, a wizyte u gina mam dopiero za tydzien. Bardzo prosze o odpowiedzi.pozdrawiam

hej dziewczyny poniewaz staram sie o malenstwo a @ powinnam dostac 13 lis.pobolewaja mnie sutki piersi troche jak by lekko nabrzmiale,zasinione mam wargi male i duze szyjke mam rozpulchniona nisko zamknieta,a w podbrzuszu czuje lekkie pobolewanie jakby ciagniecie,tempke mam 37,4 mierzylam o 11 rano.moge byc w ciazy bardzo bym chciala?

Gość gość 189
Witam !! Kilka dni temu pieściliśmy się z moim chłopakiem, mam dni płodne więc nie chciałam nic głupiego zrobić ale obawiam się że popełniliśmy jakiś błąd Robił mi dobrze palcem lecz wcześniej dotykał moich miejsc intymnych penisem, było trochę płynu ale nie było wytrysku tak twierdzi był ale to już później sporo już po zabawach. Pytanie czy jesli coś zostawił a nawet miał coś na palcu i zadowalał mnie nim to mogę zajść w ciąże ?? Martwię się mam 21 lat i trochę mało doświadczona

Gość amytoo
gość 189 raczej nie masz się czego obawiać :)

Gość amytoo
ja uprawiałam seks z moim chłopakiem 2 dzień po skończeniu okresu. Niestety w trakcie stosunku pękła nam prezerwatywa, a do 'finiszu' doszło wewnątrz. Czy mogę być w ciąży?

Gość ekspert antykoncepcji PO
Witam, Jako oficjalny przedstawiciel firmy GedeonRichter, producenta leku Postinor oraz Escapelle chciałbym wyjaśnić nieporozumienia, które pojawiają się na wielu forach internetowych. Na rynku polskim zarejestrowane są dwa preparaty zawierające lewonorgestrel do stosowania w antykoncepcji PO (antykoncepcja po niezabezpieczonym stosunku lub gdy zastosowana metoda antykoncepcji zawiodła). Są to Postinor Duo oraz Escapelle, który został wprowadzony na rynek polski w 2006 roku. Początkowo oba preparaty były sprzedawane równolegle. Obecnie Postinor Duo nie jest dostępny w aptekach. Oba preparaty zawierają lewonorgestrel Postinor Duo dawka podzielona 2 tabletki po 750 mcg, Escapelle 1 tabletka - 1500 mcg i charakteryzują się wysoką skutecznością, jednak zmniejszenie ilości tabletek do jednej zwiększa pewność zastosowania i co za tym idzie efektywność terapii, dlatego Postinor Duo nie jest sprowadzany i dostępny.

Gość ekspert antykoncepcji PO
Witam, Jako oficjalny przedstawiciel firmy GedeonRichter, producenta leku Postinor oraz Escapelle chciałbym wyjaśnić nieporozumienia, które pojawiają się na wielu forach internetowych. Na rynku polskim zarejestrowane są dwa preparaty zawierające lewonorgestrel do stosowania w antykoncepcji PO (antykoncepcja po niezabezpieczonym stosunku lub gdy zastosowana metoda antykoncepcji zawiodła). Są to Postinor Duo oraz Escapelle, który został wprowadzony na rynek polski w 2006 roku. Początkowo oba preparaty były sprzedawane równolegle. Obecnie Postinor Duo nie jest dostępny w aptekach. Oba preparaty zawierają lewonorgestrel Postinor Duo dawka podzielona 2 tabletki po 750 mcg, Escapelle 1 tabletka - 1500 mcg i charakteryzują się wysoką skutecznością, jednak zmniejszenie ilości tabletek do jednej zwiększa pewność zastosowania i co za tym idzie efektywność terapii, dlatego Postinor Duo nie jest sprowadzany i dostępny.

WITAM. MAM NADZIEJE ZE KTOS JESZCZE ZAGLADA NA TO FORUM I MI POMOŻE W PEWNYM STOPNIU. A więc dnia 27.03 kochałam się z moim facetem - skończył we mnie. Dnia 28.03 miałam dostać okres, nie dostałam go do dzisiejszego dnia czyli 2.04, natomiast 29,30 tez kochalismy się do końca. Problem tkwi w tym, że spóźnia mi się okres i bola mnie jajniki i brzuch jakbym miała go dostac, ale nie przychodzi;/ Dodam, że test robiłam dzis rano i wczoraj wieczorem.

Gość gość
Witajcie . Mam do was pytanie .Odstawilam tabletki anty po jakiś 2-3tyg Uprawialismy z chłopakiem petting włożył mi tylko na wierzch i tylko przez pare sekekund..bałam sie więc zrobiłam 2 testy jeden po południu a 2 z porannego moczu oby dwa wyszły negatywne ale okres spóźnił mi sie oko 5 dni ale to chyba przez odstawieniu tabletek ..wszystko było dobrze dostałam drugi okres ale tydzień za wcześnie ;( mam teraz dziwne bóle brzucha i chce mi sie ciagle siku dodam tez ze od tamtej pory nie wspolzylam wogole co robić ?

Gość gość
a ja mam sraczek pisząc tą wypowiedz..........czy mogę być w ciąży ???

Gość gość
sraczke* i okres.i właśnie mnie pokarało za moja wypowiedz,bo zwymiotowałam :(

Gość gość
Dziewczyno jak ci włozył w dziurkę to już jest możliwość zapłodnienia.Nie wiesz do czego służy dziurka.Poczytaj w internecie.

Gość lola258
Witam! Mam 16 lat i od jakiegos czasu mam obawy, ze moge byc w ciazy.. opowiem dlaczego: Pod koniec lipca pojechalam z chlopakiem na wakacje. Nie kochalam sie z nim.. lecz uprawialismy tak zwany peeting( czy jakos tak) powiedzcie mi.. czy jest taka mozliwosc, ze przez peeting moglam zajsc w ciaze?.. mialam dni plodne, sprawdzalam w kalendarzyku ze mialam wtedy dni plodne a konkretnie 2 ostatnie.. nie jestem w stanie powiedziec teraz czy plemniki dostaly sie do mojej pochwy:( robil mi tak zwana" palcowke" w pierwszym dniu zroobilam mu dobrze reka jednak nie doszedl.. ale slyszalam, ze nawet w niewielkiej widzielinie z penisa moga byc plemniki.. i teraz oboje nie wiemy czy przypadkiem nie mial na rece/palcach kiedy pozniej robil mi dobrze.. z kolei drugi dzien byl bardziej urozmaicony .oboje bylismy nadzy.. zastosowalismy pozycje"69" i wtedy doszlo do wytrysku.. ja bylam na gorze.. chlopaak wytrysnal na koc.. co prawda troche spermy znalazlo sie na mojej glowie.. lecz mam obawy ze w jakis sposob ta sperma mogla dostac sie do mojej pochwy. Np z koca?.. jest to mozliwe?.. albo kiedy polozyl reke na koc a tam byla sperma.. a pozniej wlozyl mi palce w pochwe to moglam zajsc w ciaze?.. a moje obawy stad bo: miesiaczkuje od jakis 5lat .. i wlasnie teraz mialam dni plodne, ktore byly bardzo bolesne okropnie bolalo mnie podbrzusze oraz prawy jajnik.. mialam wrazliwe piersi..dzis jest juz 1dzien po owulacji.. co prawda bol brzucha minal ale pojawily sie mdlosci. Obudzilam sie o 4 rano z mysla ze bede wymiotowac.. co prawda czylam bol przepony, zoladka..i nie wiem czy to sa objawy ciazy?. Ale wspomne jeszcze, ze po powrocie dostalam miesiaczke(10sierpnia) tak jak przewidywalam.. dopiero od jakiegos tyg pojawily mi sie te objawy co wymienilam wyzej.. jak myslicie .. co to moze byc?.. bardzo sie martwie:( i prosze nie smiejcie sie. Ja sie mecze z tym.. po nocach spac nie moge;(

Gość Krocia18
Cześć Dziewczyny :) Mam problem.. 2 dni temu kochałam się z moim narzeczonym stosując seks przerywany i był to ostatni dzień okresu a w zasadzie to już tylko takie delikatne brudzenie na brązowo, wychodzi na to ze był to 7 dzień cyklu przy moich cyklach 30 dniowych. Kiedy wróciłam do domu włożyłam tam sb palec (mam problem z infekcjami i chciałam sprawdzić co tam słychać) i powąchałam poczułam zapach spermy, powąchałam również wkładkę i tam też był ten zapach. Dziś 3 dzień po stosunku a ja na majtkach zauważyłam blado-różowy śluz. Dziewczyny co o tym myślicie? Mogę być w ciąży ? Wczoraj cały dzień mnie mdliło i bolała mnie głowa ale to za wcześnie na takie objawy pewnie to przez pogode. Jednak nie zmienia to faktu, że szanse na zapłodnienie były spore ;o tylko czy 7 dnia cyklu mogłam miec już dni płone ? Troche nierealne. Czekam na wasze opinie. :) Pozdrawiam

Gość gość
Witam:) Proszę o pomoc:) chodzi o to że 19.05 dostałam okresu i trwał on 6 dni potem mniej więcej od 6.06 do 12.06 miałam dni płodne:) a 14.06 kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia:) właśnie 24.06 miałam dostać okres ale ciągle nic:) żadnych objawów ani nic co by wskazywało że "te" dni nadejdą:/ ciąża nie byłaby dla mnie tragedia ale chce wiedzieć czy jeszcze była możliwość zapłodnienia i czy rzeczywiście jest możliwe że się "udało" :) Pozdrawiam i proszę o radę:)

Gość Nieznajoma06
Mam pytanie miesiączke miałam 20 02 2016r , która trwała 6dni . Długość cyklu to 30dni . jeżeli współżycie było 28 luty i 6marca 2016r bez zabezpieczenia to mogę zajść w ciąże? Licze na odpowiedź i pozdrawiam :)

Gość Nieznajoma06
Mam pytanie miesiączke miałam 20 02 2016r , która trwała 6dni . Długość cyklu to 30dni . jeżeli współżycie było 28 luty i 6marca 2016r bez zabezpieczenia to mogę zajść w ciąże? Licze na odpowiedź i pozdrawiam :)

Gość gość3701
Nie wiem czy ktos jeszcze tu wchodzi ale mam pytanie z czystej ciekawosci zaznaczam ze i tak zrobie test,a o to pytanie:czy ktos juz mial cos podobnego a mianowicie zatrzymal mi sie okres w tym cyklu organizm moj nie wskazywal na ze zamierza byc jakas owulacja a zaczal juz sie kolejny cykl i tu widac ze wszystko sie odblokowalo czy zatem jest mozliwosc ze w tym cyklu moglam ewntualnie zajsc w ciaze nie musze mowic ze byl stosunek bez zabezpieczen itd.

Gość gość
Witam Mimo ze to forum kobiece to chcialbym sie dowiedziec pewnej rzeczy. Jestem facetem i nie chce jakos pokazywac swojej kobiecie ze sie boje i panikuje Mianowicie chodzi o to ze w czwartek tj 23.03 byl nasz pierwszy raz oczywiscie zastosowalem prezerwatywe itd. Nastepny raz byl w poniedziałek 27.03. W ten wlasnie dzien powinna dostać okres ale niestety okresu nie ma juz 3 dzien a prawie ze 4. Przy obudwy razach stosowalem prezerwatywy. Czy jest prawdopodobieństwo ze mogla zajść w ciążę?? Prosze po pomoc

31 stycznia 2018r moj chłopak włozył członka do mojej pochwy ale wyciągną zachwile on nie jest pewien czy mogł byc odrobina spermy na członku pózniej 6 lutego dostałam okresu i trwał normalnie okolo 6 dni a teraz dzisiaj spóźnia mi się juz 2 dzień czy mogę byc w ciązy ????? prosze o odpowiedz