Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cycatka

dziewczyny, czy ten ból jest normalny?

Polecane posty

Gość cycatka

Witam serdecznie ;) biorę juz 4 opakowanie tabletek anty mercilon. Jednak caly czas towarzyszy temu ból piersi. Są bardzo obolałe i spuchnięte. Czy to normlane? slyszalam ze z poczatku moga bolec, ale nawet przy 4 opakowaniu? proszę o odpowiedzi, dziekuje.

Gość cycatka
HALLLO !!

Gość cycatka
nikt nie odpowie?

Gość adrianadmo
powedz to swojemu gin. niech ci zmieni tabletki

Gość cycatka
ale wlasnie w tym problem, ze one sa juz zmienione heheh poczatkowo bralam yasminelle, mialam po nich zawroty glowy, mdlosci a moje piersi byly tak obolale i spuchnięte jak u krowy dojnej. teraz biorac mericilon nie mam tych skutkow ubocznych, jedynie ten ból piersi ;(

Gość cycatka
a poza tym nie wiem czy sa jeszcze jakies tabletki o mniejszej dawce hormonow....te chyba maja najmniej...

z tego co sie orientuje sa tabletki ktore maja mniej hormonow. logest dla poczatkujacych. bralam i nie bylo zadnych skutkow ubocznych :] i nie sugeruj sie nazwa [dla poczatkujacych] pytalam gina i powiedzial ze to tylko nazwa i ze po prostu maja mniej tego wszystkiego. tylko troche kosztuja niestety. za opakowanie placilam jakies 50 zl, a to bylo juz pare lat temu

Gość cycatka
k**** mac ;] juz mam dosc tych cycek. dlaczego inne dziewczyny nie maja zadnych skutkow ubocznych? a mi cycki chyba chcą sie wydrzeć z klatki piersiowej hehe ;) pojde do ginekologa.... no ale ciekawe jak to bedzie. ile jeszcze nalykam sie tego swinstwa, az wkoncu nie beda mnie bolec?;]