Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upupupup

Czy laktator elektryczny baby One jest ok?

Polecane posty

Gość dziumdziulaczek
jak dla mnie to jest beznadziejny, karmilam syna odciaganym pokarmem, tak ze pare ich przetestowalam, ten byl nawet gorszyod takiego najtanszego recznego. odciaganie jednej porcji zajmpwalo bardzo duzo czasu nawet 1,5 godz i bylo bolesne

U mnie natomiast się sprawdził. Odciągałam pokarm przez 6 miesięcy. W czasie ok 20 min odciagałam ok 200 ml. Wyjęłam tylko tą nakładkę masującą - utrudniała odciąganie. Laktator znacznie lepiej działał na bateriach, przy zasilaniu sieciowym strasznie ciągną.

mi klawiatura padła:) dobry jest, ja mialam, szybko dociąga i mimo zgryzionych brodawek nie bolało jednak.

Ja też go mialam, ale nie wiem czy nie sprawdzil sie dlatego, że nie mialam pokarmu, czy dlatego, że rzeczywiscie byl kiepski. :-0 Tak mnie to bolało, że szok. Jakby mi ktoś obcęgami za sutek ciągnąć i to jeszcze nim kręcił (takie uczucie) :D A jak juz coś szło, to 30ml naleciało przez 15 minut mordęgi. Ale jesli ktos uzywal i byl dla niego o.k. to znaczy, że w takim razie u mnie musialo byc cos nie tak (szybko przeszlam na butelke, bo sie balam że nie mam pokarmu)

Rety w 20 minut 200 ml, chyba bym umarła! Polecam Medelę- w niecałe 5 min 200 ml! Elektryczny oczywiście.

ja pokarm mialam, ściagał szybko. Ale tak nieznosiłam karmić ze tez na butelke przeszlam raz dwa.

Gość Rumba
Podnoszę, bo zastanawiam się nad kupnem. Polecacie? Odradzacie? Dlaczego?