Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marchewka169

bieganie. efekty. pomóżcie!

Polecane posty

Gość megii95
Boże od wczoraj postanowiłam biegać,czuje sie rewelacyjnie psychicznie, natomiast nogi,nogi tak mnie super bola,że postanowiłam dzisiaj lekko zwiekszyc dystans xd Mogę sie pochwalic -20 kg w 2 miesiące 2 lata temu,niestety + 15 od maja do tereaz! kfc tak cie nie nawidzę! :( :d Do dzieła kochanii :) mam cel -20 do konća maja a do pażdziernika drugie 20 :) trzymcie kciuki xd

Gość gość
Hej też zaczynam teraz biegac, w tamtym roku w 3 miesiące z dietą schudlam 10 kg ale później skończyłam z ruchem i zaczęłam się obzerac i 10 kg wróciło. Zaczęłam 3 dni temu z dietą i już się czuję lepiej. Jak wam lepiej biegac na bieżni czy na świeżym powietrzu? Biegam ok 60 70 min chce teraz czas zwiększać i się bawić z interwalami waze 72 kg przy wzroście 165 chce zzucic 10 kg pochwalę się za niedługo efektami

Gość Bastio
Hej.Ja takze zacząłem bieganie,piąty dzień po pół godziny.Czuję się rewelacyjnie,łydki i uda troszkę bolą ale da się wytrzymac.Mam zamiar zrzucic 15kg do lipca,przynajmniej będę próbował :-)

Gość Bastio
Powiedzcie czy takie bieganie pomoże zrzucic troszke z brzuszka tłuszczu?na tym najbardziej mi zalezy.Będe tu częściej zaglądał.

Gość gość
Bieganie najprędzej chyba pomoże Ci w zrzuceniu brzuszka, wcale nie ćwiczenie brzuszków, 6 weidera tylko wlasnie cwiczenia kardio czyli bieganie, rower. Ważne jest też żeby pamietać o dobrych butach bo przy wiekszym obciążeniu nacisk na stawy jest wiekszy i niszczy kości. Zobacz sobie pianki amortyzujące RevLite i Fresh Foam stosowane w butach New Balance, jedne z najlepszych

Gość fiona56
bieganie wciaga :) Zacznij, wytrwaj 2-3 miesiące regularnych treningów, a zobaczysz jak rewelacyjnie będziesz sie czuła po. Zaczełam rok temu a w tym celuję już na jakis pko polmaraton

Gość gość
Przy bieganiu i diecie już tydzień za mna spadł mi trochę brzuch już mi tak bardzo nie wystaje jak wcześniej. Dla mnie rewelacyjnie działa jak wstaje rano i robie 5 ser i po 15 brzuszków i po bieganiu robie. Bieganie jest najlepsze dzisiaj pada mnie gardło boli ale nie poddaje się zaraz zaczynam rozgrzewkę i biegnę na godzinkę może mi się więcej uda ☺

Gość gość
Bieganie dobra sprawa, a kto się wybiera na Grand Prix Warszawy na Kabatach ?

Gość gość
Polecam też chodakowska waze 72 kg przy 165 cm i ćwiczę z nią 5 dzien skalpela i kilera, widzę że powoli zaczyna działać, muszę jeszcze dużo wytrwać ale się opłaca

Gość tolka66b
Uważajcie dziewczyny na stawy. Gdy nagle je ze tak powiem nadwyrężycie to cięzko potem do zdrowia wrocic. Suplementy tez są od pomagania a na stawy najlepszy jest arthroblock forte . M.in w składzie jest witamina c , która przyczynia się do prawidłowego przebiegu procesu syntezy kolagenu, w celu zapewnienia prawidłowego

Ja od ponad pół roku regularnie biegam, nawet w zimie jak nie było śniegu to wychodziłam pobiegać i powiem jedno - polubiłam to :). Co więcej teraz zastanawiam się nad udziałem w 26. Biegu Powstania Warszawskiego, który odbędzie się 23 lipca. To bieg będący częścią Warszawskiej Triady Biegowej. W tym roku do całej akcji przyłączyło się Doppelherz - myślę, że to dobra inicjatywa :) Dołączam jeszcze tekst na ten temat - http://www.doppelherz.pl/aktualnosci/aktywnie-zabiegaj-o-pamiec-doppelherz-aktiv-wlacza-sie-do-akcji.html Może ktoś z forum ma w planach udział w lipcowym i listopadowym biegu? :)

Gość gość
Jabym zrobiła to zupełnie inaczej. Nie codziennie, bo Ci to zbrzydnie, a jakiś max 4 razy w tygodniu. Ciesz się biegiem, określaj swoje postępy, a wciągniesz się to na całego życie. Tak było ze mną , a przede mną pko nocny Wrocław półmaraton.

Gość ru30
Gdy postanowiłam ćwiczyć, pierwszym moim wyborem też było bieganie. Jednak ten rodzaj aktywności jest monotonny i nie dawał mi satysfakcji dlatego zaczęłam szukać czegoś nowego. W moim przypadku sprawdziły się rolki do jazdy szybkiej. Sport musi dawać radość to postawa :) http://www.asport.pl/k/206/rolki-do-szybkiej-jazdy--szybkosciowe/

Gość gość
efekty wygladowe są, ale czas i znacznie lepszy. 10km dobiegłam w najlepszym czasie w 53 min. jest dobrze, a bieg Powstania Warszawskiego 23 lipca ciekawe jak mi pójdzie.

Gość Madzia8798
Kupiłam ostatnio z koleżanką pakiet dla kobiet na stronie www.igortreneronline.pl (na stronce jest taka możliwość zakupienia bezpośrednio) jestem zachwycona efektami. Co tu dużo mówić – ujędrniłam biust, pośladki i przede wszystkim zrzuciłam tłuszczyk z brzucha!!! Koleżanka już schudła 10 kg w ciągu miesiąca. Już się nie mogę doczekać wakacji i wyjścia na plaże aby się pokazac z nową sylwetką ;) Możliwość zakupieni planów bezpośrednio przez stronę. Polecam

Gość gość
Nie osiągniesz odpowiednich efektów, jeśli wcześniej nie zadbasz o odpowiedni strój i wyposażenie. Od kiedy kupiłem wszystko, co potrzeba na http://www.runexpert.pl/ to efekty są znacznie bardziej uwidocznione. :)

Gość gość
QpQtOYNsRGDTBhyM2O9EG3kA

Gość gość
Serdecznie zapraszam do NOVA Policealna Szkoła Medyczna w BYDGOSZCZY – Technik masażysta z fizjoterapią i rehabilitacją sportową ZA DARMO – dwa lata, Asystentka Stomatologiczna z ortodoncją ROK nauki za darmo.. i wiele, wiele innych  ! Zapraszam 790-400-178 lub facebook.pl/novacebydgoszcz

Gość gość
Dzięki Slimunox udało mi się schudnąć.Dla mnie jest to bardzo ważne ale ważniejsze dla mnie jest to że w ciągu tych trzech miesięcy nauczyłam się tego jak jeść aby nie przytyć.Trzymam się tego i prawidłowa waga się utrzymuję .Kolejną rzeczą jest to że polubiłam ruch nie zaamierzam z niego rezygnować.

ja biegam od wielu lat i zapewniam bieganie to slaby sposób na odchudzanie, robienie sylwetki do tego służy pakernia  bieganie jest to robienia kondycji .najlepiej stawiać na zwiekszanie tepa niz biegać na hektary czyli im wiecj km tym lepiej 

50 minut temu, Niiisia25 napisał:

Dam znać cytując, w razie czego. 

jestem do dyspozycji >>

20 minut temu, Niiisia25 napisał:

Długo biegasz? 🙂

razem ok 18 lat ale długodystansowo od 4 

17 minut temu, Niiisia25 napisał:

O to masz staż długi. Ja zacznę od tego roku prawdopodobnie, chociaż nieraz biegałam rekreacyjnie. 

za miesiac bede biegl  moj pierwszy runmagedon( bieg po blocie z przeszkodami)

42 minuty temu, Niiisia25 napisał:

Ciekawe jakie buty to zniosą 🙂

kupuje  sie specjalne trekkingowe, albo zabytkowe opinacze jak ktos ma pancerne nogi 🙂