Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczulenie

żal

Polecane posty

Gość rozczulenie
ale on jest wyższy 15 cm,jest brunetem,nie ma żadnych rozszczepów i tym podobnych,o wiele przystojniejszy ode mnie,ma bogatych rodziców i świetnie się uczy,i jak tu przy takim się równać i wyrywać

nie pieniadze i uroda pokazuja wartosc czlowieka. tez nie jestem idealna a powodzenie mam i faceta od 4 lat;)

Gość rozczulenie
przykre to ale prawdziwe... live is brutal

Gość kurkaszanel
a oprócz Twojego kolegi na świecie jest jeszcze dobrych kilkaset milionów innych mężczyzn, nierzadko kurdupli bez kasy i wykształcenia, z kultura osobista taką, że witki opadają, a mimo to wielu ma kobietę:) a poza tym: nie wszystkie kobiety lecą na kasę i każda ma swoje gusta. powiem Ci szczerze, że mnie np. z reguły nie kręcą ci, o których się mówi, że to tacy "och" i "ach". za to podobają mi się mężczyźni przeciętni, tacy zwykli śmiertelnicy;) i podejrzewam, ze nie jestem jedyną taką kobietą na świecie:)

Gość rozczulenie
pocieszyliście mnie,nic to będę musiał dalej czekać... poza tym,to gdybym nie miał tej wady czułbym się swobodniej wśród ludzi... np. w klubach,na plaży itd. itp. Byłbym bardziej zadowolony i pewny siebie...

Gość rozczulenie
kurkaszanel -mam nadziej że nie Ty jedyna taka jesteś ;)

Gość kurkaszanel
wiem ze to zabrzmi dziwacznie i łatwo mi mówić, bo mnie to nie dotyczy, ale... spróbuj ją może polubić? a przede wszystkim spróbuj polubić siebie. i nie patrzeć na siebie tylko przez pryzmat swoich wad i niedociągnięć natury. na pewno masz masę innych zalet. jesteś wrażliwy, inteligentny, masz poczucie humoru, robisz świetną jajecznicę na boczku... o tym myśl, bo to się liczy:) uroda przemija, Twój przystojny kolega nie zawsze będzie taki zajebisty. on też się pomarszczy i jemu też wypadną zęby;) oczywiście mu tego nie życzę, wiesz chyba, o co chodzi:)

Gość rozczulenie
wiem o co chodzi,stara i banalna prawda,to co z zewnątrz przeminie,wnętrze natomiast jest niezmienne..

Gość rozczulenie
dziękuję wam za miłe słowa.Piszę tutaj często bo nie mam z kim porozmawiać i mam kompleksy z powodu nosa i wargi, myślę że może zostanę gejem , tam nie patrzą na twarz tylko liczy się ciasny odbyt. Myslicie że mam szansę ?

Gość rozczulenie
marny podszywaczu idź spać

Gość rozczulenie
zsrani podszywacze ;/

Gość HH House
nie martw sie,mam niskiego przeciętnego urodą faceta,z blizną po wypadku,a sama brzydka ie jestem,miałam powodzenie wśród mężczyzn,a wybrałam właśnie jego,ponieważ on miał w sobie taki urok osobisty