Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zachłanna małgorzata

On płacze podczas stosónku

Polecane posty

Gdy się kochamy, on płacze - w trakcie i zaraz po. Czasem i gra wstępna jest już zepsuta. Traktuje mnie na codzień jak księżniczkę, niczego i nikogo mi przy nim nie brakuje. Czy wy też takich facetów miałyście?-pytanie do kobiet Jak pomóc mu? - pytanie do facetów CO JA MAM ROBIĆ??? to niemęskie! Przepraszam za błąd w temacie.

oderdobe ,co Cię smieszy?! ja jestem zropaczona, to mi psuje całą przyjemność

Gość joka67
widać bardzo Cię kocha i reaguje tak emocjonalnie, ja też czasem płaczę po stosunku zwłaszcza jak mi było bardzo dobrze :)

płacze ? to znaczy ze go moze boli :P a tak powaznie ,to trafiłas na cholernie uczuciowego faceta który po prostu tak reaguje ( słyszałem juz o takim przypadku ) i albo to zakceptujesz albo nie ... moze mu to minie z czasem

Gość hmmmmmm......
też nigdy nie slyszalam aby facet płakał w trakcie i po...może tak mu dobrze? :)

Co mnie smieszy??? Twoj "płaczek" Przeciez to jest jakas patologia..Gośc moze byc niebezpieczny bo juz chyba mu odbija...

Gość zachłanna małgorzta
Proszę go, by mnie pieścił np. tak i tak, a on już zaczyna smutnbym głosem, czy mnie to czasem nie będzie bolało :/ Ja mu proponuję seks oralny, a on prawie w ryk,że nie może mnie bezcześcić. kocham go, ale mnie to załamuje

Gość denna Dynia
Jarek_84 masz takie problemy?? he he bo się tak uniosłeś :P

Proszę go, by mnie pieścił np. tak i tak, a on już zaczyna smutnbym głosem, czy mnie to czasem nie będzie bolało :/ Ja mu proponuję seks oralny, a on prawie w ryk,że nie może mnie bezcześcić. kocham go, ale mnie to załamuje Ja stad uciekam..bo zaraz zwariuje:))))))))

bardzo mnie szanuje, nawet smieci mi nie pozwala wynosić, bo to brudy...

Gość oderdrobe to tchórz
najłatwiej uciec :D

Gość też miałam podobnie
rzuć go szkoda nerwów

Gość ile on ma lat
?

Gość zachłanna Malgorzata
24

Gość nie przezyje...
Kurva umarlam :D :D :D

Co mnie smieszy??? Twoj "płaczek" Przeciez to jest jakas patologia..Gośc moze byc niebezpieczny bo juz chyba mu odbija. oderobe moze to prowokacja moze nie ? nie zmienia jednak to faktu ze tacy naprawde sie zdarzaja... mam kumpele która była z takim kolesiem przez 2 lata ,facet beczał jak mu kupiła prezent pod choinke ,bo sie strasznie wzruszył tym ze ktos mu cos podarował.... a podczas sexu a raczej juz po leciały mu własnie łzy,z tego co ja zapewniał były to po prostu łzy szczescia i wzruszenia ze jest mu tak dobrze Ona juz z nim nie jest bo nie wytrzymała ciagłego naporu włazidupstwa z jego strony ,po prostu koles za bardzo był nudny i przewidywalny

Gość ile on ma lat
o w mordę , wiek się zgadza, zachowanie też. Jaka jest pierwsza litera jego imienia?

Gość magnoliowa
jezu! Nie dogadujcie się :o

oderdobe to z myślą spotkania kiedyś takiego Wertera w łożku to aż "ochota" na abstynencję seksualną nadchodzi;):P

jezu! Nie dogadujcie się Najswietszego w to nie mieszaj bo juz ma pewnie dola ze ulepil placzka z gliny i zeslal o na ziemie;)

to z myślą spotkania kiedyś takiego Wertera w łożku to aż "ochota" na abstynencję seksualną nadchodzi chyba mała literówka się wkradła;) z tym nadchodzi....buhah

Gość hie ie hie
Przecież przeprosiła za błąd w temacie! Nauczcie się czytać! :P