Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paweell

Ona jemu.....a ja ja uderzyłem

Polecane posty

Witam! Byłem z kobietą niecały rok a w nowy rok się rozstalismy. Powód...obydwuje się upiliśmy jak bele... gdy się ocknałem ona robiła lo** innemu kolesiowi a ja siesdziałem obok. wkurzyłem sie goscia za drzwi...Panna poszła płakać do łazienki i upadła i rozbiła czoło...zawiozlem do szpitala...w nowy rok upiłam się u niej i nie wytrzymałem, uderzyłem ja z łokcia i kopnąłem za to. I wtedy ona wyrzuciła mnie moiąć że to koniec. Ale teraz chce pisać esy i się spotykać jako przyjaciele...a ja ją nadal kocham.....i chce być z nią....Wróci?

Gość oj tam........
uderz sie z łokcia i kopnij szara maso :classic_cool:

Gość yyyyyyyu
sadze ze wroci :) Nieciekawa sytuacja - nalezy współczuć obu stronom. Nie popieram jej zachowania, ani tymbardziej Twojego. Trudno stało się, obiecaj, że nigdy więcej sobie przede wszystkim. Wybaczcie sobie, i walcz, szkoda życia na urazy... Bedzie dobrze :)

Gość misiabella23523545
kolego trafiła ci sie zwykła szmata która nie zasługuje na to żebyś był jej przyjacielem,chociaz jestem kobietą to nie dziwie się ze ją uderzyłes- bo zrobiles dobrze-dostała suka za swoje.Powiedz jej zeby wypierdalała z tamtym kolesiem co robiła mu loda i.Aaa rozumiem że kochasz:( ale mówie ci nie warto z kims takim byc bo jestem pewna w 70% ze juz wczesniej cie zdradzała

Gość Cieszymir
Po prostu wszystko przez to picie. Nie pijcie, nawet na imprezach, zostańcie abstynentami

Gość misiabella23523545
do yyyyyyyu ona go zdradziła i jeszcze na jego oczach a ty piszesz takie głupoty

przed naszym zwiazkiem....w kiblu dala sie wy...i raz na imprezie koles ja zaciagnal i nie pamietala.......a i jeszcze bylo jedno spotakanie na ktore nie przyszla a miala przyjsc i jak pojachalem tam gdzie byla to sie schowala zebym jej nie widzial

Gość yyyyyyyu
Ja piszę co ja bym w takiej sytuacji zrobila. Jestem z moim narzeczonym 8 lat - jestem pewna ze potrafilabym zdradę wybaczyc, dlatego, ze gdybym odeszla, skrzywdzilabym przede wszystkim samą siebie. To moje odczucie i mam prawo je wyrazic.

Gość misiabella23523545
no to sam wiedzałeś co bierzesz:):) wiec sie nie dziw ze tak zrobiła!!! i weż ją żuc

Gość o ja nie mooooge
co za laska

tylko o tych 2 razach mi powiedziala....i to bylo przed naszym zwiazakim.....byla pijana wtedy a raz nie przyszla chociaz umowilismy sie to zwiala gdzies ze znajomymi a ja na policje zagaianiecie zglosilem a potem ok3 wrocila do dmku i mowila ze nic nie pamieta

Gość yyyyyyyu
skoro to nie pierwszy raz - i ona widocznie nie załuje, to troche zmienia postac rzeczy.... nawet diametralnie

Gość misiabella23523545
wybaczyc zrdade?? NIGDY W ZYCIU albo sie jest powaznym i odpowiedzalnym w związku albo sie bawi w głupoty taka osoba co zdradza nie zasługuje na NIC NIC NIC

w jaki sposob ze jest dziwka.....? miala tez isc na parapetowke do kumpla i bezemeni a ptrzeciez tam sie pije....

Gość misiabella23523545
JAK NIE MY CI POWIEMY ŻE JEST DZIWKĄ TO JUŻ CHYBA NIKT TEGO NIE ZROBI:(

Gość Cieszymir
gdybyście byli trzeźwi, problemu by nie było wróć do niej i przestańcie pić po prostu no skoro to było po pijanemu, to należy się zastanowić nad tym problemem od strony picia właśnie, bo picie jest generalnie niedobre, zwłaszcza na imprezach

Gość odpusc ja sobie
Tego widoku nie zapomnisz i nie wybaczysz. Bardzo źle że ją uderzyłeś ale to świadczy o tym że dalszy związek nie ma sensu.

Gość misiabella23523545
ALBO MASZ jeszcze jedno wyjście wróc do niej ona będzie robiła lody miejscowym koleszkom a ty bedziesz ją nawalał z łokcia co wieczór wtedy napewno wam sie uda

ja ja kocham i jej to pisze a ona nie odpisuje...tzn nie pisze kc misiu jak wczesniej......powiedzial ze nie bedzie pic ja tez nie...ja potrfaie to obiecac i ze juz jej wiecej nie udeze.....a ona sie boi ze powtorzy laske albo wy...sie z kims....bo juz sobie 2 razy obiecywala a tu nic alkohol był....i nie pamieta ....powiezialem jej kiedys ze jest latwa po alko i sie poryczala...

Gość misiabella23523545
aleś ty głupi chłopaku!!!! to jest pewne na 100% ze znów powtóży wyczyn po alko!! ale jak ci pasuje dziwka to ją mniej

Gość dunkierka
ale jest pokręcona... ja też byłam zalana w sylwka, ale do głowy mi nie przyszło, żeby obcemu kolesiowi robić loda, po prostu padłam, łóżko, kimanko. Uciekaj!!!!

Gość dunkierka
a ona jak wie, że po alkoholu robi się puszczalska to po kij chleje. A ty, jak tak bardzo ją kochasz, to po kij pozwalasz jej chlać?

ludziska ja z nia chcialem cale zycie....a ona nie moze mi tego obiecac....fakt ze porozbijala sie troche awantura bylaa......

bo jak nie wypije ze mna to gdzies na boku.....chyba ze calkowity zakaz....

ona nie chce wracac bo nie wie czy ja ja w przyszlosci nie bede billl a nigdy nie uderzylem kobiety i nie wyobrazam sobie tego. Cala rodzina jej jest przeciwko mnie...bo ma glowke rozcieta i mysla ze to ja....:( mamy sie spotykac 2 razy w tyg ale zadnego tzrymania za raczki buzi w policzek tylko. kiedy to sie moze zmienic przerodzic w cos wiecej 4 noc juz nie spimy...obydwoje

Gość dunkierka
coś mi się zdaje że powinieneś inny topik odwiedzić kolego

Gość dunkierka
ten, na którym zastanawiają się, czy się wpisać... albo to prowokacja.