Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mały_jasio

Nudny związek

Polecane posty

Gość mały_jasio

Kochamy się z moją dziewczyną bardzo mocno. Ona jest całym moim światem, ja nie mogę bez niej żyć. Czasem nie mamy pomysłów jak spędzić wspólnie czas. Ileż przecież można odwiedzać te same miejsca?, robić to samo? Czasem jednak brakuje nam tematów do rozmów, zapada przerażająca cisza i... co wtedy? Odnoszę wrażenie, że jej się zaczynam nudzić, co zrobić, by ją uświadomić, że tak nie jest. Jak ożywić związek kobiety i mężczyzny, by się nie rozleciał, by się oboje sobą nie znudzili, proszę o mądre porady :)

Gość mały_jasio
Proszę o poradę. Dla mnie to ważne. Miłość do niej to wszystko co mam. I nie chcę niczego więcej Czy porada to aż tak wiele?

Gość ciotka_dobra_rada
Jest tyle rzeczy ktore można robić razem, że aż nie wiem od czego zacząć. Jest zimn, możecie się wybrać do kawiarni, herbaciarni, możesz ją zabrać gdzieś na obiad, możecie iść ze znajomymi do klubu, posiedzieć, pogadać, potańczyć sobie, zwłaszcza że jest karnawał. Możecie się wybrać do kina, na basen, na kęgle, bilard. Zrobi się cieplej to masz rower, rolki. Jest cała masa innych rzeczy które można robić ale to już się wiąże z większymi kosztami.

Gość mały_jasio
NIE MAM 17 LAT JAKIś PALANT TAK NAPISAł. JA MAM 24 I NIE W GłOWIE MI TAKIE NUMERY A EMOCJONALNIE DORASTAMY CAłE żYCI

Gość mały_jasio
Chętnie posłucham i o tych rzeczach które wiążą się z kosztami większymi, pieniądze przecież nie są najważniejsze gdy otacza człowieka miłość

Gość ciotka_dobra_rada
możecie jechać na narty, tak ładnie śnieg teraz pada. Zapisać się razem na jakiś kurs (tańca, nurkowania itp.). Zależy jakie macie zainteresowania.

Gość mały_jasio
nie umiemy pływać ani jeździć na nartach :) więc może na basen? I nauka jazdy na nartach?

Gość moj drogi
Jeśli sie nudzicie, nudzisz, ona sie nudzi...To nie wiem jak byś sie tarał to dupas bladas. To ktoś nie kocha. Jesli cisza was przeraża, krepuje...?? Boże ja tego nie rozumiem. W ciszy patrzy się w oczy i zachwyca się sobą! A rozmawiac można o wszystkim o minionym dniu, o głupim bucu z pracy, szkoły, o snach, marzeniach, cudnie sie wspolnie narzeka, pociesza, daje nadzieje. Nie macie co robic?? Swietna pora na łyżwy, macie więcej pieniędzy? Cudowny weekend w Kazimierzu, w górach, gdziekolwiek... Nie rozumiem noooooo

Gość Widocznie hihi
dobral sie nudziarz z nudziara i nic wam nie pomoze, to ze nie macie tematow do rozmow jest przerazajace. wy sie chyba jednak nie kochacie, a chcecie, a to roznica

Gość ale....
Ja nie wiem jak ludzie którzy się kochają mogą się ze sobą nudzić... Mnie się to jeszcze nie zdarzyło, a spędzam z chłopakiem niemal każdą wolną chwilę...

Gość lilly of the valley
Nie zawsze trzeba rozmawic,nie zawsze musi byc interesujaco,po co w sobie wzniecasz takie podle negatywne myslenie ze jest zle,skup sie raczej na tym co jest ok i tego sie trzymac.Aha..i docen to ze masz najcenniejszy skarb i...tak oczywiscie dbaj jak o cenny kwiat :)

Gość Lilly of the valley

Gość Lilly of the valley

Gość mały_jasio
DBAM O NIĄ JAK O NIKOGO INNEGO NA ŚWIECIE, ZASTANAWIAM SIĘ CZY NIE JECHAĆ DO NIEJ DO PRACY. ALE CHYBA TAKIE ZA częste WIZYTY I SMSY ORAZ MAILE NIE SĄ ZA DOBRE. JAK MYŚLICIE?

Gość n725
ja mam też taki problem a nawet trochę gorszy... jestem z mężem 5 lat po ślubie mamy 4 letnia córeczkę i teraz czekamy na drugą dzidzię...tylko problem jest taki że mój mąż już nie patrzy na mnie tak jak kiedyś już prawie wcale nie rozmawiamy ze sobą. on nie chce się do mnie przytulać , całować i nawet nie kocha się ze mną od kilku tygodni bo twierdzi że ciągle jest zmęczony albo boli go głowa... sama nie wiem co mam o tym myśleć...

Gość nieładnie
A co tutaj więcej wymyslać? Skoro mówi, że go boli głowa to zaproponuj jakąś tableteczkę od bólu np. Apap :) a jak mówi , że zmeczony to daj mu chwilę odpocząć, zrób herbatkę albo coś zimnego do picia. To są proste rzeczy, czego nie rozumiesz?

Gość n725
jeżeli przez 3 tygodnie kogoś ci bliskiego zawsze boli głowa albo ciągle jest zmęczony to też byś się niepokoiła. łatwo takie komentarze pisać jeżeli nie jest się w takiej sytuacji...myślisz że nie próbowałam już tabletek i odpoczynku??? próbowałam już wszystkiego oprócz rozstania...

Gość holł
nie widzi w tobie kobiety pewnie wywierałaś parcie na ślub , znalazł sobie inną , ma cię gdzieś , nudzisz go, nudzi go przebywanie w domu z tobą i dziećmi i tak można wymieniać. Chociaż sądząc po napisanym poście z datą pewnie już razem i tak nie jesteście