Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamekodrana

załamałam się dziś...

Polecane posty

Gość załamekodrana

Pól roku temu - matko święta - przez neta natknęłam się na gościa, który mi życzył wszystkiego najlepszego i był niczym do rany przyłóż. No nic - przez neta wszyscy są tacy. Ale miał mieszkanie w Niemczech - ma do dziś - ogromne, 50 m kwadratowych i mieszka tam sam. SAM. I co? I nic moi drodzy - nawet bym mu odpalila coś jakbym pracę znalazła, ale nic - na dodatek zrobił ze mnie CHYBA debilkę. na pewno bo mnie naciągnął na rachunki komórkowe. Jakiś fryzjer walnięty w głowę. A dziś mieliśmy się spotkać, ale godzinę wyznaczył 17.00 na rynku w mieście X. ja mam dziś wolne, ale jutro o 6.30 idę do pracy (ten gostek to rencista) - jedyny transport z powrotem mam o ...17.50. Zanim gdzieś usiądziemy będzie 17.20 powiedzmy no to ja bym w tym czasie musiała iśc POWOLUTKU na pociąg - wiecie co - ja ostatnio byłam na Sylwestra i zrobiły mi się straszne odciski na stopach - do krwi. Ja mu to pisałam, a on coś tam - nic, a teraz cisza. Załam, nie? Ja bym mu odpaliła za to mieszkanie jakbym coś tam znalazła. Czemu ludzie są tacy podli? :( I o co im chodzi, nie? Kasa nie , to nie. A tu tacy jak on zostawili mnie bez środków do życia. To chyba jakiś psychopata pod względem władzy - że musi rządzić, nie? Mną również. Nie wiem. Zero normalności w tej Polsce. A to polski Niemiec. Szmata nie człowiek. Załamałam sie od rana, ale cóz - takie życie :(

ja to nie bardzo wiem o co tobie chodzi? jaks dziwna jestes

Gość Tylko pytam się Wasp
nic nie rozumiem z tego coś napisała ;)

Gość załamekodrana
No wiesz co... jak można sie z kimś umawiać o 17.00 jak ta osoba o 17.50 musi być na dworcu PKP. Czy to ma sens? :( Na szczęście dziś od rana jestem chora. Poza tym pisałam mu, że chodzę z prędkością kilometr na godzinę bo mam tak stopy poobdzierane :(. Ten gostek to potwor - tak też wygląda :(

Gość dfdfggfgf
jak dla mnie to prawie wszyscy z niemiec mają cos z garem nie tak

Gość ze hę
o co kaman? bo nie rozumiem :-0

Gość a ja tezzzzz
pierdoły piszesz huj wieo co ci chodzi,masz wogóle skonczona podstawówkę?

Gość wszystko pieknie
ale o co ci chodzilo, bo przeczytalam dwa razy i kompletnie nic nie rozumiem......moze tak bardziej po ludzku

Gość załamekodrana
Na dodatek to fryzjer-rencista. Zaraz mi się przypomina Filip Golarz - wiecie ten potwór z Akademii Pana Kleksa :(. Ach życie, życie... :((( Zeby choć maturę miał - on nawet matury nie ma. Coraz niżej upadam wraz z wiekiem. Czego może chcieć ode mnie gostek bez matury? Nie wiem. Ktoś tu ma nie po kolei w głowie. Choć w sumie w drugim poście napisał mi, że nie ma matury. A ja go zwyzywałam w ogóle strasznie- od mafiozów też. Bo to mafiozo. Co on tu robi, nie? Niemiec rencista wielki :( Okrada mnie i naciąga na rachunek za telefon. Jebany gniot miejski :( Niech spada na swoje 50 metrów kw. Niech sobie je je, nie? :(

Gość ghjkl
ja pierdziele,aleś Ty stuknięta,niewiadomo o co Ci w ogóle chodzi.Ten gość chyba jednak mądrzejszy od Ciebie,albo i taki sam.Może swój na swego trafił.

Gość załamekodrana
Co Ty. Nie porównuj mnie z nim. Ja po prostu tu gdzie jestem zachowuję się nienormalnie bo tu wszędzie jest jebana mafia samochodowa, która mnie niszczy. A ten wariat tu przyjechał - do mojego domu. Wyłudził ode mnie adres. To idiota :(. Myślałam, że wie co mówi , a ten gniot umysłowy wyłudził ode mnie adres i zrobił deba. Ale swego czasu to odkręcę. Tak to jest jak zadajesz się z palantami po zawodówce. Mnie tylko chodziło o mieszkanie. Co mnie obchodzi jego chora dupa. Bo ma rentę na hemoroidy. O co mu chodziło - mialam go podmywać czy co? Odpaliłabym mu trochę do jego renty i mam go gdzieś , a tu co. Na pielęgniarkę bym dała. Kurde - co za młotek zlodziejski. Polski Niemiec - wstyd :(

Gość załamekodrana
Wiecie jak ja się pochorowałam przez tego gniota. Jak pierwszy raz przyjechał do Polski to normalnie tak mnie sczyściło, że po ścianach chodziłam. Jak nigdy. To było we wrześniu. A adres wyłudził bo mówił, że mi urzędniczki do domu coś przyślą. Nie wierzyłam w to zanadto - ale wiecie w końcu ma 50 m. kwadratowych to chyba coś wie. A ten deb tu przyjechał! Ja się przeraziłam. Wiecie - bez zaproszenia? To jak atak :(. Nie jest tak? A oczywiście z urzędu nic nie przyszło. To kompletny wariat. Ma swoje lata. Za babami lata jak pies i do dziś się nie ożenił. No cóz... wiem, lepsza byłaby koleżanka, ale nie mam żadnej z 50 m. kw. :( W ogole on ma przerost formy nad treścią. Tak to tylko piszę - może dobrze, że go szlag trafił? W końcu.

Gość marus
Chyba jakaś pijana,albo naćpana.inaczej tego nie można wytłumaczyć.

Gość załamekodrana
Co on tu robi w tej Polsce, nie? Wiecie jaki on jest? Przyjeżdża tu na Nowy Rok i siedzi do połowy stycznia albowiem oszczędza na prezentach dla dzieci swojego brata. Po co on tu w ogóle przyjeżdża? I łazi po targach na dodatek cały czas. Po co mi dupę zawracał tym mieszkaniem? Może ma tam syf nieziemski? Pewnie tak :( Jak to stary kawaler.

Gość prowokejszyn jak nic
renta na hemoroidy i ogromne mieszkanie 50m, haha

Gość załamekodrana
On ma takie mniemanie o sobie, że Matko święta. A ciekawe czy zda tę maturę? Pewnie chciał, żebym go uczyła. O co to to nie. Mogę mu zaplacić za pokój i niech się sra. Jeden taki jak on już mnie okradł w życiu - teraz dom będzie mieć, a ja bez mieszkania do dziś po fryzjerach piszę. Chuj mu w dupę i takim jak on oraz moja własna matka :( Dosłownie :(

Gość załamekodrana
No - to se myśli, że nie wiem co. i czasu ma w diabły. Załuję, że do niego napisałam. Wiecie przez komputer zrobił się papieżem, a zwykłe gówno. Jak mi posłał zdjęcie to aż ślinę przełknęłam, ale czego się nie robi jak człowiek chce się z piekła wynieść. :(. A teraz cisza. Idiota kompletny. Jego podejście do kobiety to osaczyć. Cóz - dupa chora, chuj zdrowy - jedyna o nim prawda to była. I jakby tu bratu doawalić :(. Co więcej może wymyślić fryzjer na rencie? :(

Gość załamekodrana
Jego podejście do miłości to takie nie wiem... pluszowy misio, żabcia, cipcia - wiecie. Ale mnie przywiózł... część z komputera :(((. Jak ja to zobaczyłam. I żeby to jeszcze można było sprzedać. I wiecie co jeszcze mi przywiózł - stare farby z koszy wygrzebane i jeszcze maść na kolana ważną do lutego 2009 (szybko wysmarowałam). I mapę miasta gdzie mieszka. Może to miało znaczyć SRAJ SIE? Nie wiem :(. Nie jestem Polką - nie znam się aż tak dobrze na psychologii i symbolach prezentów. :(

Gość załamekodrana
Ale chamidło, nie? Już mi nie zależy na tym mieszkaniu. Fryzjer z miasta. polski nimiec. Jedyna jego zaleta, że łazi do kościoła. On nie ma wiecej zalet. Mało sie puszcza. PODOBNO. A to niech się puści - może wtedy mu sie polepszy. Ja nie jestem fryzjerką jak na razie. Głupi debil :(

Gość załamekodrana
Bo zna niemiecki lepiej ode mnie i se myśli i ma brata architekta. Ale on jest TYLKO(?) fryzjerem, który się zajechał maksymalnie lub nie. W każdym razie PODOBNO jego renta wynosi 300 euro na rękę za siedzienie w Niemczech. No a ja się tak dobrze nie mam i w związku z tym co... jego matka to nauczycielka - była rusycystka, a ojciec górnik z kopalni. bra architekt. Boże co za powalona rodzina - wszyscy z miasta. A ja nie jestem z miasta. Dlatego muszę o nim zapomnieć. jeszcze mnie nabił na rachunki telefoniczne i dupę wypiął. Ludzie to są ... też taka będę jak on . Może ma rację? On i jego tłumaczenia - fryzjer tłumacz. Idiota chyba :(

Gość załamekodrana
Ale mieszkanie ma. I ci Niemcy - czy oni są mądrzy? On Zydów popiera - może jego brat ma kontrakty w Niemczech, że tak go lubią? Na razie co prawda wpisali mu naganę, ale chłopak się tym nie zraża. Znowu jest w Polsce. Czy hemoroidy bolą? Jakoś wcale mi go nie żal? Czy wtedy trzeba pieluchę mieć przy hemoroidach?

Gość wszystko pieknie
ROZWALILAS MNIE KOBIETO!!!!!! o czym ty KURWA piszesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 50m ogromne mieszkanie hahahahahha

Gość podaj nr konta
prześlę ci kasę na dobrego psychiatrę

Gość załamekodrana
Ale on sam tam mieszka - oczywiście dopóki się nie ożeni, ale która by go chciała? Nie wiem. Jedna lekarka go wykorzystała. Ja nie wykorzystuję ludzi. On zrobił ze mnie podczłowieka. On tego pożałuje. Zycie jest trochę dłuższe niż miesiąc czy dwa. W Polsce co prawda są podludzie, ale ja tak wierzylam w Polskę. W co miałam wierzyc - w Niemców. Nie pracowałam tam nigdy. Ale teraz już nie wierzę w Polskę - niemniej świnić tu ludziom bym nie świnila. Po prostu z głupkami się nie rozmawia i pomaga mądrym. Tyle, nie? A ten z każdego idiotę. Dlaczego mam być świnią? Bo on mi tak powie. A skrzywdzono mnie w Polsce strasznie. Ale przecież skąd jestem. Stąd! Tu chodziłam do szkół. Takie rzeczy :(