Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 niska samoocena

M贸j g艂贸wny problem!

Polecane posty

Go艣膰 niska samoocena

Wiecznie por贸wnuje siebie do innych, inni maj膮 wspania艂e rodziny, dzieci, super prace a ja zawsze w por贸wnaniu do nich wypadam blado i do mnie do艂uje trace przez to ch臋膰 do 偶ycia. staram si臋 bardzo by osi膮gn膮膰 w 偶yciu jak nawi臋cej ale niekt贸rzy poprostu rodz膮 sie w bogatych rodzinach i maj膮 u艂atwiony start a ja musze do wszystkiego dochodzi膰 sama :( Jeszcze do tego ta depresyjna pora roku :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 runrunrun
Podaj臋 艂apk臋, czuj臋 si臋 jak zero :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutna studentka
:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewwaa
niska samoocena to w du偶ej mierze wina naszych rodzic贸w, tego, jak nas wychowali.Nie trzeba urodzi膰 si臋 w bogatej rodzinie, aby mie膰 wysokie poczucie w艂asnj warto艣ci, wa偶na jest czu艂o艣膰 i aprobata, je艣li nie otrzymujemy tego w dzieci艅stwie, nasze poczucie warto艣ci jest niskie...:-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niska samoocena
Bylam kochana przez rodzic贸w ale to ich nadopieku艅czo艣膰 zrobi艂a ze mnie ofiare losu. Nie potrafie sobie poradzi膰 w 偶yciu codziennym, wszystko biore do siebie, ze wszystkiego robie proble, jestem histeryczk膮 :(Do tego te ciagle por贸wnania. Ich nadopieku艅czo艣膰 nie pozwoli艂a rozwija膰 mi sie w kierunku w kt贸rym powinnam. Jestem zniesmaczona i zrezygnowana. Nie potrafie u艂ozy膰 sobie relacji partnerskich, lokuje uczucie gdzie nie powinnam i odtracam uczucia innych. Nie mam przyjaci贸艂, jestem odludkiem, raczej nielubianym...Ludzie mnie denerwuj膮 i ja sama sibie r贸wnie偶, chyba powinnam p贸j艣膰 do psychologa :( jestem bardzo wybuchowa i robie awantury praktycznie w byle powodu do tego 艣miejac sie potrafie nagle zacz膮膰 p艂aka膰, jestem 偶a艂osna... :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jkkkkkkkk
co艣 bym z tego do siebie przypasowa艂a :( no i te偶 mam do艂a w tej chwili

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lolipop.
Bylam kochana przez rodzic贸w ale to ich nadopieku艅czo艣膰 zrobi艂a ze mnie ofiare losu Zgadza sie. Najlepiej w zyciu radza sobie osoby, ktore od dziecka musialy radzic sobie same, w szkole i w zyciu. Mozna miec wysokie IQ i zero "inteligencji zyciowej"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niska samoocena
Dok艂adnie, ja jestem bardzo bezpo艣rednia i nie ukrywam, 偶e tej inteligencji niestety mi brakuje. Nie mam wyczucia co jest dobre a co nie. D艂ugo podejmuje decyzje, waham si臋 bardzo...bardzo.. d艂ugo a偶 w kocu sytuacja zmusza mnie to pochopnej decyzji w pospiechu. Jestem tak cipowata, 偶e a偶 mnie to wnerwia bo w g艂ebi wiem, 偶e wiele rzeczy zrobilabym inaczej gdyby nie przyzwyczajenia. Niby wszystko ok, ale jednak nie tak jak powinno by膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewwaa
Czyli okazuje si臋, 偶e 藕le by膰 wychowan膮 w zimnej rodzinie, ale w nadopieku艅czej te偶 nie jest dobrze, najlepiej chyba to w takiej po艣redniej, zgadzacie si臋???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja chodzilem z rodzicami
do szkoly ;) czesto chodzili nawet za mnie;) usprawiedliwienie mia艂em jawne;)

Udost臋pnij ten post

> Nie mam przyjaci贸艂, jestem odludkiem, raczej nielubianym...Ludzie mnie denerwuj膮 i ja sama sibie r贸wnie偶, chyba powinnam p贸j艣膰 do psychologa > jestem bardzo wybuchowa i robie awantury praktycznie w byle powodu do tego 艣miejac sie potrafie nagle zacz膮膰 p艂aka膰, jestem 偶a艂osna... Brzmi znajomo. Ja sobie postanowi艂em na nowy rok, 偶e wybior臋 si臋 do psychologa i mam nadziej臋, 偶e to co艣 zmieni. Czego i Tobie 偶ycz臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ROZWIAZANIE
A PIEPRZYC TO WSZYSTKO, SRAC NA TO I HEJA DO PRZODU:D CO KURWA Z TEGO ZE TAKA PRZESZLOSC MACIE JAK TO JEST PRZESZLOSC, A TERAZ JAKI CZAS MAMY? TERAZNIEJSZY ZDAJE SIE TAK????????? ALE TAK TO JEST, LUDZIOM SPIESZY SIE DO DOROSLOSCI A POTEM WZDYCHAJA ZA UTRACONYM DZIECINSTWEM, TRACA ZDROWIE BY ZYSKAC PIENIADZE, A POTEM WYDAJA PIENIADZE BY ODZYSKAC ZDROWIE, WSPOMINAJA PRZESZLOSC, MARZA O PRZYSZLOSCI I W TEN SPOSOB UCIEKA IM JEDYNY CZAS JAKI ISTNIEJE - TERAZNIESZY ZYJA TAK JAKBY NIEGDY NIE MIELI UMRZEC I UMIERAJA JAKBY NIGDY NIE ZYLI!!!!! CALA ZYCIOWA FILZOFIA!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 izolada
skad ja to znam :((

Udost臋pnij ten post