Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gangis

Pierwsza miłość,pierwszy sex i ciągły brak orgazmu

Polecane posty

Gość Gangis

Witam wszystkich:) Chodzi o to że pierwszy raz się zakochałam no i z miłości jako dziewica poszłam do łóżka z mężczyzną którego kocham...wszystko szło jak książka pisze no i idzie dalej, tylko nigdy nie miałam orgazmu i on o tym wie.jak wchodzi we mnie to ja czuje że jest, ale nie umiem chyba czerpać z tego przyjemnośći , mówił że fakt mam szeroką pochwe (to w trakcie stosunku staram sie ją zaciskać i wtedy wiadomo czuję go jeszcze lepiej) i moja łechtaczka szybko się chowa jak przestanie ją pieścić.Stara się bidulek naprawde ale z tych starań nici.Nie pomagają kolacje,wspólna kąpiel kompletnie nic....Macie na to jakąś rade czy coś??Zmniejszać pochwy chirurgicznie w wieku 19 lat nie mam zamiaru :)

Gość rgdasng
a sama ze sobą masz orgazm?

Gość trelemorele33
I ciagle o tym samym! Poczytaj sobie o orgazmie chociażby w googlach. Orgazm u kobiet jest zjawiskiem wyuczonym i najczęściej rozwija się do dwu lat od rozpoczęcia współżycia seksulanego. Orgazm u mężczyzn jest fenomenem wrodzonym. Musisz sie jeszcze wiele nauczyć - troche cierpliwości. Niektóre uczą sie szybciej inne wolniej jeszcze inne trafiaja na takich partnerów, którzy daja im tę rozkosz juz za pierwszym razem.

Gość Polaczek
A co właściwie Cię podnieca,fantazjujesz o czymś?