Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juterkoko

Jutro musze zrobic chłopakowi loda, a nie wiem jak/

Polecane posty

Gość juterkoko

pomóżcie. Napiszcie jak się robi loda. Chcę to zrobić dobrze, a nie wiem jak. Nie chce zeby mnie zostawił. Pomocy!!!!!!!!!!!!

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
:O KURWA mać

Gość leilaveila
dziecko nie ma czegoś takiego jak muszę zrobić, a hasło, ze jak nie zrobisz to pewnie Cie zostawi... daj sobie spokoj z takim chłopakiem

Gość jkkkkkkkkkkkkkkkk
2 szklanki mleka • szklanka cukru pudru • szklanka smietany kremówki • 6 żółtek • 2 łyżeczki cukru waniliowego Mleko zagotować z połową cukru i cukrem waniliowym.Zdjąć z ognia,przykryć na 10 minut.Żółtka utrzeć z pozostałym cukrem,mleko ponownie zagotować i stopniowo dolewać do żółtek,ucierać. Całość przelać do rondelka,podgrzewając,ucierać,aż krem osiągnie temp.80 stopni.Zdjąć z ognia i jeszcze chwilę ucierać. śmietanę ubic na sztywno,dołożyć do kremu i wymieszać,ostudzić.Krem jest gotowy,gdy łyzkąmozna zaznaczyc wyraźną kreskę.Jesli tak nie jest rondelek z kremem trzeba ponownie wstawić na mały ogień i podgrzewać jeszcze przez chwilę.Krem w żadnym wypadku nie może się zagotować. Wstawić do zamrażalnika na ok.1 godzinę.Gdy masa zacznie krzepnąć,ubijąć ja mikserem na puszystą pianę.Zamrozić.

Gość jkkkkkkkkkkkkkkkk
;p

Gość kup w sklepie
przełóż do pucharków, ozdób owocami albo polej czekoladą i gotowe - nie kapnie się, ze to kupne.:P:P:P

Gość chrabąszcz x
Zwariowane lody Autor: Marka (mikenka@o2.pl) Data publikacji: 2004-04-02 17:23:39 Porcje: 1 Koszt: ? zł Trudność: prosty Czas: 40 min. Kaloryczność: ? Składniki: - lody - jedno pudełko(np. pistacjowe,truskawkowe,orzechowe i inne), przynajmniej 2 smaki, - owoce i dodatki takie jak orzechy laskowe kruszone truskawki, orzechy pistacji, wiórki czekoladowe - zależy od smaku lodów. Owoce - ile się da. - bita śmietana, - mleko. Jak przyrządzić? 1. Wziąć łyżkę i dać 5 łyżek lodów smaku np, pistacjowego do miseczki. Potem dać np. truskawkowych tyle samo łyżek. 2. Potem jeśli wybraliście lody pistacjowe, to skruszone pistacje i truskawki bo lody truskawkowe, truskawki dodajcie do pistacji zmieszajcie i dajcie na lody. 3. Reszte lodów rospuśćcie i zmieszajcie i dodajcie 1 dużo łyżkę mleka. Nalejcie do szklanki. Dopiera jak utworzy masę płyną. 4. Potem dajcie na lody bitą śmietanę i wlejcie ze szklanki sos ala lody. Potrzebne przybory: Łyżki z 3 i miskę szklankę i miseczkę malutką. Jak podawać? Z dodatkami i w miseczkach. Uwagi: Dodatki niektóre zależą od smaku lodów.

Gość Ehehehehhehehehe...
ehehehhehehe... Właśnie szukałam przepis na lody.. dzięki:P

Gość juterkoko
jaja sobie robicie, a ja dalej nie wiem jak, zależy mi, nie chcę tego schrzanić.

Gość Ehehehehhehehehe...
ja ci nie doradzę... sama chciałabym wiedzieć:P

Gość Anastazjaaa
Hmm... wiesz co... chyba jak zrobisz to bedzie zadowolony? I niech sie cieszy ze robisz. Ale szanuj sie troche dziewczynoo..."boisz sie ze Cie zostawi" To zrob to pierwszaaa...

Najlepiej to podczas praktyki się nauczysz :P więc do dzieła moja droga lodziarko:P

Gość juterkoko
no co Ty ja go nigdy nie zostawię, on może mieć każdą, więc jak ja mu nie zrobię to znajdzie inną i na mnie już nawet nie popatrzy.

Gość ziimmma
dajcie spokój to prowokejszon, przeciez dziwki sie bardziej szanują :o

jaka pojeb!!!!:/ jak musisz? to co kazał ci?? głupia jestes1 wogole niby jak my ci mamy to wytłumaczyć...to tak od samego siebie wychodzi... fest:/

Gość smutna studentka
zakładasz buty z czóbem bierzesz rozbieg i z impetem wpadasz do pokoju robiąc zamaszysty wykop noga po czym pakujesz facetowi wykop między nogi powtarzasz aż się zarumieni i wyda jękliwy pisk

Gość juterkoko
z*****ście śmieszne, dalej jestem zielona w temacie. dzięki!!!!

Gość jkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
bierzesz do ust i mówiisz ..... "kanzas".... ;p

Gość juterkoko
no to już spoko wskazówka. A mam przygryzać?

Gość Twój star
HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA JEBŁEM KANZAS !!!!!!!!!!!!!!HAHAHAHAHA

Gość blelelelelele....
Tak oczywiście przygryzaj i to mocno!!!!! Mój facet ,to uwielbie. Jęczy i jęcziy i lrzyczy z rozkoszy:D

Gość borowikowa
bo jebne hahaha

Dziewczyno to że on Cie zostawi jak mu nie zrobisz to tylko znaczy że kiedyś i tak Cię zostawi facet jeśli na prwdę chce z tobą być nic nie będzie Ci kazał!!! Jeśli mu zrobisz uwierz że będą kolejne sprawy np seks w trójkonciku też się zgodzisz weź się dziewczyno zastanów często najfajniejsi i najprzystojnieśi i w ogóle wowo kończą jako pijacy ćpuny lub nierobisze poszukaj sobie faceta który będzie Cie szanował i uwierz że to jest dopiero powód by takim facetem się pochwalić a nie takim który może zaliczać każdą pannę chcesz się zarazić jakimś świństwem jak zrobisz mu loda a on np umaczał swojego w innej która miała jakąś chorobę to nie chce widzieć twojej buzi za tydzień... Wyceń Sibie na ile jesteś warta loda robią babki na ulicy już za 50zł..