Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sadako

Sukienka dla grubiutkiej

Polecane posty

Gość tekolt...

Gość czerwone paznokcie czerwone
JE, AMYSLAŁAM ZE TYLKO JA MAM TAKIE PROBLEMY, TEZ WIECZNEI MAM PROBLEM ZEBY DOPIĄĆ SIE W BIUSCIE :(, FAJNA KIECKA ALE NIESTETY NIE WIEM GDZIE MOZESZ TAKA DOSTAC. MNIE NAJBARDZIEJ WKURZA JAK NP CHCE COŚ WYCZAIĆ NA ALLEGRO TO ROZMIAR UNIWERSALNY...CZYLI JA SIE NIE ZALICZAM ::(

Gość kasia2020
dekolt* Nie mam pojęcia, gdzie taka sukienka. A na jaką okazję potrzebujesz? Jaki kolor? Jaki rozmiar?

Gość kasia2020
Czerwone paznokcie - jaki rozmiar potrzebujesz? Ile masz w biuście?

JA W BIUSCIE MAM 115 WIEC TO NIE MAŁO :( W SUMIE TO MNIE WKURZA ZE MNIE BOZIA AZ TAK OBDAROWALA ALE CHYBA LEPIEJ TAK NIZ JAKBYM MIALA MISECZKE "A" TO DOPIERO PORAZKA

Gość kasia2020
Tak :) Czy to ty zakładałaś niedawno topic o Twoich kruchych paznokciach? Mogę dać rady :)

TAKL MOJE PAZNOKCIE TO TRAGEDIA A NA KAFE NIE JESTEM CZETO WIEC JAK JUZ JESTEM TO PISZE O PROBLEMACH W KTORYCH KTOS MOZE MI COS DORADZIC, A MOZE JAKAS RADA?

TO CO BEDZIE JAKAS RADA NA TE MOJE PAZURY CZY NIEE? :(

Gość kasia2020
a wiec też MIAŁAM ten problem polecam tą bazę pod lakier nawilżającą http://www.domzdrowia.pl/domurody/72550,sally-hansen-nawilzajaca-baza-pod-lakier-3151.html stosowalam jeszcze tabletki zestaw witamin , nie pamiętam póki co nazwy, ale przypomnę sobie co wieczór smarowałam ręce olwiką dla dzieci dużo surowych warzyw i owoców Polecam złotą odżywkę "sally hansen". Jest rewelacyjna. Na allegro dużo tańsza niż w sklepach. http://www.allegro.pl/item503597982_sally_hansen_odzywka_nailgrowth_miracle_promocja.html

dzieki jutro zajrze na topik bo dzis juz lece lulac

Gość kasia2020
kasia 2020 ta turkusowa jest śliczna , te długie tez tylko pewnie strasznie drogie będą, a ty SADAKO jak znalazlas cos dla siebie?

Dzięki za pomoc, ale dzisiaj wybrałam się na poszukiwania i znalazłam kieckę. Na początku poszukiwań znalazłam czarną plisowaną, odcinaną pod biustem, niestety piersi się w niej ładnie nie prezentowały i musiałam z niej zrezygnować, a była idealna. Tak więc ta, którą kupiłam nie jestem zachwycona, chociaż prezentuję się (moim zdaniem) nie najgorzej. Jest ciemno fioletowa do kolan, ma szeroki łódeczkowaty dekolt lekko przylegająca do ciała, ale nie opinająca. Zamówiłam sobie bieliznę z neta, podobno wygładza boczki;) może któraś z was jej używa i napisze, czy to prawda, że zmniejsza \"małe co nieco\". Do tego myślałam o czarnych kryjących rajstopach i czarnych szpilkach. Może polecicie jakieś ozdoby?