Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XXXXXXXXXXXX***XXX

MAM DUZE PIERSI, MOJEGO FACETA TO KRECI ALE...

Polecane posty

No to sie wlasnie nie miesci w tym prawie. Bo wiesz, Ty wiesz, zem, jak to lecialo, schizofreniczny kryptogej, ale na forum udaje babke, w celach oczywistych :classic_cool:

Toz to dopiero ironia losu, ja na topiku 'mam duze piersi' :D To moze o czyms porozmawiamy?

a skad ja mam to wiedziec do holery? wykazze inicjatywe! co, mamy tu siedziec jak takie mumie?

a pogoda jest w sumie w cyc, tylko dziś słonka brak chociaż z drugiej strony jest szansa na śnieg, więc nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :classic_cool:

Przez snieg. Bo widze nawet w ludziach w moim wieku dziecieca radosc ze sniegu, a mnie to denerwuje, mi zimno, mokro, nie lubie tego. A balawna nawet nie mam z czego ulepic. Oj, zle na mnie dziala ta zima, marazm i malkontentyzm...

Kiedy widze 'sprawdzone und potwierdzone', czuje sie jak najgorszy prostak, tak mnie to smieszy :D

verde fajnie sobie czasem poprostaczyc ;) spróbuj i wyluzuj :P

Ajron, ja i tak sie tu z Toba prostacze na tym topiku do granic mozliwosci :classic_cool: Nic nie pokaze, bo nie, o! :classic_cool:

Ze ja jestem facet to juz ustalilismy, ale ze Ajron baba, nieee! Tak sie nie bawie, miales byc moim kolega gejem, no!