Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chorutka

Co mi jest?

Polecane posty

Gość chorutka

Po tyg spędzonym z moim menem coś mnie dopadło. Strasznie mnie pochwa swędzi i trochę pobolewa. Mam też taką śmieszną wydzielinę, przypomina mi troche biały ser. Ale z czasem robi się żółtawa a potem brązowa. Co to może być? Przyznaję, że często się kochaliśmy i eksperentowaliśmy z jedzeniem w tych okolicach. Proszę o szybką pomoc bo nie mogę teraz iść do gina!!!!!

Gość grzybica................

Gość Thalia1985
Na moje to zwykła infekcja. I tak bez wizyty u gina się nie obejdzie:)

Gość anik...
koniecznie musisz isc do gina bo to grzybica albo jakas inna cholera. Idz do apteki niech ci dadza jakies globulki dostepne bez recepty ale do gina i tak musisz isc

Gość chorutka
dzięki śliczne za rady!! tylko że w nd wyjeżdzam za granicę i nie za bardzo chcę iść tam do gina, a do mojego mogę iść najwcześniej za miesiąć:/ czyli na razie pozostaje leczenie na własną rękę

Gość ooonnnnnnnnnnaaa
kup nystatyne w globulkach a do podmywania tantum rosa,clotrimazol tez nie zaszkodzi.Jesli to nie pomoze to tylko ginekolog

a nie lepiej prywatnie?? sama sie nie wyleczysz, dodatkowo warto by bylo leczyc partnera bo pozniej tez bedzie cie zarazal... jelsi nie on to po "jedzeniu" dostalas infekcji a dodatkowo jesli wspolzyliscie bez gumy na bank i facet zalapal.