Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczegotak

Pytanie do kobiet!................................też tak macie?................

Polecane posty

Gość dlaczegotak

czy macie dziewczyny tendencje do powtarzania tego samego schematu? załóżmy: facet za tobą szaleje, ale ty nie chcesz się nim wiązać bo coś ci w nim nie pasuje/nie jesteś gotowa itp. on nie odpuszcza, ciągle cię męczy, a potem znajduje sobie dziewczynę która jest w nim zakochana.. wtedy uświadamiacie sobie że nie jest on taki beznadziejny a nawet fajny i tym razem same do niego piszecie: po czym on wam pisze że bardzo mu się podobasz, pewnie by wybrał ciebie jakbyś nie była taka niezdecydowana, ale teraz jest w związku przykro mu i ch** ci w d*** za przeproszeniem. i zostaje w tym związku baaaardzo długo więc nie tylko na pokaz (a najlepsze że tą dziewczynę przedstawia mi jako namolną idiotkę) i co jest najgorsze! miałam już 3 identyczne historie z różnymi chłopakami mogące się wpisać w ten schemat.... też tak macie? to straszne coś chyba ze mną jest nie tak..

Gość ajajajjjjjjjjjjjj
nie mam tak ,skoro tak szybko znalazł to niech spada....

Gość ja tak mam niestety
i sie zastanawiam co ze mna nie jest tak :o

Gość dlaczegotak
czyli myślicie że oni wszycy byli guzik warci?

Gość dolaczam sie 20
ja mam podobnie... i nawet teraz jestem w takiej sytuacji, chlopak mi sie narzucal, zapraszal w rozne miejsca a ja ciagle niezdecydowana i w dodatku spotykalam sie mu na zlosc z innym kolega, teraz ten co mi sie narzucal dal sobie chyba spokoj, bo ma w opisie jakies buziaczki i to napewno nie do mnie. A niech go pieron strzeli :D

Gość upagagag
up

Gość ja tak mam niestety
wiadomo ze nie beda cala wiecznosc czekac w nadzieji ze zmienisz zadnie. eh :o

Gość ajajajjjjjjjjjjjj
taki co czeka nawet parę lat ,może mnie by docenil?

Gość ja jestem właśnie w takiej
sytuacji,ta jego dziewczyna brzydka i obciachowa a mimo to cos w niej musi widzieć bo są razem już chyba ze 2 lata.Ostatnio zobaczyłam jego foto,pieknie wyglądał i chyba dopiero teraz uswiadomiłam sobie z całą brutalnościa co straciłam,kiedy zaczęłam za nim tęsknić

Gość dolaczam sie 20
ja narazie i tak nie mialabym czasu na chlopaka,mam mase nauki i chyba dlatego nie chce niczego wiecej od chlopaka, zajme sie tym pozniej

Gość dlaczegotak
w moich przypadkach było tak (wg mojej subiektywnej oceny) że 2 facetów z nich związało się z brzydszymi ode mnie dziewczynami o ile ma to jakieś znaczenie a trzeci, ten którego uświadomiłam sobie że go kocham, w sumie jest teraz z taką długowłosą blondyną w moim mniemaniu ładniejszą ode mnie... co najlepsze na początku ją olewał, mówił przy mnie że jest namolna i głupia, codziennie odprowadzał mnie do domu, a ja oczywiście dalej myślałam że nie mam u niego szans... z perspektywy czasu twierdzę że jednak mu się podobałam.. moze nawet bardziej niż ta blondyna... w sumie jego kolega opowiadał mi później że on jest jakiś dziwny bo leci na niego taka zajebista laska(w sensie tamta) a on nic z tym nie robi (i oczywiście że sam by ją wyobracał -_-') i w sumie po jakimś czasie zaczął z nią chodzić... i są już chyba z rok.... a ja głupia nawet nawet z nim dnia nie "chodziłam" :(

Gość dlaczegotak
chyba wszystko dlatego że czułam że nie jestem jego warta.... Ale 4 raz nie popełnię tego samego błędu! obiecuję wam Kafeterianki drogie ;-)

Gość dlaczegotak
upppppp

Gość molestowana