Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidzia zajac

9 tc ciazy i okropne bóle brzucha

Polecane posty

Gość lidzia zajac

tzn okropne "skręty kiszek" budzę się w nocy cala spocona brzuch niemiłosiernie mnie boli, przewracam się z jednej strony na druga koszmar dzisiaj to nawet zaczęło mnie coś kuc pod prawym żebrem masakra. Budzę się rano idę to toalety zrobić co swoje kładę nadal do łóżka ale już z miską bo mdli mnie do pierwszego wymiotowania. Co mam robić ??? moja dieta obfituje w serki owoce i warzywa staram sie unikać ciężkostrawnych rzeczy.

Gość trzeba do lekarza
a miałaś już usg robione? Może to typowe mdłości, ja bym poszła do lekarza, bo moze coś się dzieje z dzieckiem.

Gość alkowa malwa
do lekarza szybko

Gość lidzia zajac
tak miałam robione USG i wszystko było ok. te dziwne skręty kiszek mam od 3 dni przedtem miałam typowe mdłości

Gość trzeba do lekarza
idź do lekarza. Gdyby to był skręt kiszek, to byś nie była w stanie wstać. Może mylisz ból podbrzusza z bólami jelitowymi. Trudno, wybulisz się na wizytę prywatną, ale nie ma co ryzykowac.

Gość lidzia zajac
wizytę mam omówioną na 15. dziwne jest to ze jak pójdę do toalet załatwię się to wszystko przechodzi aż do następnej nocy.

Do 15 jeszcze tydzień czasu - mi lekarz zawsze powtarza, że jak nie ma możliwości iść do niego to do szpitala - przy każdych podejrzanych symptomach! Idź teraz i nie czekaj do 15 - przynajmniej lekarz stwierdzi czy to nie coś złego z ciążą i Cię uspokoi. Pamiętaj, że nerwy też nie pomagają maluszkowi.

nakręcasz sie tez nerwami a to nie pomaga. Popieram smarkule, lepiej isc nawet do szpitala i usłyszec ze na darmo poszłaś niż coś przegapić.