Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość candys007

staram sie o dzidziusia ale mam nieregularny okres

Polecane posty

Gość candys007

Witajcie. "Otórz z góry szczeze miwie ze niejestem zbyt doswiadczona w tych sprawach ale przyznaje sie bez bicia:) Staram sie z mezem o dzidziusia ale niestety mam nieregularny okres. ostatni byl 13 grudnia, kochalismy sie 23,24,29,30 i 31 grudnia. czy mozliwe ze zajde w ciaze? kiedy mam najlepiej zrobic test? pomozcie kochane jestem zagubiona:( jak ktos ma ochote i sie zna nich napisze mi doslownie wszystko:) dziki buzka:)

Gość ljksfjdgf
Możliwe że jesteś w ciąży, ale przy nieregularnych okresach, to ciężko określić. Od ostatniego stosunku minęło 9 dni, więc teoretycznie może zrobić test nawet dziś.

witaj!! doskonale Cie rozumiem!!! Moje cykle były zawsze bardzo nieregularne okres potrafił przyjść w 70 dniu cyklu!!! a mimo to udało mi się zajść w ciąże w pierwszym cyklu staran!! W naszym przypadku doskonale sprawdzają się naturalne metody. Ja takz robiłam od początku cyklu mierzyłam temp i obserwowałam śluż dzieki temu wiedziałam kiedy jestem płodna. Owulacja przyszła dopiero w 54 dniu cyklu!!! Ale dzięki obserwowaniu własnego organizmu wychwyciałam ten moment i doskonale go z mężem wykorzystalismy :) teraz jestem w 10 tc :)

Gość ljksfjdgf
To gratuluje :). Ja myślałam, że może jestem w ciąży, ale dziś przyszedł okres. Co prawda chcieliśmy z mężem jeszcze trochę poczekać z dzieckiem, ale jakby było, to byśmy się cieszyli :)