Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izulek1111

jak odzyskac dług?

Polecane posty

Gość izulek1111

pozyczyłam znajomemu 1000 zl.prosze sie o oddanie juz 10 miesiecy i nic z tego.Poradzcie co mam zrobic zeby odzyskac kase?

Gość izulek1111
to pomodlij sie za mnie.... a cos madrzejszego?

Gość kurkaszanel
pomodlij? :O

Gość izulek1111
nie mam umowy ale mam swiadka,myslalam ze pojde na policje ale nie wiem czy ma to sens,z drugiej strony moge obic mu ruja ale po co pakowac sie w klopoty... ok.nie pomodlij tylko pomodl....

Gość izulek1111
mialo byc ryja nie ruja

Gość normalnie szok
Wynajmij windykatora... weźmie z 10 czy 20% od pożyczonej sumy, przetrąci kumplowi rączki, złapie za nóżki i wytrzepie z niego kasę, a Ty dostaniesz resztę... 8-9 stów ;))) Dobry zwyczaj nie pożyczaj! Kochajmy się jak bracia, a liczmy się jak Żydzi! Chcesz się pozbyć przyjaciela - pożycz mu pieniądze! ...Wyciągnij wnioski na przyszłość...

Gość izulek1111
Polak madry po szkodzie,teraz juz nikomu ani grosza nie daje,ale te kase chciałabym dostac tym bardziej ze troche finansowo u mnie krucho...

Gość mama dobra rada
na początek go postrasz że jak Ci w danym terminie nie odda to zatrudnisz ludzi do tego a jak to nie poskutkuje to ich wynajmij ...

Gość izulek1111
postraszyłam i nic to nie dalo,bede musiala odnowic stare znajomosci z kumplami ktorzy lubia lamac kosci

ja jestem w podobnej sytuacji z tym ze znajomy rok temu zamawiał rzekomo bilety na sylwestra i mówił ze przelał kase z konta internetowego. więc oddałam mu 800zł bo tyle miały kosztowac bilety, a okazało sie ze wcale ich nie zamówił a kasy nie oddał juz ponad rok. Na szczescie w ostatniej chwili kupilismy bilety ale kolejne 800zł poszlo. gościu był straszony nawet dostał kilka razy i nic. Chyba pojde do sądu, mam świadka. Ale umowy nie mam żadnej. ale nie zaszkodzi mi spróbowac.

w moim przypadku to juz nawet nie było pozyczenie pieniędzy a kradzież!!! Od tamtej pory nikomu nie ufam w kwestii pieniężnej.

Gość izulek1111
a może się z nim dogadać ? ja dam mu tyłka a on mi odda kasę

Gość izulek1111
jak chcesz palancie to mu daj dupy ale swojej!!!!