Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sana

Czy ktoras z was zaszla w ciaze i nie miala zadnych objawow?

Polecane posty

Gość sana

Dziewczynki wpisujcie sie jak zaszlyscie i nic nie czulyscie,zero dolegliwosci,wszystkie zawsze maja albo bolace sutki albo bolace jajniki jestem ciekawa czy ktos wogole nie mial objawow

ja nie miałam żadnych objawów, zadnych mdłosci i słabosci, zadnych bolesci,nawet miałam okres do 3 miesiaca wiec pozno sie dowedziałam ze jestem w ciazy :)

Gość sana
anulka a czulas sie jak na okres chociaz? ja sie staram od roku zajsc i jak narazie beskutecznie,zawsze jak czuje ze mnie piersi nie bola to wiem ze nie zaszlam bo to symptom w 99 %zajscia tak sie na czytalam wiec szukam kogos kto wogole nie mial objawow dzieki ze sie wpisalyscie

Gość sana
teraz przynajmniej mam nadzieje ze moze w tym cyklu sie udalo,spodziewam sie zmory za 8 dni

U mnie jedynym znakiem ciąży był brak okresu. Prawdziwe dolegliwości ciężarnej przyszły całe szczęście pod koniec ciąży.

Gość Jessy27
u mnie też, tylko opóźnienie, nic poza tym, żadnych zachcianek, mdłości i innych fanaberii.

Gość sana
dziewczyny a kiedy wam sie pojawily te bolace sutki mi sie zawsze wydawalo ze takie dolegliwosci jak nudnosci bolace piersi itp wystepuja w pozniejszych miesiach a dziewczyny wszedzie pisza ze juz po polowie cykly maj nudnosci,wymioty bolace sutki,czeste oddawanie moczu,rzeczywiscie tak mozna miec tak na poczatku?

Gość ross
W CIĄŻY NIE MA OKRESÓW IDIOTKI !!

U mnie też bezobjawowo. Odstawiłam tabletki, więc to, że miesiączka mi się spóźnia zrzuciłam na przemiany hormonalne :) Zero bóli jajnika, zero mdłości, wymiotów, wrażliwości na zapachy, odrzucania na myśl o jakimś pożywieniu...Nic :)

Gość sana
Ross bardzo cie prosze nie wyzywaj tu nikogo a ona miala na mysli plamienie to taki maly i inny okres ktory ma wiele kobiet przez pierwsze miesiace,wiec to nic dziwnego

ja mozna powiedziec ze tez w ogole nie mialam zadnych objawow oprocz spozniajacego sie okresu..owszem bolaly piersi tylko ze ja na to uwagi nie zwrocilam bo zawsze przed okresem bolały czyli nic nowego mnie nie spotkalo...

Ja nie mialam objawów. Jedyne co to, że spałam w dzien pare razy, czego nigdy nie robie. Jakos zaraz na początku, ale juz wtedy wiedzialam od jakiegos czasu ze jestem w ciązy. Zadnych wymiotow, bóli, piersi nie bolaly ani nawet przez calą ciąże nei urosly, nic mi nie puchło, nie mialam zawrotow glowy - ciąza bezobjawowa :) W ostatnich tygodniach mialam zgage mocną, ale to juz na koniec. Pierwsze pol roku - jakbym nie byla w ciąży w ogole.

Gość sana
Ale szczesciary jestescie jak ja kiedys zajde tez bym tak chiala,nic tylko zachodzic.