Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agunia 86

kto mi odpowie???

Polecane posty

Gość agunia 86

zawsze mialam regularne miesiączki ale teraz po urlopie wystapila samo plamienie bol brzucha i tak czuje sie jak w czasie okresu czy to spowodowane zmiana klimatu a drugie to teraz mam zaczac brac tabletki i nie wiem co robic wsadzilam dzisiaj tampona i poparu godzinach na jego czubku byla malenka kropalkakrwi czy w takim razie moge wziąść tabletke nie wiem co robic

jak najbardziej moze to być spowodowane zmianą klimatu, bądź nadmiernym wisiłkiem (np jeśli jeździłaś na nartach), wydaje mi się że możesz zacząć brać tabletki, jeśli oczywiście masz 100% pewność że nie jesteś w ciąży.

Gość agunia 86
ewcia a moze poczekac z tymi tabl juz kilka dni plamie i nie wydaje mi sie te plamienia mialyby byc wstapem do okresu tylko wydaje mi sie ze sa one zamiast miesiaczki mozepoczekac az wystapi rzyzna krew albo do nastepnego miesiaca

jeśli to plamienie występuje juz kilka dni to faktycznie lepiej poczekaj do następnego okresu.

Gość agunia 86
czy mala kropelka krwi moze swiadczyc o tym ze moge zaczac brac tabl

Tabletki anty zaczyna się brać w pierwszym dniu cyklu, czyli w pierwszym dniu okresu. Plamka krwi to ie okres tylko plamienie.