Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trehgfsd

prosze o radę

Polecane posty

Gość trehgfsd

Wiem, że pewnie dla Was jest do debilne pytanie, sama bym się z niego śmiała, gdybym nie była na swoim miejscu... Tańczyłam 10 lat balet, miałam kontuzję i już do tańca powrócić nie będę mogła. Byłam uziemiona w domu, nie mogłam sama wychodzic, całe dnie siedziałam na mtv albo na youtubie. Zaczął mi sie podobac rock i z nudów poprosiłam rodziców o gitarę. Tak wyglądało mniej wiecej moje pierwsze spotkanie z prawdziwą muzyką. Teraz jestem tym zafascynowana i przez to chciałabym sama tworzyc muzykę - nie dla sławy czy cos takiego, tylko dla samego fenomenu tworzenia. Ale jak mam zacząć? Od czego? Z pewnością przydałby mi się zespół - tylko skad go wziąść? W Ameryce są ogłoszenia, nawet specjalne strony na castingi do zespołów - w Polsce o tym nie słyszałam, a zresztą to było by dość dziwne. Wszyscy musielibymy się dobrać pod względem muzyczym i co trudniejsze - dopasować swoje charaktery, aby móc przy sobie wytrzymać. I nie mam pojęcia jak skomponować muzykę, napisać do niej dobry tekst. Bo przecież nie o to chodzi, aby zrobić szajs, byle zrobić. Jeśli już sie za coś zabierać, to próbować robić to dobrze - no właśnie, ale w moim przypadku - jak? Nie spodziewam się, że znacie się na muzyce od tej strony, jednak mam nadzieję, że pomożecie mi choćby radą, zupełnie nieprofesjonalną. Jak Wam się wydaje? Co zrobić?

Gość trehgfsd
wiem, ze to znowu topik o tym samym, ale na poprzedni nikt nie zwracał uwagi:)

Gość trehgfsd

Gość trehgfsd
proszę Was:(

Gość trehgfsd