Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llllooooolllllooooo

jak to bylo u was?

Polecane posty

Gość llllooooolllllooooo

prosze niech ktos napisze - czy w dzien spodziewanej @ (po domniemanym zaplodnieniu) mialyscie jakies objawy ze jestescie w ciazy? na pewno brak krwawienia,ale co jeszcze? jakies plamienie,wieksza ilosc wydzieliny? bo ja np. jutro mam zamiar zrobic test, a dzis jest wlasnie ten dzien spodziewanej @, krwawnienia nie jak nie bylo tak nie ma,ale mam troche mlecznej wydzieliny, i jakies plamki na majtkach,ale to doslownie kilka kropelek i jakies takie wyblakłe.

Gość llllooooolllllooooo

Gość llllooooolllllooooo

Gość bede miec coreczke..
ja od poczatku jakos wewnetrznie czulam ze jestem w ciazy:-) Bylam jakas bardziej promienna,opanowana i jakos podswiadomie to czulam.Dowiedzialam sie w 3 tyg ciazy,kiedy zrobilam test,lekarz potwierdzil w piatym

Tak, ja tez czulam, ze jestem w ciazy :-) test zrobilam na kilka dni przed terminem @ A objawy byly: wrazliwe i jakby spuchniete brodawki mleczna wydzielina klucia w podbrzuszu

Gość llllooooolllllooooo
mleczna wydzielina? no wlasnie to mnie dzisiaj zdziwilo,bo nigdy w dzien @ nie mialam czegos takiego.stad moje pytanie:)

Ja jeszcze mialam zaparcia :-( a to jeden z objawow,noi brak okresu

Gość llllooooolllllooooo
i jeszcze jedno - juz chyba z tydzien brzuch mnie czesto pobolewa tak jak na okres.

Mnie nic nie bolalo.Moze nie jestes w ciazy,okres sie zbliza ale nie przychodzi z powodu stresu,gdyz ten go opoznia.Tak czasem jest.ja czulam sie wysmienicie,nic mnie nie bolalo ;-)

Gość llllooooolllllooooo
piszcie mamusie :):):)

Gość u mnie bylo tak ze
pierwszym objawem bylo to, ze bylam w kolko glodna :) Mialam doslownie WILCZY apetyt glownie na miecho i wedlinki, a bylo to juz jakies 5 dni przed spodziewana miesiaczka, az moj maz sie dziwil co ze mnie za zarlok, bo nigdy tak nie mialam. Po drugie brak plamien (ktore zawsze zwiastowaly okres u mnie), ale za to charakterystyczna mleczno-biala wydzieline i dodatkowo bolaly mnie piersi. Jednak nie tak jak przed okresem (po bokach), a z "przodu" (sutki i okolice? Bruch mnie takze pobolewal. Test zrobilam wieczorem dzien po spodziewanym okresie i wyszly mi 2 grube krechy. Drugi dla pewnosci nastepnego dnia i takze 2 grube krechy :D:D:D Dzis jestem rowne 9 tygodni, wiec jeszcze w okresie niebezpiecznestwa...choc modle sie i mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze i moje malenstwo bedzie zdrowo roslo i dobrze sie rozwijalo.

Gość llllooooolllllooooo
czesto spotykam sie z opowiesciami ze jednym z pierwszych objawow jest bol brzucha tak jak na okres.hmmm,pewnie zalezy od osoby.

Gość llllooooolllllooooo
a czy test zrobiony w dzien @ wieczorem bedzie wiarygodny? nie wytrzymam do jutra:)

Gość mffsfsgf
lepiej robić rano. a ile dni jesteś po stosunku?

Gość llllooooolllllooooo
jestem od 22 do 15 dni po stosunku - staralismy sie wlasnie w tym czasie.pierwsza proba 22 dni temu,potem w medzyczasie oczywiscie tez no i ostatnia proba 15 dni temu.

Gość kgdsfdf
też podejrzewam ciążę, choć chyba jednak nie jestem, bo dziś mam plamienie, tak jak by się zaczynał okres, mieliśmy zrobić test w weekend, ale jak to plamienie zamieni się w obfity okres, to chyba nie ma sensu, tym bardziej, że dziś jest dzien kiedy powinnam dostać okres. a stosunek był w dni płodne bez zabezpieczenia...

Gość llllooooolllllooooo
mam nieregularne cykle (z dokladnoscia do 2-3 dni) wiec musielismy tak wycyrklowac zeby bylo dobrze i stad taka rozpietosc w dniach prób :P

Gość mffsfsgf
to myślę, że możesz już zrobić test, powienien być wiarygodny...

Gość llllooooolllllooooo
podobno plamienie moze wystapic w dniach spodziewanej @.zrob test :)

Gość kgdsfdf
Zrobię test o ile te plamienie nie stanie się normalnym krwawieniem miesiączkowym, bo na razie mam objawy jak na okres, ale kto wie ;). Powodzenia :)

Gość kgdsfdf
u mnie jest dopiero 10 dni po stosunku. ale jakoś nie czuję, nie przeczuwam, że jestem w ciąży, tak jak wiele kobiet.

Gość kgdsfdf
Rozumiem, że dopiero zaczynacie starania? :) My chcemy jeszcze trochę poczekać, ale ostatnio nas poniosło stąd moje przypuszczenia, że może zaszłam w ciążę ;)

Gość llllooooolllllooooo
tobie tez zycze powodzenia:) przed okresem mialam zawsze bole w krzyzu,w tym miesiacu tak jest rowniez,i juz sama nie wiem,bo gdzies czytalam ze to objaw ciazy a gdzie indziej ze to ciaze wyklucza i zapowiada @ :/

Gość llllooooolllllooooo
tak zaczynamy.to pierwszy miesiac staran.jestem pewnie juz przewrazliwiona bo od 3 tygodni o niczym innym nie mysle:)

tym że nie czujesz się na ciążę się nie sugeruj. ja w życiu bym nie powiedziała że jestem w ciąży, zero jakiegokolwiek przeczucia! nawet to że okres spóźniał się tydzień, miałam mdłości i biegałam do toalety jak opętana nie spowodowało że o ciąży pomyślałam. w końcu jednak zrobiłam test, tak dla pewności, zeby potwierdzić brak ciaży. obecnie ten mój brak ciąży mruczy sobie koło mnie :)

Gość kgdsfdf
Z tymi objawami, to chyba jest bardzo różne, u każdej kobiety trochę inaczej może być. Zresztą nawet u Ciebie po 22 dniach od stosunku, jak byś wtedy zaszła, to może być za wcześniej na objawy, nie mówiąc już o moich zaledwie 10 dniach.

Gość kgdsfdf
A nasza to była pierwsza próba, to znaczy jeszcze się nie staramy, ale też się nie bronimy ;)

Gość kgdsfdf
No jak bym miała mdłości, to bym pomyślała, co to może być ;)

Gość llllooooolllllooooo
haha nie bronicie sie:) fajnie to zabrzmialo:) no wlasnie objawy to kazdy ma inne,u jednej kobiety potwierdzaja ciaze a u innej te same objawy wykluczaja. chyba nie mozna sie sugerowac za bardzo kims innym.

Gość llllooooolllllooooo
chcialam to wlasnie napisac - mdłości od razu by mnie skierowaly na ten trop:)