Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsffssfsf

moja 11 mies. córcia umie tylko kosi kosi i papa czy to nie za mało

Polecane posty

Gość fsffssfsf

Moja 11- mies. córcia umie tylko kosi-kosi i papa, uczę ją wielu innych rzeczy ale za nic nie chce się ich nauczyć. Alicja staje i chodzi przy tapczanie sama też nie stoi. Jestem może z tych przewrażliwionych matek ale się martwię

Gość sssszuklam jego
chcesz zeby 11 mies dziecko samo stalo? moj brat zacal chodzic jak mial 15 mies i ma sie dobrze. kazde dziecko rozwija sie inaczej a najelpiej idz do lekarza i zadaj te pytania to spokojna bedziesz

Gość oneczka79
moj ma roczek i pa pa nie chce robic tylko kosi kosi. pa pa chyba ze dwa razy mu wyszlo. nie martwie sie jest normalnym zdrowym dzieckiem rozwija sie prawidlowo

Gość zdecydowanie za mało
powinna znac tabliczke mnozenia, a najlepiej juz uklad chemiczny pierwiastków:P

Gość fsffssfsf
Wiem, że niepotrzebnie szukam sobie zmartwień.

Gość spoko loko
moja ma 13 m-cy, nie stoi sama i na dodatek nie ma ani jednego ząbka:-) Umie bić brawo, pokazać jaka jest duża,pokazać kotka w książeczce, bawić się w kokoszeczka dziobała,sama pije z kubka niekapka i chyba tyle. Czy to dużo a może mało? Nie wiem ale wiem, że każde dziecko rozwija się i uczy we własnym tempie. Także myślę, że powodówdozmartwień nie masz:-))

Gość kuparupa
w swoim tempie ale bez przesady, trzeba zwracac uwage czy opoznienia nie sa zbyt duze;> ale to co piszesz o swojej 11mies, corce to normalne, spokojna glowa. poczytaj sobie o prawidlowosciach rozwoju dzieci, mysle ze kazda matka powinna miec taka lekture w malym palcu;> wiadomo ze to sie nie dzieje zawsze tak samo i w konkretnym tygodniu dziecko nie zacznie mowic chodzic itd, ale pewne ramy czasowe powinny byc zachowane;> wiec do dziela- uczmy sie o sowich dzieciach :P

obserój coreczke i ucz ja wielu rzeczy wiadomo nie nauczy sie w 5 min mój majac 11 miesiecy mówił mama tata baba papa dzidzi i zaczała chodzic samodzielnie