Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała_Czarna_Niesłodzona

Kobiety jaka jest najgłupsza rzecz jaką zrobiłyście po alkoholu?

Polecane posty

Gość anonimowo bo wstyd
ja się zaczęłam głośno śmiać w kolejce do łązienki i się spierdziałam. dwie koleżanki to słyszały i nie skomentowały. najgorzse było to ze nawet sie nie śmiały

Gość donczykowa19
Ja Liceum przebalangowałam , Bozze jaki czlowiek głupi był :D tez przeszlam calowanie sie z kazdym po pijanemu... rwałam swoich kumpli z klasy:D jak wracalismy do domu zawsze do ktoregos sie kleilam w aucie - ZAWSZE :D :D nie mialam faceta ale zawsze bylo do kogo sie przytulić:D

Gość dfsfdsffsfs
rąbałam sie na przystanku autobusowym w nocy (przy ludziach) obciagalam... boze co za wstyd..

Gość alko alko
Nie wiem czy to było najgłupsze co zrobiłam, ale pamiętam, że byłam na domówce u kumpla (to była zima). Nagle dostałam pijackiej czkawki. Za cholere nie mogła mi przejść. W końcu się wkurwiłam, wyszłam do ogrodu (na krótkim rękawku) i siadłam na zaspę śniegu :D przeszło momentalnie :D od tamtego czasu mam sprawdzony sposób na czkawke :P

Ja robiłam loda mojemu chłopakowi w autobusie (późno wieczoarnym, maóło osób siedziało), na tynich siedzeniach :P Nie wiem czy ktoś to zauważył lub czy się domyślil. To nie było głupie ale się wpisałam :D Najgłupsze rzeczy po alkoholu robi się chyba wtedy, gdy chce się na kogoś zwrócić uwagę albo się przypodobać :/

Gość mizoginn
seks z kobietą bo to oblesna czynnosc,wkładac swoje narzady do smierdzacej rybami szpary,pełnej bakterii i grzybów,pomarszczone to i smierdzące,i jeszcze syfa mozna złapac bo co druga kobieta puszcza sie na lewo i prawo ...ble

Gość gość
Obciagnelam bratu mojego kolegi w kiblu, wszyscy o tym wiedza, po czym położyłam sie w łożku, chciałam spac ale kolega mnie przytulił, po jakimś czasie zaczęliśmy sie całować (jego pierwszy pocałunek w życiu) i pozwoliłam mu bawić sie moja... Ogarnął sie szybko, wyleciał z pokoju jak z procy. W tym roku nie pije

Gość gość
Wymiotowalam przez okno hotelu jak bylam na wieczorze panienskim kolezanki nad morzem