Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ommama

jak rozpoznac zdrade meza

Polecane posty

no jasne :D Jak przyjdzie z pracy to wykap go w wannie. Jak jajka beda sie zanurzaly to znaczy ze sa ciezkie i Cie nie zdradzal, jak beda sobie plywaly po wierzchu, czyli sa lekkie i Cie zdradzal! :D powodzenia!:)

Może odpowiedz sobie na pytanie dlaczego się nad tym zastanawiasz? Może obserwuj jego zachowanie, zobacz czy między Wami coś się zmieniło czy on się zmienił.

znakuj prezerwatywy w portfelu, przeglądaj pocztę, gg, komórkę, wynajmij detektywa na 24 h na dobę inwigilację, zajrzyj za pralkę, pod fotele w samochodzie, do kieszeni marynarek, śledź go jak wyjeżdża na ryby, zamontuj mu gps w samochodzie i sprawdzaj gdzie jest jak pojedzie w delegację

Gość zwss
od razu daj mu w pysk zamiast sie meczyc

dzieki pytalam powaznie ale widze ze jeszcze wam sie to nie przydazylo to zartujecie sobie z tego a mi chyba juz tak bo znika wieczorami dluzej zostaje w pracy no i jak nigdy zawsze ma wyciszony telefon ktorego nie da mi dotknac ale dzieki za rady

Zapytaj go skąd te późne powroty, obserwuj, ale się nie nakręcaj.

Gość AnonimowaAmfetaminka
nie lepiej zapytać wprost ???

To co już wiemy o tym facecie to to, że nie ma za grosz honoru i odwagi. Taki się nie przyzna i będzie lepiej krył. Jasne, możliwe, że uda się go złapać na zaskoczeniu/przerażeniu/zmieszaniu, ale to i tak marny dowód i nic się kobieta z tego nie dowie.

Gość niunn
na stary topik odpowiadasz, spamowiec go wywlókł dla umieszczenia reklamy.

Gość magdalenazyjaca
Ja chcąc dowiedzieć się czy mnie zdradza zadzwoniłam do niej http://ezowymiar.pl/nasi-eksperci/wrozka-lilianna/ , poleciła mi ją koleżanka będąca wcześniej w podobnej sytuacji. I dowiedziałam się od niej wszystkiego. Zdradzał mnie, w końcu się rozwiodłam i nie żałuję bo mam teraz lepsze życie.

Gość Mrówka niezdradzona
Poznasz go po zachowaniu. Z reguły po spotkaniu z Ukochaną i Jedyną jest w niezwykle dobrym humorze, który niestety traci po powrocie do domu.

Gość gość
magdalenazyjaca dziś Ja chcąc dowiedzieć się czy mnie zdradza zadzwoniłam do niej http://ezowymiar.pl/nasi-eksperci/wrozka-lili anna/ , poleciła mi ją koleżanka będąca wcześniej w podobnej sytuacji. I dowiedziałam się od niej wszystkiego. Zdradzał mnie, w końcu się rozwiodłam i nie żałuję bo mam teraz lepsze życie. x i co dała ci namiary na jego zdzirę? :D jeśli się rozwiodłaś tylko dlatego, ze tak ci wróżka kazała to jesteś skończoną idiotką