Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małaczarnajaa

Sukienki warte uwagi wrzucajcie stronki co warto zobaczyć

Polecane posty

Gość małaczarnajaa

sama szukam:)

Gość pinkpinkpink
na szczescie nie lubie tanczyc wiec kupilam tylko aby zrobic wrazenie hehe. raz w zyciu. bo ogolnie to strasznie niewygodna jest,

Gość gugulinka
kurcze,ja nie lubię takich bufiastych, ale też z tej firmy coś wybiorę sobie bo są bardzo ładne

Gość w to mi graj
w rzeczywistosci jak jest na kole wyglada slicznie i ma odcien jakby zlamanej bieli nie tak jak na fotkach. uzekla mnie i juz:) demetriosa tez przymierzalam.

Gość małaczarnajaa
śliczne :)prosze o więcej tylko,że ja tylko cywilny i też skromniej poproszę:)

Gość do Fajnie
czytałam już twój inny temat i juz lepiej weź tą co dałaś 2gi link- ta z bufkami bo ta pierwsza wygląda troche naprawde za skromnie a ta druga jest słodka :)

Gość Za skromna w jakim sensie
Jest piękna, delikatna i elegancka.

Gość malaczarnajaa
uważam,że sukienka piękna-wcale nie skromna:)

Gość nie mam pomysłu
na ubiór cywilny,po prostu nie chcę balowej białej,jakieś stronki z wizytowymi?Niekoniecznie białe:)

Gość Marta S.
A mi strasznie sie podobaja sukienki Jenny Packham http://www.jennypackhambride.com/jp/ , a szczegolnie sukienka, ktora nazywa sie Beverley (trzecia od konca w galerii). Jedyny problem, to ze te sukienki sa strasznie drogie- ok 2000 funtow. Mam nadzieje, ze moze znajde kogos, kto bedzie w stanie uszyc mi podobna.

Gość Marta S.
Przepraszam za pomylke, moja sukienka jest czwarta od konca w dziale collection

Gość Amellka24
Witam, po 25.07.2009 bede miała do sprzedania suknie ślubną Pronovias model Donaire....białą....w rozmiarze 34 Jeśli kogos to zainteresuje...piszcie na mejla lub tu:)

Gość do w to mi graj
Do "w to mi graj" - jeśli Cię interesuje suknia nie nowa , to ja mam właśnie sukie model Bali firmy Annais do sprzedania, kolor jasny ecry , rozmiar 36 . Do sukni posiadam bolerko i welon z aplikacjami jak na sukni. Sprzed tanio:)

Gość szukam i szukamm...
do w to mi graj.... ja bylabym zainteresowana suknia Bali. bo jest klasyczna piekna i nie przeladowana tymi wszystkimi pierdolami. za ile chcesz sprzedac? moglabys wyslac fotki na meila??? to moj meil marketing@tvk.pl bylabym wdzieczna bo w salonie jest niestety droga. a mam ograniczony odrobine budzet

Gość do w to mi graj
szukam i szukamm... z chęcią wyślę zdjęcia , suknia byłaby do oglądnięcia i przymiarki w Dębicy woj. podkarpackie lub w Krakowie, suknia jest po czyszceniu i wygląda nadal pięknie:)

Gość do w to mi graj
oo zapomnialam napisac ze cena wraz z bolerkiem i welonem oscylowala by w granicach 1200 zł do ewentualnej negocjacji :)

Gość szukam i szukamm..
taka cena mi odpowiada. nie bede negocjowac bo normalnie z dodatkami wynioslaby mnie 2tys. jestem z wroclawia ale do krakowa przyjade z kolezaka . tez nosze rozmiar 36. alez sie uradowalam. wyslesz fotki? marketing@tvk.pl

Gość do w to mi graj
juz szukam i wysyłam:)

Gość szukam i szukamm...
dziekuje :-)

Ja się nie mogę zdecydować pomiędzy: http://www.lisaferrera.pl/product_info.php/products_id/176?osCsid=11e1b786cbd0a8b1e24c6fdea7441eb8 http://www.lisaferrera.pl/product_info.php/products_id/12?osCsid=11e1b786cbd0a8b1e24c6fdea7441eb8 http://www.lisaferrera.pl/product_info.php/products_id/245?osCsid=11e1b786cbd0a8b1e24c6fdea7441eb8 http://www.lisaferrera.pl/product_info.php/products_id/301?osCsid=11e1b786cbd0a8b1e24c6fdea7441eb8 http://www.lisaferrera.pl/product_info.php/products_id/288?osCsid=11e1b786cbd0a8b1e24c6fdea7441eb8 Szczególnie ta trzecia mi się podoba, tylko ramiączka bym przy niej zmieniła. W dwóch pierwszych byłoby mi dobrze, bo jestem szczupła i dość niska, ale nie za bardzo tak jestem przekonana. I dwie ostatnie też są śliczne, według mnie. Fajna ta strona, podobają ceny od razu. Ja już pomału robię kosztorys. :-)

Gość do w to mi graj
szukam i szukamm... Chciałam tylko zapytać czy zdjęcia doszły:) o jakoś straszni mi net mękoli ;/

Gość szukam i szukamm...
nie moge cos wyslac meila do ciebie. ale strasznie malo widac na tych zdieciach i juz mnie kregoslup bli bo sa bokiem odwrocone:) ale bardzo niewiele widac :-(

Gość do w to mi graj
Widać przede wszystkim suknie , a oglądając zdjęcia glowy wcale nie trzeba obracać wystarczy wcisnąć L i zdjęcie bedzie we właściwą stronę:) Tak naprawde trudno znaleźć zdjęcie na ktorym widać głownie sukie , ewentualnie widać mnie w sukni a to chyba nie o to chodzi:) Na tych zdjęciach widac najwięcej mino wszystko , poszukam jakiś innych jeszcze

widze ze nie tlyko mnie urzekla Bali :-) tez ja zamowilam. dzisiaj kupilam juz bizuterie jednak srebrna i w wyobrazni zaczyna to juz tworzyc idealna calosc:) i dobrze wiedziec ze to jasny ecru bo mysllaam ze ivory. to pierwsza suknia jaka przymierzylam zakochalam sie i juz nawet o kolor nie puytalam. od razu spisalam umowe.