Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja1

problem wielki problem ..

Polecane posty

Gość zwss
bzdura zeby ktoresz was mialo rezygnowac ze studiow studia to nie szkola tam sie nie siedzi od rana do 16 i mam xxi wiek nie sredniowiecze mozna sobie dorabiac pracujac w domu przy komputerze jesli jeszcze rodzice wam pomoga to bedzie ok

Gość zwss
czy wy w ogole studiowaliscie? pytanie kieruje do ludzi, ktorzy radza zeby facet odkladal studia uwazam przeciwnie- ze oboje powinni je zaczac od razu gwarantuje ci ze po pol roku nie bedziesz wiedziala dlaczego uwazalas ze bedzie z tym problem

Gość Alicja1
mi chodzi o rozłąke, bo tak czy wak na studia chce isc.. moge jechac z nim ale przeicez nie bede zebrac? pieniadze z nieba nie spadają

Gość mysle ze musicie powaznie
wziac pod uwage zdanie waszych rodzicow, bo co tu duzo mowic - jestescie od nich na razie zalezni. Proponuje wspolna rodzinna narade typu za i przeciw ( przy czym musiecie jednak isc na ustepstwa, taka sytuacja)

Gość zwss
fores zalezy co potrafisz moznarobic tlumaczenia, pisac strony internetowe raczej nie mam na mysli pracy na budowie

Gość Alicja1
ja moge myslec jedynie o prywatnych, bo bede miala dziecko na wychowaniu. chce byc dobra matką ale nie wyobrazam sobie jego w roli ojca przy takiej rozlace..

zwss --> ale jakie tłumaczenia, z polskiego na angielski? pisac strony internetowe? Nie każdy jest tak mądry może jak Ty. Masz dziecko?

Alicja nie daj się zrobić w chu... On zwyczajnie kuli ogon i ucieka bo go taka odpowiedzialność przerasta. Musisz wiedziec czego chcesz i do dzieła bo przed Tobą przyspieszony kurs dorosłego życia.

Gość zwss
jakie tluamczenia? mozna z dowolnego znanego jezyka na inny dowolny znany trzeba znac dwa zeby tlumaczenie mialo sens :) z cala pewnoscia nie kazdy jest tak madry jak ja i nie - nie mam dziecka

Gość zwss
nie badzcie smieszni jest xxi wiek i facet bylby idiota gdyby zrezygnowal ze studiow tylko dlatego ze rodzi mu sie dziecko ludzie, ktorym rodza sie dzieci planowane tez nie rezygnuja z zycia, pracy i innych rzeczy a teraz wiele osob studiuje i pracuje nie widze dramatu

zwss ---> właśnie Twoje wypowiedzi świadcza o tym, że nigdy nie byłas odpowiedzialna za siebie i uzależnionej od Ciebie istoty i nie musiałaś zostawać z tym problemem sama. Nie mieszaj dziewczynie bo to gruby problem, że trafiła na takiego dupka. A czemu dziecko winne, na świat się nie prosiło, w tym momencie ono jest na pierwszym miejscu, a rodzice na drugim.