Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karola1988

plamienie w 7 tc

Polecane posty

Dziwczyny ja już sama nie wiem czy jestem przewrażliwiona czy coś się dzieje. Zacznę od początku. 5.01 zauważyłam u siebie plamienie/ krwawienie dokładniej śluz z krwią zadzwoniłam do lekarza a ten pokierował mnie do szpitala. Lekarz w szpitalu opieprzył mnie że przychodzę z takimi pierdołami. Ciąża rozwija sie prawidłowo i wszystko jest wporządku.Powiedziałam że jestem w pierwszy raz w ciązy tak pokierował mnie lekarz i poprostu sie wystraszyłam, bo nie wiedziałam co mam robić. dziś zmieniam wkładkę i znow pojawił sie śluz brązowy, wygląda tak jak resztka @... Wizyte u ginekololga mam 29.01. Czy tak może być w ciąży??

A jak pojechałaś do szpitala to Cię zbadali? U mnie było podobnie i źle się skończyło,ale moja koleżanka miała takie plamienia i okazały sie niegroźne. Ja na Twoim miejscu jechałabym do szpitala

Gość Martenka84
Ja tez mialam plamienia na poczatku ciazy tez w 6-7 tyg.lekarz mnie zbadal i poiedzial ze obok ciazy zrobil sie maly krwiaczek, ktory sie zluszcza i wydala w postaci takiego sluzu brazowego.Przepisal mi Luteine na podtrzymanie i kazal lezec.Dodam ze ten krwiaczek nie zagrazal ciazy.I krawawienia ustapily po ok.2 tyg.Obecnie jestem w 6.5 miesiaca ciazy i jest jak narazie ok.

Gość babajaga..
ja bym niebagatelizowała tego,lepiej jedz dziecko jest najwazniejsze

tak lekarz mnie badał i robił usg, na wzierniku nie było śladu krwi, więc lekarz powiedział że nie ma problemu że wszystko jest oka.

No dokładnie, przy takich plamieniach lekarz powinien Ci od razu przepisać luteine lub duphaston

Gość ja tez mialam takie
plamienia w 9 tc poszłam od razu do gina i ten przepisał mi luteine na potrzymanie ciazy . lek pomogl i juz wiecej nie plamiłam ale luteine musialam brac do 20 tc . zmien gina i idz jak najszybciej do innego

Gość Martenka84
Dziwny lekarz.Jak mialam te plamienia to akurat zadnego lekarza niebylo gina, ktory by mnie przyjal, wiec szybko poszlam do szpitala.Chociaz czekalam na przyjecie ok.4 godz. ale w koncu mnie przyjal, zbadal zrobil usg dopochwowe i stwierdzil ze jest krew.Kazal lezec i od tego czasu jestem na zwolnieniu lekarskim.Ja na twoim miejscu bym tego niebagatelizowala, tylko jutro poszla do lekarza.Nawet jesli masz wizyte za 2 tyg. powinien ciebie w tej sytuacji przyjac bez problemow.

Gość ja tez mialam takie
i nie wiem jak jest u ciebie w poradni k ale u mnie jest tak ze ciezarna wchodzi bez umawiania sie niewazne czy ma problem czy tez nie . a jesli u ciebie sa zapisy to idz i powiedz w jakiej jestes sytuacji powiedz ze jestes w ciazy i plamisz i powinni cie przyjac bez problemow . ja tez nie bylam umowiona i własnie w 9 tc dostałam plamien i nie mialam jeszcze załozonej karty ciazowej i lekarz przyjal mnie od razu . tak jak wczesiej wspomnialam dostalam ta luteine i dostalam zwolnienie do pracy , kazal duzo lezec i odpoczywac.

Karola ja mialam plamienia w 6tc,tez na poczatku byla brazowa wydzielina,a potem to juz krew,dodam,ze wczesniej bralam od samego poczatku luteine na podtrzymanie i zle sie skonczylo,prosze cie nie bagatelizuj takich spraw,masz malo pewnie progesteronu i dlatego tak sie dziejemlez i nic nie rob,a jutro od razu jedz do szpitala,bo nie ma zartow,oczywiscie nie po to to pisze,ze Cie straszyc,ale ja juz dwie ciaze stracilam i jestem bardzo przewrazliwiona na takie tematy:(

i jak wierzyć lekarzowi?? skoro mówi że wszystko wporządku, teoretycznie powinnien wiedzieć lepiej.