Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cant get no satisfaction

moj nowy chlopak nie chce sie ze mna kochac

Polecane posty

spotykam sie z kims od 3 mies wyladowalismy w lozku juz kilkanascie razy, ale ani razu nie bylo pelnego stosunku! facet wklada duzo czasu i wysilku w pieszczoty, jest mi dobrze, przezywam orgazmy, ale nie rozumiem dlaczego ani razu we mnie nie wszedl to chyba nie jest normalne? probowalam z nim wczoraj delikatnie porozmawiac na ten temat, ale mnie zbyl boje sie ze ma jakies problemy fizjologiczne albo natury psychicznej zalezy mi na nim, ale jezeli tak mialoby wygladac nasze zycie seksualne....? seks bez seksu? jestem zalamana

może jest na etapie pettingu i jeszcze nie ma smiałości ci włozyć bo nie wie jak o bedzie a może boi się żeby nie było ciąży.Porozmawiaj z nim albo po prostu weź w rączkę i wsadz sobie

jakis tam facet nie jestesmy nastolatkami, oboje mielismy wczesniej partnerow i jestesmy dosw seksualnie kilkanascie razy wyladowalismy w lozku, seks oralny mamy za soba, etap pettingu powinien sie skonczyc juz dawno temu i ciagle czekam na calosc raczej nie boi sie zeby nie bylo ciazy, wie co to prezerwatywa i mamy ja pod reka i jak pisalam wczesniej probowalam z nim rozmawiac ne ten temat delikatnie acz skutecznie i wyraznie mnie zbywal

czasami facet unika penetracji bo nie zna twojej reakcji na to.Lub uważa jak w naszej kulturze że ty nie chcesz bo nie chce żebyś ty miała doła że jesteś łatwa dziwka.Dużo ludzi u nas sądzi ze kobieta ktora ma ochotę na seks jest tylko dziwką i kurwą.

Gość Roman erotoman
może u poprzedniej partnerki tym sobie przej**ał, że ją zbyt często j**ał

prawiczek nie jest dobrze oceniac innych tylko i wylacznie przez pryzmat swojej osoby...:p otworz swoj umysl i dopusc do niego ze moga byc inne powody chcialabym miec ogiera w lozku, niestety obawiam sie ze on ma jakies powazne problemy z potencja, mimo ze ma jedynie 23 lata jakis tam facet wczoraj dalam mu wyraznie do zrozumienia ze chce sie z nim kochac i w czym problem, wyraznie unikal odpowiedzi na to pytanie, zbyl mnie roman wspomnial cos wczesniej, ze jego byla partnerka miala do niego pretensje, ze ich zwiazek jest oparty tylko na seksie z drugiej strony ponoc mu zarzucala, ze czuje ze go nie podnieca i ja niestety zaczynam czuc to samo, mimo ze uwazam sie za atrakcyjna dziewczyne, a moj byly nie mial takich problemow

podbijam

cant get no satisfaction - jestes po prostu zbyt dominujaca jak na niego... to mezczyzna musi miec przewodnią rolę tak w związku jak w łóżku aby zwiazek damsko-męski byl satysfakcjonujący zarowno dla kobiety jka i dla męzczyzny...

Gość jestok
a gdybys mu powiedziala ze masz bardzo wielka ochote sie dzisiaj z nim kochac,tez nic?

kwiatek wiesz pomyslalam o tym ze jestem troche dominujaca w tym zwiazku i ze przez to on moze miec blokade mowie to co mysle, chyba jestem dla niego troche za bardzo wyzwolona, bo jasno i bez ceregieli okreslam swoje potrzeby, a on mowi ze przy mnie czuje sie jak prosty chlopak ze wsi :x a jest naprawde fajny, odpowiada mi pod wieloma wzgledami czasami mam wrazenie ze na sile probuje grac takiego macho i na sile przejac kontrole

jestok wczoraj mu powiedzialam ze chce sie z nim kochac, wyladowalismy pozej w lozku, ale bylo jak zawsze :s

Gość jaksi tam facet
może rzeczywiście on potrzebuje bierności ze strony kobiety sa tacy faceci.Czytałem kiedys taki przypadek, że kobieta bardzo dominująca w seksie ,prowokowała go ,wyjmowała fiuta kiedy chciała a chciała często ,poz na jeźdzca,Kazała żeby robił jej minetkę itd. aż w końcu facet tak się zestresował ze stał sie impotentem.Może seksualnie do siebie nie pasujecie ,a to jest bardzo uciążliwe na dłuższą metę.Sprawdz jeszcze troche i bedziesz musiała z nim zerwać, bo seks jest bardzo ważny w związku

Gość jestok
sprobuj z nim porozmawiac szczerze,moze ma jakies problemy.

Gość burak pastewny
proste......facio sie sparzyl na ostatniej bo myslal tylko o sexsie.... ta teraz chce jak najwiecej sexu......on jest zagubiony i sie zastanawia.....o co tu koooooorwa chodzi w tym wszystkim.....za mlody zeby wyfigurowac:)))))zal mi tych mlodych ludzi teraz..... moze uczuciowy jakis czlowiek?????

Gość burak pastewny
cztam autorki wypowiedzi....hmmmm....moze ma jakies problemy natury fizjologicznej??????tzn co????lubi sobie pruknac?????

jakis tam facet z tym ze na poczatku bylam aktywna, teraz jestem pasywna, naprawde prawie nic nie robie...i nadal jest tak samo zdziwilam sie tylko jak powiedzial ze nigdy nie uprawial seksu oralnego ze swoja dziewczyna (mimo ze probowali analny), to ze mna przezyl inicjacje moze fakt ze jestem troche bardziej doswiadczona go blokuje a moze moja dominacja poza lozkiem? czuje sie znacznie silniejsza w tym zwiazku, a on ma chyba jakas slabosc ? do mnie, nie wiem jak to nazwac, ale czuje ze mu mocno zalezy i mam wrazenie ze ciagle jakby sie obawial ze mnie straci, przy tym jest momentami nadmiernie zazdrosny dziewczyny czy ktoras z was miala taki przypadek??

burak zrodla problemow natury seksualnej moga byc dwa - psychiczna (np jakas blokada) albo fizjologiczna ( hormony, moga tez byc wady w budowie)

ja tylko probuje zlokalizowac zrodlo problemu u mojego chlopaka, bo mi na nim zalezy ale zalezy mi tez na udanym zyciu seksualnym

Gość panna_rtt23
tylko ze tak naprawde jedyny sposob to rozmowa, no inaczej sie nie da, nie ma co gdybac bo ludzie ci tu moga pisac mase powodow a powod moze bcy zupelnie inny. podemij jeszcze raz rozmowe, ale nie w lozku gdy cos miedzy wami jest ale np jak bedziecie sobie lajtowo lezec, patrzec sobie w oczy, no nie wiem taka rozmantyczna i zarazem pelna bliskosci i bezpieczenstwa atmosfera, powiedz ze ci zalezy na nim, ze nie zalezy ci na sexie tak bardzo jak na nim (;) ) i ze chcialabym poznac powod, tylko musisz ostroznie tak zeby nie poczul ze go atakujesz albo masz pretensje, podejdz do niego troche jak do wystraszonego dziecka:P moze sie otworzy. i nie daj sie zbyc, badz troche stanowcza w tym

Gość burak pastewny
jakie wady w budowie????czego????? bo pisalas ze mieliscie sex oralny???czyli wszystko ok,tak?????cos sie placzesz....

burak :) wady w budowie wukluczam ;) podalam tylko jakie MOGA byc powody fizjolgiczne bo ty cos o prukaniu pisales:P

panna na pewno sprobuje z nim jeszcze raz porozmawiac, chociaz ciezko to przychodzi, bylam stanowcza, a on tak samo stanowczo probowal mnie zbyc poza tym zakladam mozliwosc, ze on sam moze nie byc do konca pewny jaki jest powod mialam nadzieje ze moze trafie tu na dziewczyny ktory mialy podobny problem i moga podzielic sie doswiadczeniami

to musi być jakaś bariera psychiczna, jakieś ograniczenie w głowie, albo panicznie boi się ciąży. próbowałaś go w jakiś sposób prowokować do działania?

Chwilunia. Pisałaś, że masz orgazmy, czyli można wnioskować, że robi Ci dobrze. Tak naprawdę nazywając rzeczy po imieniu to rozumiem, ze brakuje Ci jedynie penetracji fiutem, tak? Jeśli jesteście po oralu, tak jak pisałaś, i jeśli wtedy było OK to jakie Twoim zdaniem ma mieć problemy fizjologiczne? :O Facet zajmuje się Tobą, a Ty raz dominująca, raz uległa, daj mu się przyzwyczaić do czegoś i dopiero zmieniaj podejście. Swoją drogą to on już Ci powiedział o co chodzi, tylko po co go pytasz, skoro nie interesuje Cię odpowiedź? Jego poprzedni związek rozpadł się z jasno określonego powodu. Może to Ci się nie podoba, ale nie oczekuj od niego, że specjalnie dla Ciebie wymyśli jakąś tajemniczą i mrożącą krew w żyłach historię :O

jak sądzę to chyba przerasta jego doświadczenie z twoja aktywnością seksualną i dlatego jest zazdrosny bo on o tym wie i obawia się ciebie stracić .Jeżeli go kochasz i chcesz być z nim,to może zaczekaj i stopniowo dozuj mu \"nowości\" Ja bym sugerował ci żebyś z nim więcej rozmawiała i go rozbudzała psychicznie niż fizycznie.Wiem że faceci nie lubia uwag ze strony kobiet bo czują sie amło wartościowi w seksie stą on pomija milczeniem wszystkie próby z twojej strony Może troche wypijcie tak że mu sie \"język rozwiąże\" Ile on ma lat? Aha nie mów mu o swoich doswiadczeniach seksualnych z facetami a jeżeli już on będzie drążył temat to mu zasugeruj że on jest ten najlepszy.

Popieram faceta, zasadniczo tylko teoretycznie chcemy wiedzieć ilu było przed nami, im mniej tym lepiej, i oczywiście zawsze chcemy być tymi najlepszymi :classic_cool: A im mniej szczxegółów ze swojego wcześniejszego życia erotycznego będziesz pamiętać tym lepiej :) Wcześniej kochałaś sie tylko po ciemku, pod kołdrą i z zamkniętymi oczami :) Bez dyskusji! :classic_cool:

tomy wierz mi ze go prowokowalam :) malo stanowczy tak brakuje mi penetracji owszem jestesmy po oralu, ale mam wrazenie ze on jakos za szybko dochodzi, stad sie zastanawialam czy z fizjologia jest wszystko ok po fakcie sam sie zazal tlumaczyc ze doszedl tak szybko bo juz wczesniej sie mocno 'zagotowal' poza tym nie wiem czy przez to rozlecial sie jego zwiazek, miedzy innymi taki powod podala jego bylo (ze opieral sie tylko na seksie) ale moze nie mowila prawdy i powod byl inny? a co do wczesniejszych dosw to chyba masz racje tylko po ciemku i tylko pod koldra:) niby wczesniej o tym wiedzialam, ale i tak mi sie wymsknelo kilka rzeczy, tym bardziej ze on sie tak naturalnie zapytal jakis tam facet wlasnie zastosowalam ta taktyke, jestem bardziej pasywna, nie chce go zdominowac byc moze przez to ma blokade, wygladal na strasznie strapionego gdy sie zapytal czy mam doswiadczenie w seksie oralnym (zarowno w sensie dawania jak i brania), a ja odpowiedzilam zgodnie z prawda ze tak i bylam troche zdziwiona ze nigdy nie robili tego ze swoja byla dziewczyna, mimo ze probowali seksu analnego

Can't get - Jego eks podała powód ale wątpisz czy prawdziwy. Tak samo może być z każdym powodem podanym przez niego. Zresztą nam trudno jest mówić o przyczynach jakiegoś problemu bo zazwyczaj sami nie wiemy :) On musi czuć się przy Tobie pewnie, niech wie, że jest dla Ciebie ideałem, wspaniałym, cudownym, dbającym, bla bla bla, wspieraj go... Może faktycznie boi się, że się za szybko spuści a nie chce przypadkiem zrobić Ci dziecka? Tak, tak, gumki, jasne, kto normalny myśli o gumkach tuż przed wejściem? ;) To taka ironia była, OK? :classic_cool: Może nie cierpi gumek? A może ma problem ze wzwodem bo go za słabo stymulujesz?? Albo za mocno? Jedno co moge Ci poradzić - bądź delikatna i cierpliwa. Zadbaj o spokojną atmosferę, nie dąż za wszelką cenę do pełnego stosunku, niech on nie czuje parcia na to i będzie OK :) Powodzenia :)