Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gonzallo

dziewczyny w 4mc-ile juz przybrałyście kg?

Polecane posty

moj gin mnie objechał bo na ostatnim badaniu wyszło,ze od pocz.ciazy utylam 4kg.Jem normalnie-nie za 2,duzo surowek,owocow,nabiał-codziennie.Słodycze od wielkiego dzwonu-swieta,mikołajki,impreza rodzinna-kawałek ciasta, kilka cukierków.Po 19 nie jem...ile powino przybywac na miesiac?

ja jestem na początku 13 t.c. Kilka dni temu byłam u lekarza i w porównaniu z wagą sprzed miesiąca schudłam 1kg pomimo tego, że brzuszek już powoli widać, a apetyt mam ogromny.

Gość Asiaaaaa
dziwne ja jestem w 2,5 miesiecznej ciazy i przytylam od poczatku ciazy 3 kg ;] tyle mialam 2 tygodnie temu a widze ze wiecej przybralam i to nie jest powiedziane ,,, jak dla mnie to malo przybralas

hm... ja przed ciążą ważyłam 52 kg. w 4 miesiącu chyba o jakieś 4 kg wiecej... no kurcze nie pamiętam ;D ale chyba jakoś tak. Ale teraz od wisyty przed swiętami (10.12) do po świetach (5.01) przybyło mi dodatkowych 5 kg. I w 7 miesiącu ważę 68 kg...aaaaaaa....! Ale chyba tego nie widac ;] zerknij na fotografie ;D też sie zdrowo i racjonalnie odżywiam ale na tycie w ciąży chyba nie ma zasady :D

Gość Asiaaaaa
zasmarkana mama ładniusi masz brzuszek :) ja mam ślub w marcu :) a na sierpien mam termin :)

Gość
Ja tak miałam.. 1-3 mies schudłam 2-3 kg.

najpierw przybralam potem schudlam i teraz znow przybrałam i ciagle przybieram ale bez przesady..

Gość AsiaItalia
ja 5 kg i czuje sie swietnie....

A ja jestem na przełomie 4 i 5 miesiąca i jeszcze nic nie przytyłam :( Ważę tyle co na początku ciąży, czyli 50kg. Dużo jem, a ciałka jak nie ma tak nie ma. Co prawda brzuszek rośnie (choć jeszcze malutki), ale zaczynam się martwić tym, że wogóle nie przybieram :(

Gość babay
ja jakies 2 -3kg

Zalezy ile ważyłaś przed ciążą. To ile przytyjesz to nie tylko zalezy od tego jak się odżywiasz, ale od predyspozycji, wagi ciała, wzrostu, budowy itd. Ja kończę 5 miesiąc i mam 5 kg na plusie, ale powiem Ci właśnie, że w 4 miesiącu jakieś 2 kg w ciągu miesiąca mi wskoczyły... mimo, że wciaż odżywiam sie tak samo... Ale przecież to dziecko rośnie i wszystko intensywniej sie powiększa... Nie martw się. Najważniejsze, żeby dziecko było zdrowe.

ja najpierw przytyłam jakieś 2 kg potem schudłam 4 kg a potem znowu przybierałam. w sumie 9 kg na plusie

hehe moja kumpela 30 kg moja siora 20 wiec nie ma tu znaczenia bo obydwie szczupłe byly i po porodzie tak samo .. ja sie nie boje ile przytyje to akurat jest najmniej wazne

Gość Ustyśka
Ja jestem w 8 miesiącu i przytyłam 7 kg. Kiedy zaszłam w ciążę, ważyłam 65, potem schudłam do 59 i taką wagę miałam do 5 miesiąca. Trochę mnie to martwiło, więc zrobiłam dodatkowe badania na tarczycę. Badania wyszły bardzo dobrze, nic mi nie dolega... i wyszło na to, że poprostu "taka już moja uroda". Teraz ważę 66 kg. więc w sumie prawie tyle, co na początku ciąży. A dzidzi mam zdrowe i przebadane na wszelkie możliwe sposoby ;) Więc nic się nie martw... widocznie tak musi byc :)