Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hsks

zapisac dziecko do szkoly Szkockiej/pomoc!!!

Polecane posty

Gość hsks

Witam czy ktoś z Was mógł mi ułożyć jakaś taka sensowna krotka gadkę po angielsku bo muszę zapisać córke do szkoły!!!Chodzi teraz do przedszkola i przy nim od razu jest szkoła!!!Dziś dostałam taka notatkę.ze jak nie mieszkamy w okolicy tej szkoły to może sie tam nie dostać mi bardzo zależy żeby tam chodziła!!!My mieszkam w innej okolicy i na pewno nie załapie się z rejonu!!!Jakich argumentów użyć .... pomoze ktos??? Bo mój angielski leży!!!

Gość maxxxikiii
Tak jeśli nie mieszkasz w rejonie to oddelegują dziecko do szkoły najbliżej Twojego miejsca zamieszkania :) z moim synem było podobnie i żadne argumenty ich nie przekonały!!! :(

Gość mimimimimimi
napisz co bys chciala powiedziec, bo nie wiem jakich argumentow bys chciala uzyc, moze ktos ci to pomoze przetlumaczyc

Gość hsks
Juz straciłam nadzieje,ze ktos odpisze ... maxxxikiii dzieki za wypowiedz choc nie pocieszyła mnie :( ale dzieki i tak!!! mimimimimimi chciałabym powiedziec,ze bardzo mi zalezy na tym by corka chodzila do tej szkoły,mam wynajmowane mieszkanie od agencji wiec moj adres moze ulec zmiania,jest to szkola katolicka , osoba ktora moglaby odbierac moje dziecko szkoly mieszka bardzo blisko niej a jest nie zmotoryzowana choc to chyba malo przekonywujace argumenty moze ktos jeszcze cos doda???

Gość mimimimimimi
I really want my daughter to be at this particular school. I'm living in a rented property so my address may change. (I'm thinking about renting house near the school in near future). Person who helps me and may pick up my daughter from school is leaving right there, hasn't got a car so this distance and location of this catholic school is just perfeect for us.

Gość hsks
dzięki :) :)