Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30 na karku...

Skonczylam 30 lat. Boje sie, ze juz nie zajde w ciaze.

Polecane posty

Gość 30 na karku...

Taka schiza mnie ogarnela ze nie wiem. Chce dac mojemu malenstwu rodzenstwo, a obawiam sie, ze nic z tego nie bedzie....

Gość o rany rany
myślałam, że to faktycznie jakaś tragedia, ale ty juz przeciez masz jedno dziecko

ja za 10 dni skończę 30 lat. jestem pod koniec 2 miesiąca ciąży, więc głowa do góry :classic_cool:

Gość staruszki się zebrały
taka ich mać

Gość 30 na karku...
Ale chce zeby mialo rodzenstwo. No i chce byc jeszcze w ciazy, opiekowac sie takim maluszkiem. Zlapalam dzis strasznego dla. Nie mam sluzu od 2 cykli :-(

Gość jej ja mam 29 lat
jeszcze nie rodziłam i póki co nie mam zamiaru zachodzić w ciazę i paniki nie ma! jak bedę miała 32 też urodzę i będzie

Gość 30 na karku...
chyba się pochlastam, obiecałam dziecku rodzeństwo i nie mogę się z tego wywiązać, moje dziecko mi tego nie daruje, o mężu nawet nie wspomne... on myśli, że wziął za żonę maszynkę do rodzenia dzieci, a ja po pierwszym tracę wigor płodności.. boję sie , że on odejdzie do innej jak mu nie dam potomka, a moje dziecko będzie na mnie pluło...

Cześć:) szczerze mówiąc wiek nie ma większego znaczenia:)Mam 21 lat i przez całą ciąże musiałam leżeć, bo mogłam zbyt wcześnie urodzić, a od 8 tygodnia ciąży byłam na lekach podtrzymujących ciążę.Natomiast moja ciocia zaszła w ciąże w wieku 38 lat i cała ciąża przebiegała bez problemu, malutka urodziła się zdrowa i o terminie;)wiec nie masz nic do stracenia:) trzymam za ciebie kciuki:)

Gość 31 z hakiem
ja jestem rocznik 1977, jestem z drugim dzieckiem w ciąży, 6 m-c. Nie panikuj.

Gość 30 na karku...
Podszywaczom dziekuje!!!!

Gość 30 na karku...
dzięki, ale mimo wszystko boję się, ostatnio po stosunku w dni płodne trzymałam nogi w górze przez pół nocy, a pod pupą miałam poduszką, chciałam pomóc plemnikom zagnieździć się, mąż mi pomagał nogi podtrzymywać, bo mi ścierpły po 3 godzinach...

Dlatego warto się zahasłować. Tym bardziej jak ktoś ma taki idiotyczny nick jak ja :P Oj podszywaczy pełno...

Gość 30 na karku...
ha ha ale smieszne..... moze ty trzymasz nogi uwiazane do zurandola...nie mierz innych swojw miara :-P

a może już jesteś w ciąży???Ja miałam normalnie miesiączke przez 2 miechy.Może dlatego nie masz tego śluzu??Robiłaś test???

Gość vistowna
Francja powinna juz byc w takim razie wyludniona, bo tam kobiety rodza pierwsze dziecko w wieku 30lat, a o dziwo kraj ten, jako jeden z nielicznych ma dodatni wskaznik urodzen:O

bez paniki,ja pierwsze dziecko urodzilam jak mialam 21lat,drugie 30lat a teraz 35lat i urodzilam pol roku temu 3 i na tym koniec hehehehe

poszłam do wróżki, ale ona powiedziała, że muszę odbywać stosunek przy księżycu w pełni, a po stosunku okrążyć na jednej nodze największy stół jaki stoi w moim mieszkaniu. Problem w tym, że nie mamy stołu, tylko ławę.. Czy to się liczy? Czy przy ławie zajdę w ciążę?

Gość zal pl
Johanes, jacob typowa zakompleksiona polka, ktora wyjezdza za granice i robi wszystko, aby o polskosc nie zostac posadzana:O

nie obraź się na mnie, ale przez takie przesądy i wróżby mamy malejący przyrost naturalny, bo zamiast się kochać tracisz czas na takie rzeczy, a może za bardzo chcesz tego dziecka i przez nerwy nie zachodzisz??

oj komus sie nudzi, przeciez weekend dopiero jutro, czyzby z powodu zasp sniegu nie dowiezli dzieci do szkol???? dobrze ze chociaz prad macie :-P

Do "smarkula" tu są poważne sprawy, a ty sobie jaja robisz, ty miałaś szczęście, bo twoim rodzicom gumka pękła.