Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaaaaa

Uszczypniecie bociana...

Polecane posty

Gość mamaaaaa

czy Wasze dzieciaczki też maja takie znamionka, czy jest szansa, że to zejdzie?? Mój synek ma czerwona powiekę i małą plamkę z tyłu główki, tak b bym chciała aby to zeszło.

Gość Binas
To naczyniak, skonsultuj to z lekarzem, najlepiej od naczyniaków. Niektóre schodzą, niektóre nie.

Gość oneczka79
moich dwoch synkow sie z tym urodzilo. starszy ma 8 lat i nie ma sladu po naczyniaku mlodszy ma roczek i naczyniak jeszcze jest ale juz ledwo widoczny

Gość mamaaaaa
mam nadzieję, że zejdzie, jak synek płakusia to jeszcze bardziej to widać.

naczyniaki płaskie schodzą w większości do 2-3 roku życia same, dużo dzieci ma coś takiego. jeżeli są wypukłe (znamiona truskawkowe) to mogą się utrzymywać nawet do 5-7 roku życia. www.porady-poloznej.pl

moja corcia tez z tym sie urodzila, plamka plaska na czolku i z tylu na potylicy. Obecnie ma 2,5roku i juz jest to mniej widoczne.

Moja corka (poltora roku) ma na wardze i brodzie. Podobno mialo zniknac do roku. Nic podobnego. Jest troszke lepiej, naczyniak troszke zbladl, ale nadal jest tak samo duzy i nadal go doskonale widac.

Gość noemi 2444
moja córka miała na karku, ma teraz 2 latka i całkowicie zniknęło. Synek ma na powiece plamkę, na czółku i też na karku. Lekarka mówiła, ze do 2 lat powinnz zniknąć. Teraz ma 5 miesięcy i jest tylko troszeczkę widoczne.

Gość dobre to
Moja córka ma na czole, potylicy i powiekach. Najbardziej widoczny jest ten na potylicy. Mała za 4 m-ce skończy 2 latka, mam nadzieję, że do 3 r.ż. zejdzie...

Mój synek ma maleńką plamkę na czole,nad wargą i dość sporą na karku.I też mam nadzieję że zejdzie.

Gość hmmmmmmmmmmmm
ciekawe ciekawe

no moj mial to zdiagnozowane jako uszczypniecie bociana mial taka plamke na czole i zeszlo niedawno calkowicie-za 3 mies skonczy 3 lata a juz tracilam nadzieje jak byl maly bardzo bylo to widoczne i dosyc duze lekarka mowila ze do 3 lat zejdzie i zeszlo

Gość rasalgul
Bociany (2016) dostępny online >http://24filmyonline.pl?u=Bociany_2016 Bociany przynoszą dzieci... A przynajmniej tak było kiedyś. Teraz bowiem zajmują się dostarczaniem przesyłek dla światowego giganta sprzedaży internetowej Cornerstore.com. Junior to najlepszy kurier w firmie, który na dodatek spodziewa się awansu. Przypadkowo jednak ur******* Maszynę Produkującą Dzieci. W efekcie na świat zupełnie bezprawnie przychodzi śliczna dziewczynka. Junior nie ma wyjścia — musi podrzucić komuś ten kłopotliwy prezent, zanim szef się zorientuje. Wraz z Tulip, jedyną dziewczyną na Bocianiej Górze, wyrusza na pierwszą w życiu misję „narodziny”. Szalona podróż może sprawić, że powiększy się niejedna rodzina, a bociany odzyskają właściwą rolę w świecie.