Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość geraldina 99

Jak załatwiać się na grubo gdy inni są w tym samym mieszkaniu?

Polecane posty

Gość dori65
CO TY PIEPRZYSZ;CHYBA POTO LUDZIE SA ZESOBA ZEBY MIEC POTOMSTWO:TY NAPRAWDE JAKAS STUKNIETA JESTES:RAC NIEBEDZIESZ BO TWOJ FACET DOSTANIE OBRZYDZENIA;DZIECKA TEZ MU NIEDASZ BO SIE ODKOCHA;CZY TY SIE UWARZASZ ZA JAKAS BOGINIE:CHORA

Gość hehehe musztarda jak
zwykle celnie zripostowała:)

Gość geraldina 99

Gość geraldina 99
dori65, Ty chyba masz jakiś średniowieczny obraz świata ;) Głownym celem bycia ze sobą ludzi jest potomstwo? Moim zdaniem nie, i nie każdy musi dziecko posiadać, to nie świadczy o wartości człowieka.

Gość geraldina 99
w ogóle to tylko świnie się nie krępują srać przy innych - jak wy się nie krepujecie to widac jaki jest wasz poziom kóltury :P

Gość dori65
JUZ CI TO GOWNO SIE ZMIESZALO Z MOZGIEM IDIOTKO:ANALA TEZ NIGDY NIEPROBOWALAS CO ?

Gość Haldona
cały dzień gledzisz o pierdzeniu przy sraniu. weź se dupsko korkiem zatkaj to nie będziesz srała ani pierdziała.

Gość geraldina 99
chrabiny się kurde znalazły co kupska nie robią!!!!

Gość geraldina 99
dori65, masz problemy z nerwami i ze słownictwem, polecam wizytę u psychologa, bo wychodzi na to, że ze wszystkich tu obecnych to Ty jesteś najbardziej pokrzywdzona przez los :P To czego próbowałam to już nie Twoja sprawa, rozumiem, że Ciebie koledzy z podwórka nauczyli wszystkich sztuczek...

\"może kup radio łazienkowe albo przynajmniej śpiewaj \" bardzo mnie to rozbawilo ale tez wole jak w centrach handlowych gra muzyka ... swoja droga w mieszkaniu przeciez niec nie slychac .... ? chyba ze nie masz drzwi do wc?

Gość geraldina 99
chrabiny się kurde znalazły co kupska nie robią!!!! Podszyw.

Gość geraldina 99
kurcze z tym radiem to nienajlepszy pomysł - a jak akurat będzie leciała kolęda ?

Gość ja chyba czegos nie rozumiem
jak mozna sie wstydzic przed partnerem swojej fizjologii... skoro ludzie uprawiaja seks, widza sie nago... to jak moze byc krepujace, kiedy partenr idzie do kibelka:/ przeciez druga osoba nie podsluchuje pod drzwiami. Chyba na tym polega partnertswo i milosc, ze ludzie sie akceptuja,czyz nie? "Jestem czlowiekiem i nic co ludzkie nie jest mi obce" -proste. Nikt normalny nie zwraca uwagi na takie rzeczy....Ech

Gość II miejsce po jaszczębiu
Dawno się tak nie uśmiałam. Ostatnio chyba jak czytałam jaszczembia i pudelka.

Gość geraldina 99
dobrze ze niektórzy mnie rozumieją. najgorzej że ja czasami robię kupe z takim ciśnieniem i hałasem, że zdarza się zabrudzic cała muszlę i kafelki po bokach toalety:( wtedy panikuje bo nie zawsze zdaże wystarczajaco zamaskować ślady.

Gość dori65
DOPIERO PISALA ZE NIEMOZESZ SIE WYSRAC ;A TU JUZ SRACZKI DOSTALA

Gość geraldina 99
komuś ewidentnie się nudzi więc znalazł sobie zabawę- podszywanie. Bardzo zabawne.

Gość ja chyba czegos nie rozumiem
sraczka jest na tle nerwowym :D

Gość dori65
A CZY TY JESTES TERAZ SAMA W DOMU?

Gość ej ej laskiii
a pierdy cipką puszczacie podczas seksu????

Gość dla mnie to tragedia hehe
jak mam zrobic przyslowiowa kupe! nawet przy domownikach mi glupio:D dobrze ze mam 2 ubikacje:D..a przy swoim partnerze?! on musi byc najlpeiej na innym pietrze:D a baka 2 razy przy nim puscilam! i to jeszcze pdczas seksu..

Gość dori65
JA JAK DOSTAJE ORGAZMU TO CZESTO PIERDNE SOBIE

Gość dla mnie to tragedia hehe
ale ja jak ktos wyzej mowi puszczalam muzyke tylko ze z telefonu:d i powiem Ci ze pomagalo:D

Gość ej ej laskiii
nie no badzmy szczerzy-i sraka tez sie zdarza, od czasu do czasu ale sie zdarza i to dopiero jest niesmaczne

Gość słoneczko86-0-0
widać że to dopiero początki waszej znajomości bądź nigdy nie spędzałaś ze swoim chłopakiem dłuższego okresu sam na sam... wstydzisz sie tego, ale to minie... to co z tego ze jestes kobietą, jesteś człowiekiem który ma takie same potrzeby jak mężczyzna tu się nie rozróżnia, z czasem to bęziesz puszczać bąki przy swoim chłopaku i nic z tego ne będzie ...

Gość geraldina 99
słoneczko- to jest mój narzeczony i zapewniam Cię, że to nie jest początek naszej znajomości :D Spędzaliśmy ze sobą dużo czasu sam na sam, gdy u Niego nocowałam albo jak gdzieś wyjeżdżaliśmy. Zawsze wtedy wstrzymywałam załatwianie.

Gość II miejsce po jaszczębiu
a tak na poważnie : to jest poważny problem, nie samo załatwianie się, ale to co się z Tobą dzieje. Masz jakąś fobię, nie leczona moze przyczynić się do powstania innych chorób. Poszukaj jakiegoś dyskretnego lekarza, moze na formum ale jakimś lekarskim. Gdzieś gdzie nie będziesz robiła takiej komedii swoim tematem. Bo tutaj pomocy nie znajdziesz.

Gość klaps88999
hej ludziska czy wm się nie wydaje że autorka jest osobą niezrównoważoną, albo robi sobie jaja tutaj z ludzi ale jest po prostu tak pustą osobą że współczuję ludziom którzy znają ją osobiście a już jej partnerowi najbardziej...żal żal żal, najlepiej to posmaruj się swoim gównem i wyjdź do swojego partnera wtedy się przełamiesz głupia krowo!!! twój facet prędzej czy później i tak puśći C€ię kantem bo z kimś takim przez życie się iść nie da...

Gość gienia3