Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurwiona jestem

pytam w sprawie firefoxa.

Polecane posty

Gość wkurwiona jestem

kurwa jego psia mać. mam firefoxa 3, wszystkie aktualizacje i miało być zajebiście. szkoda, że nie jest. za każdym razem kiedy zamknę przeglądarkę, a po piętnastu minutach chcę ją włączyć ponownie wyskakuje mi mniej więcej taki komunikat: program Firefox jest włączony, ale nie odpowiada, zamknij przeglądarkę i spróbuj ponownie lub uruchom komputer od nowa. wszystko zajebiście, ale jak mam zamknąć przeglądarkę, której kurwa nie ma, bo już ją zamykałam?!? wyłączanie i włączanie komputera za każdym razem, jak chcę skorzystać z internetu jest wkurwiające. czy ktoś wie jak się pozbyć tego jebanego komunikatu, bo zwariuję zaraz? przepraszam za słownictwo niskich lotów, ale kurwa na spokojnie się nie da 😡

moze odinstaluj program i zainstaluj od nowa ja miałam co takiego ze sciagnełam najnowszą wersje to strasznie wolno mi chodziła ,wrociłam do starej i jest ok

hmm ja nie mam takiego problemu możne to przez jakąś wtyczkę.... a mozna to rozwiązać tak naciskasz jednocześnie alt ctrl i delate wyskakuje menadżer zadań dajesz zakładkę procesy klikasz na firefox.exe i dajesz zakończ proces

Gość no wieć słuchaj gópia pipo
jak sie pojawi taki komunikat to kliknij prawym myszy w pasek zadań ( to na samym dole monitora) i wybierz "menadźer zadań" znajdx tam proces firefox.exe i z prawokliku zakończ go (pojawi sie okienko o ostrzeżeniu ale nic sie nie bój bo na 100% jest to bezpieczne) a tak poza to dziwne że ci się takie komunikaty pojawiają normalnie zdarza się to raz na 1000 uruchomień

Gość wkurwiona jestem
głupią pipą nie jestem, także sobie wypraszam :D następnym razem spróbuję tak, jak radzicie. dzięki za odzew. "a tak poza to dziwne że ci się takie komunikaty pojawiają normalnie zdarza się to raz na 1000 uruchomień" a mnie się zdarza ciągle odkąd mam firefoxa 3, widocznie jestem wybrańcem do wkurwiania 😠

Gość spróbuj go przeinstalować

Gość tresska
To nie wina przegladarki, a twojego komputera.

Gość wkurwiona jestem
"To nie wina przegladarki, a twojego komputera." no przyznam, że do nowych i zadbanych wewnętrznie to mój komputer nie należy :o a jeśli to wina mojego komputera to zwracam honor firefoxowi.

Gość kopytka najlepsze
tez tak mam. I jak mi się to pojawi to czekam chwilke, naciskam na ikonke jeszcze raz i firefox sie otwiera. czasem trzeba kilka razy probowac, ale do skutku :) nigdy nie wylaczam kompa.