Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ika co umyka

źródła termalne Słowacja

Polecane posty

Gość ika co umyka

Witacjcie, W lutym wybieram sie do zakopca. Jeden dzien zamierzalam poswiecic dla Slowacji i zrodelek termalnych, ale slyszalam ze w okresie zimowym one nie funkcjonuja. czy ktos sie moze orientuje czy to prawda? I drugie pytanko... To bedzie moj pierwszy pobyt w gorach i nie bardzo wiem, gdzie najblizej na Slowacji sa te baseny termalne? W jakiej miejscowosci i ile to moze mniej wiecej kosztowac.. Bradzo dziekuje za wszystkie podpowiedzi. Pozdrawiam serdecznie i gorace w ten wietrzny, zimowy dzionek.

http://www.tatralandia.sk/main.php?menu=&lang=pl polecam! co prawda znam z lata, ale znajomi byli w grudniu - wszystkie zjeżdżalnie nie działają, ale i tak jest spoczko:) i jest tam blisko jeszcze kompleks Basenova, ale nie chce mi się stronki szukac, nie wiem też czy w zimie czynne. ale jak na chwilkę to tylko Tatralandia:classic_cool:

Gość ika co umyka
Jestescie kochani. Dziekuje slicznie. Kafeteria to moje najlepsze odkrycie zeszlego roku. Pozdrawiam.

Gość ika co umyka
ale muszę pamiętać, że grasują tu podszywacze wstrętni i chcę wyznać, że raz się zesikałam w źródłach termalnych

Gość ika co umyka
i dlatego jeszcze troche i sie "zaczernie" podszywaczu, zeby utrudnic wam zadanie.....