selkie 980 Napisano 2 minuty temu 31 minut temu, sebix lybedowsky napisał: widzialem ale nie pamietam za bardzo widzialem tez na zywo i nigdy nie widzialem murzynki o ktorej bym powiedzial ladna. nie pdobaja mi sie No to właśnie ona np. jest drobna i ma śliczną twarz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebix lybedowsky 18 Napisano 1 minutę temu (edytowany) 9 minut temu, chrobot napisał: Libed jest modem taa i sam siebie banuje bo jestem taki zabawny twoj daddy ktory chcial zrobic z ciebie chorom corke i ci pomoc(pewnie zaczalby pomoc od mierzenia temperatury swoim termometrem ) przeplatajac to zalami na babe ktora ma mlodszego popchacza byl ale spotkala go zasluzona kara za bezpodstawne bany o polnocy na libedów i banowanie gejów za to ze sa gejami na pewno wiesz o kogo chodzi nawet wiesz jaki teraz ma nick pod krtorym udaje normalsa i dobrze mu idzi ebo wszyscy maja go za kogos innego 7 minut temu, murb napisał: Wiem, że jest nick brum, bo nie mogłam się tak zarejestrować i wymyślałam różne warianty. nie moglas bo jest zablokowany o ile dobrze pamietam za to o czym pisalem. jak ktos nie moze zalozyc nicku bo jest zajety to raczej nie zaklada z kropkami itd. jak to nie jego nick zeby sie nie mylic tylko wybiera inny takie numery to nie ze mna. po co podawac sie przez x lat za brum skoro wiele osob pamieta stara brum ? bylo isc w to ze zalozylas nick i nie wiedzialas ze taki byl a nie ze wiesz i dlatego wpisujesz w innej formie Edytowano przed chwilą przez sebix lybedowsky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 72 Napisano 1 minutę temu 1 minutę temu, selkie napisał: On pisał, że pisałaś to wszystko NA PUBLIKU Z TAK ZWANEGO "WYLOGA" - HEJTOWAŁAS JAKO TZW. "GOŚĆ". Niestety na taką manipulantką, trzeba czasem capsa, co by do innycj dotarło A tak - zapomniałam. Pisałam to z Wyloga. Oczywiście tak było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 980 Napisano 1 minutę temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: no ty jesteś najbardziej wiarygodna w tym temacie. Kazdy oceni jak chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 980 Napisano przed chwilą Przed chwilą, murb napisał: A tak - zapomniałam. Pisałam to z Wyloga. Oczywiście tak było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 879 Napisano przed chwilą 9 minut temu, salix napisał: Nie musze sie cofac, w sprawie treści których nie warto czytać to ty dzwonisz. Rozumiem, to ja dzwonię. Niech będzie. Za chwilę przeczytam, że jesteś kimś ważnym dla mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach