Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calineczkacalineczka

Pytanie o pewną piosenkę!

Polecane posty

Wczoraj przez moment zawadziłam o serial "Plebania" i leciała tam taka ładna,wolna, nastrojowa piosenka po angielsku (głos trochę jak Barbara Streisand). Było to w momencie jak kobieta i mężczyzna rozmawiali w bardze czy może raczej w knajpie - i właśnie w tle leciała taka piosenka. Wie ktoś może co to było i czyje?? Pomóżcie ludziska!!

Spowdziewałam się,że nikt nie będzie wiedział :/ Kurczę,ale tak bardzo mi zalezy na tej piosence!! H E L P!!!

Gość geraldina 99
Może coś więcej, chociaż fragment tekstu?

cięzko było wyłapać słowa,ale coś było "I`ll pretended(...)you(...)without you (...)" Z mojego tumaczenia to pewnie nikt nie rozumie,miałam jednak nadziję,że może ktoś to wczoraj oglądał i może zapadłoa mu w pamięc ta poiosenka. ;(

Gość wie ktoś
??

Do ja tez szukam tej piosenki --> mi chyba nie o tą chodzi co Tobie! W tj knajpie to rozmawiała ta właścicielka z tym kolesiem co gra na gitarce! A jeszcze we wczesniejszym odcinku ona leciała jak Sandra i bodajże Jagoda były na bardzo drogich zakupach!Włąsnie dzisiaj akurat była powtórka tego odcinka i tez się załapałam na tą piosenkę! Nieststety nie potrafię zacytować słów :( :( :( :(

teraz jak tam patrze w program tvp 1 to piosenka ta leciała w odcinku 1204 i 1208!

a kiedy leci powtórka z wczoraj??To specjalnie siąde i będę słuchac słów,bo tutaj chyba to nikt tego serialu nie ogląda :)

???????????????????????????? ???????????????????????????? ???????????????????????????? ???????????????????????????? ???????????????????????????? ????????????????????????????