Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

czy też tak macie?

Polecane posty

po obejrzeniu teledysku pure love Arasha boję się tej piosenki :-O nie mam zamiaru oglądać teledysku jeszcze raz, ale gdy slyszę piosenkę to czuję taki strach i teraz pytanie do Was takie jak w temacie..

Gość jaskodagama
mongolia2 - ja tak nie mam, a Arasha bardzo lubię. Pozdrawiam :classic_cool:🖐️

to jest takie smutne że on oddaje jej życie i ona zostaje sama i wogóle to jest piękne i zarazem przeszywające

Gość mofo
nie lubie takich charczacych jezykow, mam ochote kazac im odcharknac, kaszlnac i wypluc flegme zeby zaczeli normlanie mowic :O

ale ta piosenka jest taka lekka i słuchając jej ciężko się na sercu robi taka sprzeczność która wywołuje we mnie strach

zaraz przypominają mi się tragiczne wspomnienia z mojego życia i nagle mam taką potrzebę bezpieczeństwa może jestem głupia

a tak pisząć z innej ale podobnej beczki to mogę stwierdzić że to jak będą wyglądały moje najbliższe dni( chodzi tu tylko o moje zachowanie) mogę wywnioskować muzyką. np wszystkie gnębiące mnie duchowe rzeczy wypompowuje ze mnie piosenka silence Gigi d"gostino piosenka goyi w zasięgu twego wzroku mnie "czyści" od środka piosenka killera naughty boy daje mi siłę do działania piosenka magdy femme kłamstwo poprawia mi humor te pamiętam a jest wiele innych o podobnym działaniu na mnie sory za przenośnie ale inaczej nie da się wytłumaczyć