Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę wiedzieć

do szukających pracy teraz- styczeń 2009

Polecane posty

Gość chcę wiedzieć

zaczęłam się ostatnio zastanawiać nad zmianą pracy za pół roku kończę studia w tej chwili mam pracę zarabiam około 1500 zł póki co studiuje dziennie i jestem na utrzymaniu rodziców ale każdy chce sie w końcu usamodzielnić a za taką kasę się po prostu nie da zastanawiam się nad zmianą pracy ale zastanawiam się jak w tej chwili wygląda rynek pracy?? jakie macie doświadczenia ? czy naprawdę teraz tak trudno znaleźć pracę( tzn chodzi mi wiadomo o widmo kryzysu)...

Gość cosinuss_
wielkopolska/od 2 pazdziernika szukam i nic.ludziom przeszkadza ze studiuje zaocznie(!)1500 przy dziennych-siedz tam!

Gość mgmigmui
za 1500 sie nie da? :O ja jestem na 2 roku dziennych studiow, procz sniadan, kolacji i czasami obiadow, wlasnego pokoju, mozliwosci korzystania z wody, pradu, gazu, nie dostaje od nich nic, ani zlotowki, sama place za ubrania, podreczniki, ksero, dojazdy na studia, rozrywke, telefon i wiele innych... a zarabiam 500-600 miesiecznie wez ty sie w czolo puknij, moja znajoma za 900 miesiecznie zywi CALA rodzine

Gość za 900 zl to wegetacja

Gość mgmigmui
jakoś dają radę, ale nieważne, zwracam uwagę na to, ze brak wyobraźni i głupota strasznie rażą, a jak nie potrafisz się usamodzielnić z 1,5 tys, w kieszeni miesiecznie to wybacz, ale w dupe jeszcze nigdy chyba od zycia nie dostalas

Gość Chińska Republika Ludowa
Ten temat został uznany za wywrotowy i zostanie skasowany na mocy rozporządzenia nr 32.7 , podpisanego dnia 2.01.2009 w Pekinie. Ponowne umieszczenie tematu grozić będzie sankcjami i dożywotnim zakazem wjazdu na teren Chińskiej Republiki Ludowej.

Gość chcę wiedzieć
nie wiem czemu na mnie najeżdżacie ja nie mówię że rzucam pracę... pytam o sytuację na rynku pracy... lubię moją pracę i byłoby mi jej szkoda ale jak nie będę miała możliwości rozwoju to będę szukać czegoś innego... a wiecie ile kosztuje wynajęcie mieszkanie plus potem jego utrzymanie?? nie chcę wyprowadzać się z domu tylko po to by potem skazywać się na wegetację.... jak najpierw zapłacisz za wynajem choćby kawalerki a potem je opłacisz to niewiele Ci zostaje... także póki co nie wyprowadzam się z domu ale pytam się możliwości znalezienia lepiej płatnej pracy w chwili obecnej

Gość u nas tylko
a gdzie mieszkasz? bo to raczej ważne. Wg mnie wcale tak źle nie zarabiasz ale wiadomo nawet w małej mieścinie wynajem kosztuje + rachunki + życie nawet oszczędne to kosztuje.

Gość dareklina
w W-wie za 1500 to najwyżej pokój u kogoś wynajmiesz, wynajęcie kawalerki to minimum 1000zł, no to lepiej z kimś

Gość fgfg565
AUTORKO A ILE MASZ LAT ? BARDO DOBRZE ZARABIASZ JAK NA DZIENNE ..SZOK ..

Gość chcę wiedzieć
ja wiem, że nie zarabiam jakoś źle... ale chcąc w mojej miejscowości wynająć i opłacić malutkie mieszkanie potrzebuje minimum tysiąc złotych a życie też kosztuje- jedzenie, kosmetyki, ubrania ja rozumiem że są tacy co za taką kasę muszą utrzymać rodziny, ale ja wegetować nie mam zamiaru dlatego póki co na rodzinę się nie decyduję... nie mam zamiaru jutro rzucać pracy, ale w myśleniu długofalowym przydałaby mi się praca która za jakiś czas umożliwiłaby mi usamodzielnienie się...

Gość fgfg565
ale skoro masz tylko 20 lat to duzo zarabiasz

Gość chcę wiedzieć
dzienne już praktycznie kończę swoją normę godzin wyrabiam o to nie ma się co martwić a do burzących się tutaj- ja też się już w życiu napracowałam bo żeby mieć swoją kasę imałam się różnych zajęć

Gość chcę wiedzieć
ja już te studia kończę jakbym miałam 20 lat i tyle zarabiała bo by skakała ze szczęścia