Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnn

Ej dziewczyny ile mialyscie partnerow? I czemu jezeli duzo to nazywaja nas dziwk

Polecane posty

dziwkami? Ja mam 22 lata i mialam 8 partnerow seksualnych. Nie czuje sie jak dziwka, ale jak mloda, ladna kobieta ktora lubi sex i na ktora faceci "leca". I to ja moge wybrac z kim bede a z kim nie. A wszyscy odd razu w krzyk "TO DZIWKA!". Ciekawe ze jak facet mial tyle kobiet to mowia na niego "macho" :-/

Gość wnmbvdf
Ja mam 26 lat i teraz mam faceta kóry będzie moim 8. I też nie czuje się jak dziwka, chcoiaz juz to tutaj nie raz slyszalam

Gość malutka22222
Ja mam 22 lata i mialam 18 i tez nie czuje sie dziwką

A co ma mnie to obchodzic ze ty nie chcesz takiej dziewczyny?! Wiele z nas nie chce prawiczka ale nie pisze o tym w kazdym kolejnym temacie. Prosze nie zabieraj glosu w dyskusji jezeli nie masz zamiar wniesc nic do niej

Gość sunia1989
ja mam 19 i ok 30 ja to dopiero tak musze sie czuc..

Gość matyldaaa
ja mam 28lat i 4-tego partnera

Gość 21laatka
noo i az jednego , wystarczy - kocham go i szanuje.

Gość malutka22222
Prawiczek wypad, wszedzie sie wtrącasz do tematów co dla Ciebie są i tak niepojęte, załóż swój i wypisuj co chcesz. A tak na marginesie nie chcialabym miec chlopaka prawiczka ani w lozku na raz ani w zwiazku

Gość 21laatka
tak widze, ze moze moge zadac tu na tym topicu pewne pytanie. Powiem szczerze, ze moj pierwszy raz z mezczyzna z ktorym jestem mial miejsce nie tak dawno. I zastanawiam sie jak Wy czulyscie sie po tym pierwszym razie?

Gość matyldaaa
moze to dziwne ale ja nie zapamietalam swojego pierwszego razu jako jakiegos szczegolnego wydarzenia. odbyl sie z pierwsza miloscia mojego zycia (z czego sie ciesze)... nastepnego dnia wydawalo mi sie ze bylam jeszcze bardziej zakochana. musze jednak przyznac ze kolejne razy wspominam z wieksza nostalgia niz ten pierwszy.

Gość malutka22222
Mój pierwszy raz był super, pamiętam go. Kochałam tego faceta, ale nie wyszło nam, zranił mnie itd. Nieważne pierwszy raz super, ale to prawda słabo sie o tym pamieta. Ja tego nie rozpamietuje co jakis czas, chyba ze ktos zapyta. Jednym slowem zadne wielkie wydarzenie

Gość dorotkkaaaaaa22
22 lata i jakis 25, moze mniej a moze wiecej nie liczylam, zle mi z tym bo od 2 lat mialam 4 a reszta...wczesniej :) czyli przez wczesniejsze 4 lata

Gość Pepsi_eudezet
22 lata 6 partnerów w tym 2x tyle jeśli liczyć inne sprawy niż czysty waginalny sex, jeden obecnie stały, reszta to były przygody... nie widzę w tym nic złego, chcieliśmy się zabawić i tyle :)

Gość malutka22222
No jeśli chodzi o same pieszczoty a nie tylko o penetracje to ja mialam trzydziestu paru :P

ja miałam jednego i uwazam sie za szczesciare bo nie tylko kocham go nad zycie od kilku lat tak samo ale i od razu trafilam do seksualnego raju;) nigdy jednak nie nazwalabym dziewczyny ktora miala wielu partnerów dzifffką, zupelnie nie o to chodzi:) pozdrawiam dziewczeta:)

Moja zona orzez całe życie mówiła mi że miała przede mną 3 facetów. Dopiero niedawno po 6 latach związku przyznała mi ze miała 7. Czyli tyle co ja partnerek. Nawet się bardzo nie wkurzyłem bo sobie pomyślałem ze większoś kobiet oszukuje swoich faectów pod tym względem

Gość dorotkkaaaaaa22
tez chcialabym zeby za mna tyle nie bylo....:( czlowiek mlody byl to glupi... kiedys nie przyznam sie mezowi ilu mialam,,,,nigdy

Gość agaaaaMMMMMMM
24lata, ok 122

Gość błąd prawiczku
to Ty nie masz się czym chwalić :P

Spadaj prawiczek, wśród nich jeden właśnie był prawiczkiem i to była jakaś porażka :D Koszmar, nigdy więcej prawiczków:D

Gość malutka22222
Prawiczek baby potrzebuje ale nie znajdzie jej skoro siedzi na forum i pitoli o swojej obsesji :P

Prawiczek jest jak na moje oko nietolerowany przez otoczenie, kompletnie nieatrakcyjny, nieciekawy, dlatego tylko na kafe siedzi... :D Nie znam żadnej osoby, która byłaby fajna i lubiana a tyle siedziała przed kompem :D

Gość esmeralda212121
A ja mam 21 lat i do tej pory mialam jednego faceta,z ktorym wlasnie jestem i juz zawsze bede.Ciesze sie niezmiernie,ze to wlasnie jemu oddalam swoje dziewictwo,warto bylo czekac.

Piątek, ledwo północ,a Ty już wróciłeś z "popijawy"? Smutne :> Ale tak tak, tłumacz się :) Zdziwiłabym się, gdybyś się przyznał :P

Gość malutka22222
hehe co to za popijawa jak ty przed kompem siadasz? Ej prawiczek wyluzuj, pomyśl logicznie taka co miala kilkunastu nigdy prawdy facetowi nie powie ;p a taki co sie wypytuje non stop to ma kompleksy