Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

freequa

kurs na kosmetyczke

Polecane posty

myslicie ze oplaca sie jeszcze to robic? bo mam studia po ktorych bede pewnie tlumaczem wiec czas tez bede miec...wiec moze by mozna bylo sobie dorabiac jako kosmetyczka..? Ktos z was konczyl taki kurs? Czego tam sie dokladnie naucze? Bo najchetniej by mi sie przydal plan zajec takiego kursu ale nigdzie nie moge znalezc..;/

no to jest chyba kurs...trwa 2 lata no i jest za darmo :P a za szkole pewnie by sie placilo...chociaz juz nie wiem ;/

hhehe szkola trwa 2 lata:D otrzymujes zpo tym dyplom technika usług kosmetycznych..... i to jest najwyzsze ze tak powiem wyszktalcenie kosmetyczki:D kursy trwaja kilka miesiecy:)

Gość ssianko
Nic nie jest za darmo dziewczynko. Tym bardziej 2 letni kurs! O naiwności!!

to jest za darmo bo gadalam w tej sprawie... No ale czyli po tym i po kursie normalnie jest sie kosmetyczka tak? Wazne ze bedzie jakis dodatkowy papier:P tym bardziej ze to w weekendy jest ;)

hehe nie jestes kosmetyczka po takim kursie:D masz tylko ukonczony taki kurs:) i szczerze watpie zeby ktos przyją cie do salonu tylko po takim kursie:) przez te kilka miesiecy nie zdołasz sie wszystkiego nauczyc tam masz tylko podstawy:) no chyba ze planujesz sobie cos dorobic w domu to lepiej sobie zrob kuurs na paznokcie:)

nie no ja mam na mysli ta szkole..to 2letnie...bo to wlasnie to jest darmowe..

darmowe w weekendy? no to ciekawe:) no to bedziesz wtedy wykwalifikowaną kosmetyczka;) tylko ostrzegam to nie jst takie łatwe jak sie wszystkim zdaje:P ta szkoła to nie tylko wklepywanie kremików:P

anatomia:P dermatologia:P kosmetologia:P higiena:P itp itd:P pozatym sama pracownia nie jest taka łatwa:) jeszcze oczywiscie zalezy jaka bedzie sie mialo facetke:) ale uwierz miz e lepiej ejst miec wymagająca, ktora ciebie czegos nauczy:) trzeba miec sprawnosc manualną:) jako taką:) sprawne rączki:)

a konczylas ten kurs albo cos??;> ja juz teraz bede leciec spac ale dodam ten temat do zakladek u siebie i wtedy jutro na niego wejde ;) dzieki za szytskie informacje :*

a tez w weekendy i placisz za to? Ja bym w sumie chciala...bo zawsze mnie to interesowalo...poza tym nie tylko bym mogla dbac o klientki ale rowniez wiedzialabym jak dbac o swoje cialo...:) dlatego tak m isie to podoba:P