Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KSIADZ_W_USA

KSIADZ SIE ZABAWIA

Polecane posty

Gość KSIADZ_W_USA

WITAM, CHETNIE POZNAM WASZA OPINIE O KSIEDZU SLAWKU, JEST ON PROBOSZCZEM POLSKIEJ PARAFII W USA. "KSIADZ" URZADZA W KOSCIELE BAZARY- NA OSTATNIM ZEBRANO 11.000 DOLAROW. URZADZA TEZ W KOSCIELE POTANCOWKI I ZABAWY SYLWESTROWE... WYBUDOWANO NOWY DOM PARAFIALNY, STARY, KTORY BYL ZA MALY (OKOLO 10 POKOI W TYM 70 METROWY SALON, KUCHNIA JEDALNIA PRALNIA ITP) WYNAJMUJE... Z TYM, ZE BEZ OPLATY (PRZYNAJMNIEJ PIENIEZNEJ..) 2 PANIENKOM OKOLO 30, KTORE KSIEZA CZESTO ODWIEDZAJA I WYPIJAJA RAZEM HEKTOLITRY WODKI.

w tej jebanej hameryce to wszystko muszą mieć największe :-P nawet trzcionkę :-0 capsa to zrobili dla nas maluczkich, gupawych erułopejczyków żebyśmy mieli świadomość naszej niższości :-P co do tematu to u nas zabawiają sie lepiej i bardziej hucznie :classic_cool: co tam jakieś marne apartamenciki :-P u nas zwraca sie całe polaci ziemi które rzekomo kiedyś do nich należały :-0

ODCZEP SIE OD MOJEJ CZCIONKI :p CO TO ZA ROZNICA?? JA NIE JESTEM Z JEBANEJ (TU SIE ZGODZE) AMERYKI. TYLKO JESTEM ZSZOKOWANA TAKIM ZACHOWANIEM, BO ON POWINIEN SIE JESZCZE BARDZIEJ PRZYKLADAC DO BYCIA PORZADNYM KSIEDZEM, PRZYCIAGAC POLAKOW DO KOSCIOLA SWOIM POPRAWNYM ZACHOWANIEM...

jestem osoba wierzaca, chociaz ciezko tak... a o tym "ksiedzu"mam sporo wiecej do powiedzenia a generalnie obraza mnie, Kosciol i nazwe "Ksiadz" jego podle zachowanie i nie chodzi tylko o to, ze sobie podyma panienki :D jesli to robi...

z tego co wiem to musi panienki, bo o kleryków to tam u was trudno :-P biedaczek :-P:-P:-P u nas (celowo używam tego zwrotu, bo ty nie jesteś Polką) mają takich póki co pod dostatkiem :-0 .....ale ty masz fajną, ciasną dupcie :classic_cool: bo ja jestem na pierwszym roku prosze księdza

no jesteś, jesteś :-P prawie jak Mariusz Max Kolonko :-D:-P tylko z tzytzkamy :-P

Gość hallllluuuuu
a skad Ty mózina?

Gość krajk003w
nie znam zadnego księdza sławka.

czyli generalnie wszedzie przynajmniej w stanach to tak wyglada a ja sie sama oszukiwalam?... w mojej parafii (w Polsce) proboszcz jest na prawde w porzadku a ksiadz do ktorego chodze na msze ma duzo madrych rzeczy do przekazania.