Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzka1111

sex po 2 miesiacach

Polecane posty

Gość zuzka1111

No wlasnie mam problem.Znam mojego obecnego chlopaka juz 4 lata.Zawsze miedzy nami cos bylo.Zaczeslismy sie spotykac 3 miesiace temu, ale oficjalnie jestesmy ze soba 2 miesiace i zastawiam sie nad rozpoczeciem wspolzycia z nim tylko nie wiem czy to nie za wczesnie.Oczywsicie bardzo Go kocham i zalezy mi i mysle o wspolnej przyszlosci z nim.Dodam ze mam 18 lat i bylby to moj pierwszy raz.Co o tym myslicie?

Gość sasasasasasa
wykorzysta Cie a potem zostawi tak robią wszyscy

Gość asienika
A ja ma 23 lata chłopaka od 4 lat i jakoś mnie nieciągnie żeby uprawiąć seks i też jestem dziewicą>

Gość sasasasasasa
ach te dzisiejsze dziewczyny..... szkoda słów jak można się tak zachowywać?! nie wiesz to, że do ślubu sie czeka?! Ledwo to od ziemi odrosło

masz 18 lat a pytasz się jak 14-sto latka ktora ma chłopaka i zastanawia sie czy powinna z nim spać. Znasz go masz na niego ochotę to co za problem ,nie ma żadnych gwarancji czy on cie zostawi czy nie po seksie z toba to ty powinnas wyczuć sytuację będąc z nim czy warto zaczynać.Może lepiej zacznijcie się \"zabawiać\" pettingiem a na stosunek seksualny poczekaj

Gość zuzka1111
Wiecie co brak mi slow.Zwlaszcza ostatnia wypowiedz....prosze Cie...., po co sie wogle wypowiadasz?

skąd się w ludziach bierze takie odliczanie?:o przeciez to nie ma regoly ile,kto z kim. jak macie byc razem to bedziecie jak nie to chocbys rok czekała to i tak z tego nie bedzie nic chcesz zrob to, jesli nie to nie i juz...

Gość Królowa Grażyna
Ja się z moim przespałam po 2 tygodniach znajomości!!!! oboje tego pragneliśmy i nie żałuje :) obecnie spotykamy się pół roku i jest cudownie!!!! Tak więc nie patrz na czas a na to co jest w sercu, jeżeli tego oboje pragniecie to co stoi na przeszkodzie?

Gość zuzka1111
Dzieki za podopowiedzi;)

Rzeczywiście, durne odliczanie. U mnie wszystkie koleżanki po 2 lata czekały, ja po 6 miesiacach się zdecydowałam, wtedy wydawało mi się to wcześnie;) ale teraz wiem, że liczy się zaufanie etc... a ze Was ciągnie, to tylko dobrze :) "A ja ma 23 lata chłopaka od 4 lat i jakoś mnie nieciągnie żeby uprawiąć seks i też jestem dziewicą>" Sorry, ale moim zdaniem to trochę dziwne :) ale to tylko moje zdanie... jak można z kimś być 4 lata i może nie ciągnąć do seksu??