Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość h7hhhh

TO JEST IDEALNA FIGURA KOBIECA!!!!!NAPRAWDE ZAMUROWAłO MNIE JAKO FACETA!

Polecane posty

Gość tylko troche stanik
źle dobrany...

Gość KDK5555
NO MasZ gust facet :)nie pogada:)

Gość tak to moglo byc cisnienie
W photoshopie i z silikonami tez bym tak wygladala, zreszta, po retuszach wlasciwie kazda baba moglaby tak wygladac. Masz wyjatkowo cieniacki gust, skoro nie odrozniasz po pierwsze sztucznego biustu od naturalnego, a poza tym - ze sie napalasz na panienki ze zdjec.

Gość h7hhhh
akurat to kelly brook i nie ma sztucznego biustu a na dowód dam was zdjecie z plazy bez retuszu gdzie przez paparazzi podłapana zostala..

jasne, oczywiscie, "a krowy nie lataja..." ;)

Kwestai gustu, widzialam lepsze, choc moze zmienilabym zdanie, gdyby to to bylo normalnie ubrane. Szyja za krotka i zdaje sie, nogi tez

Gość zupelnie niezdecydowana
ja mam bardzo podobna:d

Gość laski opamietajcie sie
Czemu z zazdrosci j ak jakaś laska ma wielki naturalny biust od razu mowicie ze to silikon? Ja sama mam biust jak ona i nie silikony! Cholera to faktycznie jest ta cała Kelly a ona ma na sto procent naturalny cyc!i miała nawet kompleksy przez to jak byla nastolatką . kasia cihcopek tez ma duze i co ?czemu nie mowicie ze silikony>? opamietajcie sie zazdrosnice.

Ok, to nie jest silikon, ona ma te cycki narysowane zwyczajnie, wygenerowane przez grafika, przyjrzyj sie misiu:)

Nie wiem w ogole, kim jest ta kelly, na drugim zdjeciu biust ma normalny, na pirwszym moze po prostu splaszczony, dlatego wyglada sztucznie. Jesli chodzi o figure, fajna, nie za chuda, ale czy taki ideal... W sumie fajnie.

Gość ma sliczne naturalne piersi
i wcale nie duże! kto w ogóle wpadł na pomysze to duże piersi ? przeciez co druga z nas ma większe albo takie! to miseczka C maks.

O, czesc Amant. :) od dawna mialam cie spytac - czy Amant Wszech Czasów k.awaryjna , Amant Wszech Czasów k. odwetowa i Amant Wszech Czasów - "po prostu" - to ta sama osoba? :) i co oznacza skrot "k." ? :) buziak

Wezwijcie od razu na pomoc best bra, to wam wyliczy, jaka miske ma ta laska;) o mamo... :)

a czemuż to ? przeciez widze ze ta laska nie ma dużych piersi tylko takie jak ja czyli przecietne .takie ma co druga z nas Polek.

Gość jaaaaaaaiona
ale popatrze na cycuchy na pierwszy i na drugim zdjeciu roznice widac golym okiem

Cos mylisz, przeciez polowa polek ma rozmiar 75B :D A best bra przydalaby Ci sie, zeby wyjasnic Ci, ze nie ma rozmiaru C 💤

Roznice widac golym okiem, bo grafik byl dobrze uzbrojony;)

Polowa Polek ma 75b? trzymajcie mnie bo nie moge.. a gdzie ty to widzisz ? ja na ulicach latem widze same balony i widze ze moje kolezanki tez maja minimum miseczke C a rzadko sie zdarza taka z b 75 !

Nie bede Ci tlumaczyc zartu, niewazne. Jak trafisz na topik best bra, poczytaj sobie.

Laski, nosze 75 G, mam najwieksze cycki sposrod moich kolezanek, wiec nie ma mowy o jakiejs "zawisci" - i po prostu mnie oslabia fakt, ze rozmawiacie o namalowanych cyckach tak, jakby istnialy;)

ale Wy jestescie tepi ;| kobiety tylko zazdroszcza i zazdroszcza. przeciez ma naturalne piersi, tylko na pierwszym zdjeciu sobie tak, a nie innaczej je podtrzymuje i dlatego tak wygladaja, zalosne baby ;P chociaz sama jestem baba ;P

Gość e tam czepiacie sie
wystarczy dobrze dobrany stanik i piersi od razu lepeij wyglądają.

Gość hejhejhhja
pytanie do tak to mogloby cisnienie odpowiedz kochana plisssss a ile masz w biuscie i pod biustem?

chudy wieszak :classic_cool: Ja tak mam, ze niby chcialabym byc chuda, ale jak patrze na takie, zaczynam sie zastanawiac, dlaczego.

Gość ta ostatnia to faktycznie
chudy wieszak i w dodatku płaska jak deska.:p